Twelve years later

Avslutade vår sista dag i KL på ett tvättäkta flashpacker sätt. Började med att mätta shoppingsuget med två par nya behövliga shorts. När plånboken kände att det var nog valde vi att vila fötterna och dämpa hungern på ett lyxigt afternoon tea-ställe. Drack ur egna guld-tekannor, åt från höga kakfat och tömde plånböckerna. Men värt var det! De där sconesen var att döda för. Kompenserade sedan eftermiddagen med ett middagsbesök på donken med hobbitarna innan vi traskade vidare mot en festival vid Petronas. Fick se lite inhemska pojkband, ett flertal svettiga ryggtavlor och även en alldeles otippad extra konsert med shm innan monsunregnet satte stopp för det.

Idag hann vi bara leka lite med Adam och Jens' ryggsäckar (som vi för övrigt anser är endast hälften så bra som våra rullväskor) innan vi delade på en taxi till flygplatsen. Lät sedan våra skäggiga kompisar gå sin egen väg och vi sa farväl. Blev sedan en favorit i repris då vi hittade Harrods på flyget och vi sänkte ännu en tekanna följt av två små russinscones. Sedan fortsatte resan som den brukar göra. Jag som bokade efter m och m hamnade som vanligt flera rader bort i planet, så jag tog tillfället i akt och fortsatte läsa på porrboken som gjort revolt i hela världen.

Nu är vi framme på Bali och sitter och myser på vår balkong. Furtio kronor natten betalar vi var, och ändå är rummet superfräscht och har en pool. Vi har fortfarande inte riktigt landat i hur billigt det faktiskt är här nere. Imorgon väntar en dag på stranden följt av, antagligen, en utgång med några tjejer på hotellet. Time will tell. Är hur som helst sugen på att få se Kuta än en gång i dags ljus. Var som sagt på Bali för tolv år sedan men det lär ju ha ändrats en del. Fortsättning följer.


Kommentarer
Postat av: Pappa Lasse

Här kommer några funderingar.
1 Räcker pengarna nu när det verkar vara lyx som gäller
2.Fyrtio stavas med y inte u
3.Längtar efter dig

2013-03-24 @ 12:50:04
Postat av: Monica W Larsson

Det låter jättehärligt! Vilket billigt hotell, ingår spindlar och ormskinn även då? Var försiktig på Kuta Beach, starka underströmmar. Love You! Puss från mamma

2013-03-24 @ 18:54:48
Postat av: Sanna

Pappa:
1. Ja, jag tycks ha någorlunda bra koll på dem trots den lyx vi levt
2. Jo tack, jag har fått höra det. Lätt att slarva på mobilen
3. Saknar dig med

2013-03-25 @ 05:05:22
URL: http://larssonsannas.blogg.se
Postat av: Sanna

Mamma:
Haha nä inte på det här hotellet som tur är :) Det luktar dock mögel i badrummet... Haha. Du behöver inte oroa dig! Ingen hänger på Kuta beach längre (förutom när man vill surfa) för stranden är tydligen en av de äckligaste... Love you! Puss från Bali

2013-03-25 @ 05:08:40
URL: http://larssonsannas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0