We're home!


Vi är lite försenade och lite ledsna


So long suckers



Morgonen har varit galen, minst sagt. Men snart är vi på väg! Jag och Robin, mot Egypten! 26 grader och sol. Fyfan. Vad. Skönt. Kommer antagligen inte uppdatera någonting nu den här veckan, tar allt när jag kommer hem! Ha det så bra!


Älvsjömässan 20-21/2

UFmässan är nu slut och vi har haft två bra dagar med företaget! Vi har fått mycket sålt och vi har även blivit en erfarenhet rikare. Dock är det skönt att det är över, då det varit så krävande att bara vara tre. Aldrig kunnat vara mera än två som lämnat montern. Alltid kännt sig stressad över att man inte hjälpt till i montern då man sprungit bort för att äta. Stressigt men väldigt kul alltså.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att springa ner till sushin för att köpa riktig mat för en gångs skull. De två senaste dagarna har jag ätit våfflor, bakelser, godis och toasts. Ingenting nyttigt över huvud taget. Bara en massa småätande. Fastän jag är helt slut i både kropp och huvud är det nu dags för att ta tag i det sista med packningen innan Robin anländer. Egypten imorgon. 26 grader varmt. Fyfan vad bra!


Vår fina monter på Älvsjömässan


New In III


ingenting står över mig


New In II


180212



Möte, lite fix inför Älvsjö och en mini photoshoot är avklarade, medan packning står näst på tur.
Tyvärr lyckades jag även klämma in lite shopping under dagen på något sätt. Oh no, I'm back.


Mot: frukostmöte på Gateau


a bit much

Bröt seriöst ihop förut. Var helt förstörd. Det är så äckligt mycket att göra inför Älvsjömässan att jag var rädd att jag skulle gå in i väggen. Det är liksom inte bara UF. Utöver det är det skivan, Egypten, jobbet och flytten. Som grädden på moset börjar jag bli sjuk vilket inte är passande just nu i och med Älvsjö och Egypten. Därför brast allt. Nu har jag satt mig i sängen. Ska bara ta det lugnt, äta något gott och kanske sätta på sex and the city två. Eller så svänger Sonnie förbi efter jobbet, vi får se.  

New In I



när man blir så där omoget lycklig

Gårkvällen var så himla mysig! Satt länge och pratade med pappa på restaurangen. Är så bekväm i hans sällskap! Ena stunden kan vi prata om seriösa saker till att sedan bara sitta och skratta med varandra. Han är fin han. Dessutom fick jag även min fantastiska varmrätt vilket gav kvällen ett stort plus i kanten.

Efter Serwito hoppade jag och pappa in i en bulle som jag sedan hoppade ur vid odenplan. Åkte upp till Anna där dipp och morötter väntade, halleluja! Blev en riktig tjejkväll med bara massa härligt prat, vilket sedan spårade ur ganska så mycket. Haha, härliga kompis.

Just nu: älskade Serwito med älskade pappa


det går sakta men säkert uppåt

Dödar tid i skolan samtidigt som jag gör klart saker som ska vara färdiga när jag är i Egypten. Skönt att få det gjort. Efter skolan ska jag återigen in till stan och uträtta lite ärenden. Dessvärre har jag återfunnit mitt shoppingsug vilket inte är så lämpligt i och med att jag just betalade en resa. Innan jag åkte till skolan idag förde jag över flera tusen från mitt bankkort till mitt sparkonto, bara för att vara på den säkra sidan. Haha. Efter det ska jag antagligen träffa Sonnie innan jag ska ha en grabbkväll med pappa. Jag ska välja restaurang. Mums.

För övrigt måste jag säga att det är sjukt kul att se att besökarna ökar med varje dag som går. Jätteroligt!

Det är något speciellt, ryser i hela kroppen


Svar på kommentar



Tack så mycket, kul att du gillar den! Först och främst måste jag bara tala om hur mycket jag uppskattar när ni ger respons och kommenterar mina inlägg. Himla kul!

Sedan till mitt ex och hur jag kom över honom. Hela grejen till varför jag var så ledsen och deppig var speciellt för hur han valde att avsluta det hela. Jag kunde inte blicka tillbaka på vårt förhållande utan att bli äcklad, vilket var synd. Däremot hade jag på känn att vårt förhållande skulle ta slut då jag kände att han inte var rätt för mig. Själva orsaken till att jag kom över honom så fort (kunde ha tagit mycket längre tid) var just att jag förstod att jag kunde få någon bättre. Dessutom hände det så sjukt mycket roligt i mitt liv då, jag fyllde nämligen 18, och jag tvingade mig själv att inte låta mitt ex ta det ifrån mig!

Sedan fick jag som sagt bra kontakt med Robin, mest av en slump. Han är nog egentligen den största anledningen till att jag kom över mitt ex så fort. Det var så skönt att få prata med någon ny. Kändes lite som en nystart. Han gjorde så att jag inte längre kände mig ensam och det är jag honom evigt tacksam över, hur klyschigt det nu än låter.
Och om jag och Robin är tillsammans är en jäkligt bra fråga, haha. Svaret är nej. Vi är inte officiellt tillsammans. Däremot träffas vi sjukt mycket och bryr oss om varandra massor. Dock är vi i en sådan svår situation just nu, då vi faktiskt går i samma klass. Men jag antar att vi får se vad som händer. Jag gillar verkligen att umgås med honom för vi har det alltid så roligt tillsammans. 


alla hjärtans dag x8



Ikläd en svart, minst sagt minnesvärd, klänning och röda läppar var jag redo. Redo att leka mästerkock. Sparris med pinjenötter och parmesan, pasta med räkor och gräddig sås och slutligen enorma jordgubbar doppade i choklad spikade jag upp på menyn. Tog emot Robin. Fick en röd ros, choklad och ett gosedjur. Precis som på film. Ledde honom till ett bord utsmyckat med rosenblad och ljus. Skålade i vin och vann ett par vuxenpoäng. Därefter en förvånadsvärt god trerätters. Vill inte skryta, men fyfan vad jävla awesome det smakade. Kärlek serverat på tallrik. Hemskt mycket kärlek.


Svar på kommentar

Vad kostade resan? :) /Felicia

Felicia, resan till Egypten kostade lite drygt 6000 kr per person med all inclusive! :)


Alla hjärtans dag


Happy Valentine


Kärleksaffärer i skolan


Little miss sunshine



Mycket att göra, som alltid. Sitter just nu i bilen med mamma, på väg mot affären. Mitt sista ärende för dagen, haha. Har hängt i stan nu efter skolan och busat lite inför imorgon.

För övrigt har jag kommit på att den här veckan lär bli hektisk. Har lite skolgrejer att göra, två möten, tre UF mässor och dessutom en utlandsresa. Busy life, ones more.


Egypten!



Det blev som sagt en spontanare till Egypten. Bokade med Robin i fredags och nu drar vi om bara nio dagar. Ska bli så himla skönt att komma iväg! Till värmen och till nya upplevelser. Ren lycka att att bara få ta på sig ett par shorts. Åh. Längtar.


13 februari



12:25 börjar dagens första lektion. Återigen massa kärlek till randiga dagar.
Håll tummarna för mig och spanskan idag. Kan fortfarande inte förstå att vi ska ha en egen lektion i ämnet. Aja, när spanskan äntligen är avklarad har jag lite ärenden att fixa. Senare blir det filmmys.


Somebody that I used to know/Gotye, Kimbra


It's ok, we all know what's going on



I vita lakan har jag spenderat hela denna söndag. Med ett okänt humör kollande på skidor. Otajmat med tiden. Ytterst. Tänkte göra något vettigt nu och faktiskt ta tag i spanskan. Egen lektion imorgon på spanska, och min näsa kommer vara fastklistrad i papperna hela tiden.


Skrattretande

Gårkvällen började himla bra. På en pub med fem killar. Allt var bra tills en kommentar gjorde så att allt rann över. Allt. Jag är så trött på osäkra människor som gör allt för att trycka ner andra bara för att komma en liten bit högre upp själva.


Imagen y Ropa



Vaknade tidigt idag. Mest av oro. Har en spanska lektion i hela 40 minuter på måndag och igår hade jag inte hunnit skriva någonting. Därför sitter jag nu här. Med massa mode framför mig (jag ska ju inte klaga precis) och har renskrivit en av mina delar redan. Fastän bara klockan är halv elva. But duty calls.

Har börjat känna mig som en äkta bussinesswoman nu på senare dar. Med massa möten hit och dit och en kalender så proppfull att det inte längre går att skriva i den. Alltid något att göra. Idag klockan 14.00 är det ett UF möte på Gataeu.


East +



Kvällen kommer spenderas med min fina vän Anna, hennes familj och min. Ska börja på East för att sedan dra oss ut mot djurgårn för Robert Gustavssons komedishow. Kommer nog bli riktigt majsigt.


Bokat resa till Egypten - Check!


materiell kärlek


Bartenderutbildningen

image descriptionimage description

Bartenderutbildningen var jävligt bra faktiskt! Vi fick lite teori, provsmaka Patrón mm, ha frågestund om allt, försöka kunna måtta upp tvåor fyror och sexor (vilket jag, inte för att skryta, ägde sönder Johan på), göra tre drinkar och dessutom göra egna drinkar. Min och Vendelas blev så sjukt god medan William självklart gjorde de värsta jag någonsin smakat haha. Nej men helt ärligt så var det äckligt bra! Därefter blev det lite öl och dipp dipp på O'learys innan vi drog vidare.


Nu dör jag


Nu: Stockholms tingsrätt


¤(!")("?!("/&>%#¤=?#!"

Vem fan glömmer att ställa klockan? Snart ryker väl studiebidraget...

Cheers to the freakin' weekend


Bartenderutbildning nästa!


ett försök till att vara nyttig för en gångs skull


det gäller att prioritera

Idag har jag unnat mig själv med en ledig dag. Jag var dum nog att prioritera jobbet igår när jag behövde plugga, men nu har jag kommit ikapp igen. Har fått massa gjort vilket är så skönt. Nu ska jag fortsätta med att fixa lite med nomineringarna inför skivan och därefter ska jag ta itu med de sista flyttlådorna. Måste dock lägga på ett kol eftersom jag ska på bartenderutbildning ikväll.

Ge mig sol och värme nu!


7 februari



Dagen har varit väldigt upp och ner. Tusentals frågor, som jag aldrig lyckas få svar på, flyger runt i mitt huvud. Annars har dagen varit bra! En välbehövd sovmorgon och inga lektioner. Sitter just nu på CC och slänger i mig en japansk standard. Jobb mellan 16-20. Har riktigt ångest över det i och med att jag inte kommer hinna skriva min bokredovisning som ska in på torsdag. Boken läste jag ut för snart två månader sedan och den är så speciell att det är omöjligt att göra en okej analys av den. Dessutom ska jag på bartenderutbildning imorgon. Hejdå svenska betyg. Nu ska jag som vanligt prioritera allt annat än det jag borde.


Dagens Outfit (IPhone)


Drömmer mig bort


ren lycka


Lovely weekend

Gårdagen spenderades precis som en bakisdag ska spenderas. Sov ut riktigt ordentligt, gick upp och gick raka vägen ner till pizzerian. Osminkad och ofräsch bakom mina Rayban. På kvällen drog jag och Robin in till stan, satte oss på ett fik och drog sen på bio. Hade verkligen så himla roligt, blir så glad när jag tänker på det.

Nu blir det jobb i sju timmar. Pengarna ska rulla in!


Party Animals

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Fredagen var grym, på alla sätt. Hann liksom med allt. Dessutom var allt så spontant vilket gjorde det ännu bättre. Det var helt klart en av de bästa utgångarna jag haft! Först shotrace med frugan innan Joanna kom och joinade. Taggade till innan vi drog till Laroy. Blev dans i vipen hela kvällen med många härliga människor. Älskade musiken, gamla låtar vilket är roligast att dansa till enligt mig. Därefter donken innan jag och Robin drog hem till mig. Går inte riktigt att förklara med ord. Kvällen var så jävla lyckad.


Oslagbar kväll



Kvällen började på The Studio med frugan. Blev sminkade och fotade. Köpte sedan en varsin bild, mest för att det kändes fel att bli sminkade och allt utan att ge något tillbaka. Sved lite i plånboken men fick en sminkprodukt på köpet. Haha, det mildrades lite.

Efter skulle vi ju som sagt bara sätta oss på en bar, men så blev det verkligen inte. Vi drog till woken och taggade till som bara den. Har nog aldrig druckit så mycket på en sån kort tid någon gång innan. Folk måste trott att vi var alkisar. Stelt.


Spontanare...



Värmer upp med tio shots var... In i dimman biatchez!


friday

Fredag och helg. Tiden tickar på, snabbare än någonsin. Har hunnit med två lektioner idag plus en tripp till stan på hålisen med Robin. Blev jeansletande åt honom så länge att jag inte hann kolla på något av det jag ville. Tack för den liksom. Avrundadde med en pannkakslunch på Waynes bredvid världens mest irriterande människa. Konstant sorgset visslande i en timme. På väg hem var jag så trött att jag somnade direkt på Robin axel, haha.

Nu blir det stress, as usual. Ska duscha och leta kläder innan jag ska möta upp Lunkan på stureP. Ska faktiskt till The Studio och bli sminkade och ta lite bilder. Drar dock dit främst för själva sminkningen, underbart! När vi är klara där tänkte vi sätta oss på någon bar/förställe med Joanna och kanske Amme. Låter som en riktigt bra kväll, är väldigt taggad på att bara chilla på en bar med fina vänner. Vi hörs sen, antagligen via mobilen!

you give love a bad name


torsdag 0202



Klarade äntligen alfabetsprovet i info & layout, trodde jag aldrig. Fotade och gjorde som vanligt allt annat än att lyssna på lektionerna. Slutade tidigt, men dröjde kvar i skolan i nästan tre timmar. Fikade lite och fixade lite mer. Marknadsförde även skivan genom att sätta upp lite små teasers här och var i skolan. Bland annat David på tjejtoan. Kommer bli magiskt att kissa nu med hans sliskmin rätt upp i ansiktet.


they are all just scared of perfect


Svar på kommentar

"kan du inte visa bilder på er nya lägenhet? :)" /Hanna

Jodå absolut! Har haft två anledningar till varför jag inte gjort det ännu. Ett; jag vill fota när jag känner att huset är någorlunda färdigt och inte med möbler som bara används för tillfället. Två; mitt standard objektiv ligger i någon flyttlåda och jag vet inte vart den är. Det objektivet som är på nu är inte alls bra anpassad för att fota lägenheten med. Men jag ska både leta reda på objektivet plus fixa iordning mitt rum så mycket som möjligt, för då kommer bildbomber! /Sanna


1 februari

Jobb mellan 14 - 20. Kunde inte passa bättre!


Studentmössorna är här!!!! 128 dagar kvar!


RSS 2.0