Everybody can dream

Blev en riktig tjejkväll! Slog mig ner framför premiären av top model Sverige med Anna, Jessi och mamma bredvid. Åt popcorn och skämdes över startligan. Hur kunde det där vara de bästa av ettusen tjejer? Gillade Alice starkt dock!

Nu har jag krypt ner under mitt duntäcke framför sex and the city, mysi. Innan jag somnar ska jag även kolla in lite sista minuten resor. Tänkte släppa tankarna om det helt förut men nu är jag taggad igen! Håll tummarna!


my new home

Welcome to my paradise. Googlade mitt nya hem och hittade massa fakta. Ganska intressant faktiskt.



I århundranden har Stockholmarna åkt till Lilla Essingen då de behövt komma bort ett tag. Här har de solat, badat och aktiverat sig. Senare uppstod uttrycket "landet mitt i stan" och än idag reser människor hit för att få lite extra livskvalité.

På 1930-talet revs sommarvillorna och utbyttes mot hyreshus. En tid sa man att Lilla Essingen var Europas mest tätbefolkade ö. 

Lilla Essingen kallas även för "Lillan" eller "Lilla Nice".

Öns mest kända invånare genom tiderna är Evert Taube och här har han gjort trettio av hans mest kända verk. Bland annat "Brevet från Lillan" som kan tolkas på två sätt.

Lux är en exklusiv Restaurang på Lilla Essingen belägen med en fin havsutsikt. Restaurangen har fått en enorm mängd utmärkelser, inte minst en stjärna i den prestigefyllda Guide Michelin. Lux har även blivit utnämnd till årets affärskrog och har även fått en gulddrake av Dagens Nyheter i kategorin lyx. Det här är bara några av alla utmärkelser och Luxs kockar har fått fina utmärkelser dem med. Två har kommit tvåa i världens mest prestigefyllda kocktävling, Bocuse d´Or.  
 


sista januari

Dagen har varit väldigt bra; Inte ens två lektioner. En lunch med tjejsnack och lite shopping på väg hem.
Nu ska jag göra lite skolrelaterade saker innan Anna och Jessi kommer på middag. Mysigt med fullt hus! Kvällen kommer avslutas med top modelmys med min fina vän. Åh ännu en jättebra dag.

Outfits



Haha, det här paketet låg på min säng för några dagar sedan. Today's outfit.
Ett riktigt internskämt mellan mig, mamma och pappa. Så söta som köpte det.


300112



Fin dag. Fin dag. Lyckades hålla mig vaken i skolan trots allt. Kanske tack vare en god fika som slant ner i magen under håltimmen. Gateau med Emma och Lunkan. Bra att ha lika sötsugna vänner som än själv. Drog till skolan för sista lektionen, spanska. Annars en väldigt seg lektion men tack vare modesnack och bläddrande i chic flög tiden förbi. Kanske min roligaste redovisning genom tiderna. Mode. Och på tal om mode. Igår monterade jag upp världens finaste möbel i mitt rum. Åh så nöjd. Åh så nördigt kär i det materiella.

Resten av dagen har spenderats med min syster på SATS i stan. Shape stod på schemat. Skönt att komma igång igen! Resten av kvällen har jag spenderat i sängen med mitt, äntligen, fungerande internet och min nya tv! Äntligen! Utöver det har jag haft ett flertal långa samtal med fina människor.
Lite hög på livet ikväll. Nu: sex and the city. Happy.


Svar på kommentar

hej, du skrev om att du hade fixat ett par solglasögon för ett tag sen, gjort dem mindre eller liknande. Var gjorde du det och vad kostade det? :)

Hej! Jag antar att du menar mina Rayban. Jag fick nämligen ett par i julklapp, men inte fysiskt då jag ville vara med och prova osv. Därför köpte jag dem i januari men valde sedan att byta dem mot en annan storlek och färg för någon vecka sedan. Alltså har jag inte gjort dem mindre eller liknande. Bara köpt och sedan bytt dem. Köpte dem på NK och eftersom jag inte betalade är jag inte säker på vad de kostade exakt. Men runt ett och fem ligger dem väl på. /S

Hey I heard you are a wild one



Lördagen blev riktigt lyckad! Började med att jag välkomnade frugan med öppna armar och visade upp min ö, och mitt nya hem. Åt middag och drack vin med mina föräldrar innan vi drog till woken med Joanna. Väl där stötte konstigt nog alla på en varsin historia. Sjukt konstigt att stöta på personer man inte sett på fyra år. Senare droppade Lehman och co. in och det blev shotar och drinkar. För många dessvärre. Brände femhundra redan på förstället. Hur som helst slutade kvällen på Magentas dansgolv, festande med PH Johannes, innan det blev donken. Bra kväll.


T.G.I.F



Fredags var jätte bra! Blev starstrucked inne på Itamae av Peter Magnusson. Gick hem till Anna och drack sjukt goda mojitos och toppade det med lika god sushi. Avslutade kvällen med att alla kröp ner i soffan framför Johnny English 2 med dipp och morötter.


/Saturday



Fyra kassar senare, och vi har fått med oss det nödvändigaste. Nya saker till huset men mest till mitt rum. Är nöjd. Avverkat både MIO och IKEA under löningshelgen. Vilken bragd!


Dead man walking

Vaknar upp olagligt tidigt av ett alarm och ett jobb som kallar. 05.30 på en lördag är allt annat än okej. Jobb mellan 06.40 till 13.00, följt av IKEA, följt av utgång. Jag kommer att dö. Tre timmars sömn, nu kör vi!


Girls night in



Ikväll bjuds det på middag, mojitos och snygga brudar hos fina Anna. Riktig tjejkväll med andra ord. Good as hell.


Cheers to the freakin' weekend, I drink to that



Sitter just nu på bussen på väg hem till ön. Dagen har varit riktigt bra, den har gått så fort. Hade bara två lektioner och en hålis där jag drog och tränade. Stötte på Robin och fick en träningspartner. Kul, förutom träningsvärken jag kommer få i mina armar i morgon. Hann även köpa en 7eleven brownie på väg hem med Luke, nu är det helg! Men inte för Johan. För övrigt ser kvällen och helgen jäkligt ljus ut.


En dos nostalgi



Mamma kom in med en flyttlåda med massa gamla saker. Vi har kollat igenom gamla djupa texter som jag skrivit när jag var åtta, ett flertal kärleksbrev och massa bilder. Jag skrattade nästan så att jag grät. Underbart att minnas hur man var när man var liten, trodde aldrig att jag var så djup haha. För övrigt har jag legat och tryckt i mig popcorn framför ett par Beverly Hills fruar ikväll. Behövligt.


what the fuck am i doing

Allt går från hundra till noll på bara några sekunder. Från plus till minus. Så har det inte varit förrut.
Oron och ångesten finns där långt in i magen, hela tiden. Varje minut.
Jag har ställt till det för mig själv och jag vet inte hur jag ska kunna rädda det här. Om jag nu vill det..


23:45

Två är lika med ett.


A day off



Är ledig idag, vilket kommer utnyttjas till max. Ska bo i min nya sidenmorgonrock, jag ska äta gott och mysa framför tvn. Och kanske även börja på svenskan. Det får vi se.


Hectic

Igår hade jag bara två lektioner, ändå kom jag inte hem förrän klockan sex. Under UFlektionen fick vi höra att vi har nått över vår lärares förväntningar och han var riktigt nöjd med det vi presterat! Dessutom fick jag höra att han blir rörd av min loggbok som jag skriver. Alltid kul att höra sådana här positiva saker!

Efter UF blev det skivmöte i HP rummet med skivkommittén. Åt lite godis och fixade med underhållningen, riktigt roligt. Väl hemma blev det sushi framför real housewives of Beverly Hills. Bra dag.


Klickade just hem min skiv-klänning!


Under ytan

Jag har missbedömt min egen förmåga toralt. Jag har tagit på mig alldeles för mycket saker. Flytt. Jobb. Skola. Nöjen. Och det sociala. Från onsdag till söndag har jag nästan femton stora saker att göra. Jag kommer aldrig att klara av det. Aldrig någonsin. Mitt problem är att jag alltid vill vara sysselsatt och jag älskar att ha massor att göra. Dock är balansen mellan vad jag tycker är kul och vad jag klarar av hårfin.

Nu tänkte jag tröstshoppa lite innan jag lägger mig. Håller tummarna för att både bredbandet ska vara fixat imorgon och att jag vaknar upp med åtminstone sex timmars sömn i bagaget.


20:43

Internet funkar, men det går så otroligt pinsamt segt. Hur svårt kan det vara att fixa ett som fungerar? Vi har varit utan det i flera dagar nu och det här kommer snart att påverka mig extremt mycket. Jag har inte börjat på min svenska text än, och kommer inte heller kunna det i och med att jag aldrig kommer klara av att göra den research jag behöver. Flera saker med skivan som ska fixas går inte heller att slutgöra. Även andra saker som har med det privata går inte heller. Ladda upp en bild på bloggen är till exempel omöjlig, om man inte gör det från mobilen. Har haft flera uttänkta blogginlägg som jag har fått strunta i att publicera. Kommer vara ganska dött här tills företaget äntligen får igång det. Fyfan.

We are the people who rule the world



Sitter just nu på tunnelbanan ut, och inte in mot stan. It's about time. Konstigt nog är jag väldigt pigg fastän jag, än en gång, bara sovit fyra timmar under natten.

Idag slutar jag tyvärr vid fyra, men jag hoppas hoppas på att spanskan för en gångs skull är inställd. Då blir det lite shopping i Västermalmsgallerian innan lite svenska/träning. Måste köpa hem lite nödvändigheter som jag slängde i och med flytten.


Jag är såld, på alla möjliga sätt

En strandpromenad i gassande sol, vad mer kan man begära? Det här stället är så himla fint, det har precis allt man kan önska sig. Jag kommer må så jäkla bra här, skulle man ens kunna göra något annat? Nu väntas sju timmar jobb innan jag ska hem och käka pizza med mysigt sällskap.

Ps. Att äta hämtmat varje dag är så jäkla skönt haha!


Första dygnet i nya lägenheten


Bara fyra flyttlådor med kläder kvar...


Problem som lätt kan uppstå vid en flytt

1. När man kommer hem kissnödig mitt i natten och inte hittar badrummet. Klädkammaren känns lite halv fel att sitta i...

2. När man på grund av stresspackning inte organiserat flyttlådorna över huvudtaget, och vaknar upp i en lägenhet och inte har någon aning om vad alla sina underkläder finns...


Tjejkväll



Blev en spontan liten tjejmiddag ikväll med Ebba och Kristine. Skulle egentligen varit hemma och packa upp, men kände att kompisarna lockade så mycket mer. Lagade hur som helst god mat, diskuterade lite utklädnader och fick grov matkoma. Kvällen blev väldigt lyckad iallafall! Det är synd vad sånt här underskattas egentligen.


Gateau



Har suttit och planerat skivan i flera timmar nu på caféet med lite människor från klassen. Har fått veta massa nya saker, vilket alltid är roligt. Börjar bli riktigt taggad på skivan nu!


Sista natten i huset

Avslutar min sista dag i huset på bäst tänkbara sätt! Picnic på min matta med champagne och jordgubbar. Flytten kommer gå bra, jag har allt jag behöver.


Day before D day

Lite smått ångest får man när man inser att sina föräldrar kopplat ur rautern så mycket som en dag innan flytten? Kunde bli en riktigt stel sista kväll i huset, men tur är väl det att jag får sällskap om ett tag.

Ps. Hatar allt mobilbloggande. Det är skönt, men fult. Dock lär det bli mer. Måste säga hejdå även i bloggen.


It's gonna be legendary

Har just haft ett möte med klassen om skivan! Gosh, det är mycket som händer just nu! Skiva, flytt, jobb, naprapater, UF osv. Gick hur som helst väldigt bra och nu har vi bestämt det viktigaste. Kommer bli jag, Kristine, Adam, Jens och Emil som håller i förberedelserna. Det blir nog väldigt bra, och kul! Börjar bli riktigt taggad!

Biljetter kan mina fina trogna bloggläsare köpa av mig nu! Det kommer bli grymt.


Fotform (IPhone)

Sitter just nu på bussen mot Solna. Börjar egentligen 12:45 idag men har en tid hos en fotspecialist klockan nio, för att skaffa mig ett inlägg.


Produktiv


13:33. Hade precis kastat i mig en sushi på Itamae på endast tio minuter. Det är rekord.

14:00. Möte med School's Out. Träffade tre trevliga killar, fick skivbiljetterna och småpratade. Riktigt kul faktiskt. Dock är skivan om mindre än två månader och högen med biljetter är allt annat än tunn.

15:30. Tillbaka till Odenplan för spontant frisörbeskök. Hårförtjockningen är borta och mitt hår betydligt tunnare. Likaså är några centimetrar försvunna. Dock är jag jäkligt nöjd! Sällskap: Anna! 

17:00. Mötte upp mamma för en tripp till NK för att byta färg och storlek på mina Ray bans. Nu är jag slutligen nöjd! Hopefully.


Look for the girl with the broken smile



Sämsta starten på dagen! Börjar med att jag råkat sätta alarmet fel, på en timme. Sedan har ett par andra saker irriterat mig så grovt mycket hela morgonen. Härlig början.

Slutar iallafall klockan tolv idag vilket ändå är ett stort plus. Dock är mitt schema fullare än vanligt vilket drar ner det hela.


Pappa är kung!


packa, UF, packa, geografi, packa

Det hektiska temat rullar på, som vanligt! Är dock klar med det mesta vilket är otroligt skönt. Slutspurten nu inom packningen bara. Tre dagar kvar! Det är sjukt vad mycket man hittar när man rensar ut. En del saker som man inte kan sluta att skratta åt. En del väldigt otippade saker. Och en del saker som man egentligen inte vill hitta. Hittade massa texter, bilder och presenter från mitt förflutna. För några månader sedan skulle jag brustit ut i gråt men nu tycker jag mer att det är tragiskt. Farväl förflutna. Välkommen soptunna och nytt liv.

Leopardblus & nytt körsbärsfärgat läppstift


Killing me softly

Andra dagen i rad. Bara att köra!


home

Väggarna blir bara kalare och kalare samtidigt som flyttlådorna bara blir fullare och fullare. Vad håller vi på med? Vi packar ner vårt hus. Vårt hem. Arton år har jag bott här. Hela mitt liv. Mina första underbara år har spenderats i detta hus. Det är så mycket känslor i och med hela flytten. De har börjat komma mig närmre och närmre, börjat krypa in under skinnet. 

I detta hus har jag skrattat, gråtit och skrattat så mycket att jag gråtit. Detta hus har varit fyllt av glädje, sorg, överraskningar, gemenskap, erfarenheter, min familj, kompisar, killar, djur - ja allt. Det är här mitt liv bildats, inom dessa väggar. Här har jag formats till den jag är idag.

Det går inte att beskriva. Jag har bara kännt glädje hittills. Men nu. Nu börjar jag minnas allt, och jäklar vad det här huset håller ruggigt bra hemligheter innanför väggarna. Jag är tårögd. Lilla Essingen kommer bli bäst, det vet jag. Men oj vad jag kommer sakna detta mysiga radhus. Mitt barndomshem.

don't listen to everyone around you, the most important thing is to follow your own heart


16 januari

Vaknade upp idag ensam, i ett hus som inte var mitt eget. Spännande. Hade en lång dag i skolan, dock inte många lektioner. Var pigg för första gången på riktigt länge, fastän jag knappt sovit något under natten. Fick skjuts till sats, av snälla Johan, och körde styrka. Fixat massa med studenten. Både bartenderutbildningen och stämt ett möte. Nu återstår två saker, uppsats och packning. Lets do this.


Dör lite på SATS


Flytt fältet

Idag har jag jobbat lite på min uppsats. Det var på tiden. Mamma och pappa kom sedan hem efter att ha lämnat massa grejer i lägenheten, sönderstressade. Kände att jag inte ville vara hemma, så jag flydde fältet. Mötte Robin i Vby och kände mig tvungen att shoppa, bara för att det var så länge sedan. Nu ligger vi och äter popcorn framför Milan-Inter. Tur att jag är grabbig av mig.


A girl like Anna wanna do it with Sanna

Ligger just nu i bäddsoffan med Anisen och äter massa onyttigt. Har just kollat klart på trassel utan att ha riktigt kollat på den. Pratade bort hela filmen. Äntligen är hon hemma igen! Jag som verkligen har behövt henne här hemma haha. Nej nu ska vi sätta på trassel ännu en gång och sedan somna i bäddsoffan antagligen för sista gången.


*****


Designhjälp sökes

Designen är hemsk. Har suttit och fixat och trixat i två timmar nu. Nu orkar jag inte mer.
Behöver någon som kan hälpa till!


Elin Östman



Fick ett extremt spontant infall igår då jag mailade min stora idol, 17:45. Tjejen med i princip allt. Stilen, dröm jobbet och världens skönaste personlighet. Hon gillas starkt! Fick hur som helst ett urgulligt svar tillbaka.
Klockan 17:46.


23:32

Precis hemkommen från syrran. Blev väldigt mycket längre än vad någon trott. Lite synd eftersom jag skulle ut ikväll, men nu kommer jag aldrig hinna fixa mig och sedan åka in. Det skulle varit annat om jag bodde på ön. Men men. Kvällen har varit riktigt bra ändå! Massa mousserande och massa god mat har sjunkt ner i magen. Har haft grabbsnack med mina äldre brorsor och min syrras man och fått höra lite visdomsord. Plus flera tips. Så härliga!

Lindas examen!



Ska åka och hämta upp mina fina syskon nu innan vi åker till kyrkan där cermonin ska hållas. Därefter blir det mottagning hemma hos Linda. Har ingen aning om när jag kommer hem så planerna för kvällen är väldigt oklara.


Fredag den 13e

Gårkvällen spenderades med en snel kille. Vi skulle egentligen plugga lite men så blev verkligen inte fallet. Dock inte så konstigt. Vi låg och pratade till klockan fyra innan vi somnade. Mysigt.

Idag är jag ledig vilket är otroligt skönt. Ska börja göra iordning mig för att sedan fira min syster. Hon tar nämligen sin barnmorske-examen idag och hon har varit så duktig!

Ps. Min kropp är så himla öm efter igår. Träningsvärk i precis varje kroppsdel. Kan inte böja mig ner, och knappt ta mig ur sängen. Idag är jag sjuttioåtta istället för arton.

SATShäng



Har precis avverkat 90 minuter på SATS och sitter just nu i omklädningsrummet och halsar i mig en välförtjänad vitamin well. Persika, naturligtvis. Känslan att känna sig fast är enorm. Kanske en utav de bästa känslorna man kan känna? Haha. Sen att man känner sig lika slapp efter middagen igen är en annan femma! När jag blir helt frisk ska jag återgå till de vanliga vårrutinerna och kötta gärnet! Då kommer jag även få lite nya träningspolare! Behöver bli peppad.


torsdag 12 januari



Ska nu börja röra mig mot skolan. Ledig igår. En lektion idag. Ledig imorgon. Jag klagar inte. Inte alls faktiskt.
Efter skolan ska jag dra mig mot SATS. Egentligen borde jag inte träna. Halsen är fortfarande inte alls som den bör vara (har bara varit sjuk i sju veckor nu...). Dessutom vet jag inte om jag får överanstränga knäna då jag fick en behandling igår. Men jag orkar inte sitta still längre. Så jag ska köra! Det värsta är att jag alltid blir för taggad då jag inte tränat på länge...


11/1/12

Läget är stabilt. Under kontroll. Naprapaten gick bra, jag hade gjort min läxa. Hon tror att det ska bli bra nu och jag håller tummarna. "Vad är kärlek" är skriven och klar, och jag pustar ut. Tillbringar nu tid med min kusin och äter och dricker gott. Ska försöka att packa ner lite kläder i flyttlådor med. Går all in ikväll som ni hör.


sometimes, i'm freakin' awesome



Ibland undrar jag varför jag är så himla nojig. Idag ringde min gamla tennistränare mig helt spontant och erbjöd mig ett jobb. Bara sådär. Jag höll på att smälla av. Inte nog med att jag fick jobb fyra dagar efter jag slutat på Coop, nu blir jag till och med erbjuden jobb utan att söka. Har iallafall en liten deal med honom, så jag kanske ska jobba lite då och då eller iallafall efter studenten. Fyfan vad bra jag är. I will go far.


day off

Gårdagen skulle gå åt till att plugga. Skypeade lite med Johan och William för att prata lite kärlek, men vi kom in på annat hela tiden. Då gav jag upp. Ringde en kompis som åkte hit. Fick tänka på annat. Tacksamt!

Idag stannade jag hemma. Måste typ ta tag i mig själv, hur tragiskt det nu än låter. Känner mig hjärntvättad och svag. Och skolan lockar inte alls. Ska skriva min filosofiinlämning nu, utan större ansträgning. Det får gå som det går helt enkelt. Senare ska jag till naprapaten och därefter försöka börja packa. Det finns nämligen viktigare saker i livet än ett jäkla betyg.

will I ever feel the same?



Förra veckan brast det. Allt. Min kropp fylldes av tomhet och saknad. Som om jag hade förlorat någon. Det värsta är att jag verkligen aldrig trodde att det här skulle hända. Men saker ändras. Jag vet inte vad eller hur jag ska göra.
Såhär kan jag inte må. Det här är så långt ifrån mitt riktigta jag.


it has all begun

Och var skolan återigen igång. Lämnade skolan klockan 16.32 idag efter fyra timmars arbetande med bokföringen och lite sådant. Tur att vi hade godis! Skönt iallafall att vi känner att vi har gott om tid nu, då vi nästan är helt klara med förra årets ekonomi. Dock väntar nu lager inventering, fixa en ny logga och lite allmän design i affärsplanen. Allt till ikväll. Men inte nog med det. Det absolut viktigaste är att jag kommer igång med min filosofi uppsats. Skjut mig? Tur att mamma och pappa snart kommer hem med thai till mig.
Åh-jag-orkar-inte-alltid-vara-ute-i-sista-stund.

Snart flyttar vi!!!!



Nycklarna är våra och vi spanar just nu in vårt nya hem! Det kliar i fingrarna!


Hard work work



Sitter just nu på tuben på väg till ön där jag ska jobba idag igen. Haha och ja, mina dokument för inlämningarna och flyttlådorna förblir fortfarande tomma. Blir iallafall inte så många timmar idag då jag slutade så sent. Ska försöka hinna springa in till sushin, som är välplacerat precis bredvid ICAn, innan jag börjar. Kommer aldrig klara mig på min lunch.

Slänger in min senast tagna bild med. Hur jag ligger till i psykologin hah. Vg-Mvg på inlämningen och stor chans till det högsta betyget i kursen. Håll tummarna för mig! Jag behöver det.


8 januari

Jobb är den absolut bästa medicinen mot all deppighet/sorg osv. Härligt! Mår iallafall mycket bättre nu, likaså mitt konto. Har glott på tour de ski finalen nu när jag kommit hem och jag är så glad att mina favoriter (förutom svenskarna) vann. Massa grattis även till min absoluta favorit, Hellner, som kom tvåa! Har för övrigt lyckats limma ihop en liten inledning på min filosofiuppsats. Längre kom jag inte. Men jag antar att jag får vara glad för det lilla. Imorgon börjar den sista terminen i gymnasiet, hur sjukt är inte det? Etthundrafemtiotvå dagar kvar till studenten.

Vad hade jag på mig år 2011?


sista dagen på det sista jullovet

Den här dagen vill jag bara ligga framför tvn och kolla på film och tour de ski. Bara vila. Det är ju trots allt skola imorgon, hemska tanke. Men att ligga hemma och mysa är det sista jag får göra. Jobbar idag mellan 13-20.30 och kommer därför inte kunna göra något annat under hela dagen. Men pengar tjänar jag! Mycket dessutom.

NYÅR 2011-2012


!"#¤%&/()=?

Inte så konstigt att jag känner mig stressad och lite deppig de senaste dagarna. Händer fortfarande så jäkla mycket i mitt liv. Ibland lite för mycket. Skolan är stressfaktor nummer ett, och kommer alltid att vara det. Min motivation står alltid på noll men nu har det gått över till minus. Jobbet tar upp massa tid eftersom det är många som är bortresta nu. Dock är det överdrivet stressande att jobba när man inte känner sig helt frisk. Faktum att vi faktiskt flyttar om ungefär tio dagar och att jag nu befinner mig med flyttlådor som ekar, stressar mig ännu mer. Stresspacka en dag innan eller? Mina extensions som har blivit så dåliga tynger, kanske pinsamt nog, ner mig jättemycket. Vill bara ta ut dom och få som det var innan. Om det nu ens är möjligt? Kanske är totalsabbat? Att jag får leva med en hals som är så överkänslig att man inte kan fatta det är sjukt stressande men mest hemskt. Tycker synd om mig själv, men låter mig fortsätta med det. Jag har varit sjuk i drygt sex veckor nu, utan att skoja, och såhär är det varje vinter. Och vad säger läkarna? Vi hoppas att du växer ifrån det. Sedan stressar även det privata. Ärr från förr svider extra mycket när de påverkar nutiden.

Ber om ursäkt för det här inlägget. Men ibland måste jag skriva av mig. Få andas lite.

Friday



Chardonay, oxfilé och chokladtårta bestod min nota av. I, still, die. Tog precis samma som förra gången. Inte för att vara tråkig, utan för att det är bland det bästa jag ätit. Maten var alltså bra, miljön är mysig och även sällskapet bland det bästa. Vi hade så himla kul! Därefter blev det bio, USAs version av män som hatar kvinnor, och jag skönk ner en bra bit i soffan. Filmen var även denna riktigt hemsk, men väldigt bra! Kvällen var hur som fantastisk! Restaurangen tog hem priset.


you broke me down. piece by piece

Det är läskigt hur ens humör kan svänga så mycket. Jag hade världens finaste stund igårkväll men idag har jag varit helt förstörd. Det bara kom. Var riktigt länge sedan jag var såhär ledsen. Går runt med ett slags isittande illamående plus att jag är nära till gråten hela tiden. Vill bara glömma den här dagen. Glömma mina känslor.

Wonderful Tonight



Vardagslyx x2. Igår blev det drinkar och skumpa. Idag bränner jag hundralappar på mat. Restaurangen är bokad och bion reserverad. The girl with the dragon tattoo visas på duken samtidigt som jag klär mig i vit spets från Victorias' secret. Life is good you know.


"from tonight until the end of time"


JVM-GULD

Kom hem runt halv två från Kristine för att kolla på hockeymatchen med pappa. Hörde vi jvm-guld?! Så jäkla bra! En annan rolig sak är att jag vet vilka många av dem är då jag för några år sedan umgicks med deras lag, aik p93. Coolt va? Kan man säga att även jag är känd?


O'learys



Ikväll blir det lite häng på nyöppna O'learys med Amme, Luke och förhoppningsvis Joanna.
Kommer bli lite drinkar, tjejsnack och förmodligen gammalt Zantesnack!

Update: man märker att man börjar bli äldre då man öppnar skumpa och häller i sig oliver med fina tjejkompisar en vanlig torsdagskväll. Gårkvällen var riktigt bra!


/Lunch/Shopping/Fika/



Har spenderat dagen med pappa i stan där vi, som rubriken lyder, ätit lunch, shoppat lite och fikat. Lunchstället var så himla mysigt! Världens gulligaste personal! De hörde att jag var sugen på sushi, fastän jag valt nudlar, så när dom kom med maten hade dom även med lite sushi som en "förrätt". Så söta! Drog därefter till NK för att fixa min julklapp. Så nu är mina Ray Ban äntligen mina! Överlycklig!


Skinnjacka



Behålla eller lämna tillbaka?
Bilden gör som vanligt ingen rättvisa då man måste se den på. Den är betydligt snyggare då, än hängandes på galgen. Dock är det ingen wowfaktor över den. Så hjälp mig! What to do?


180 på en serie, Hey Hey!


Skype & Bowling


Har just avslutat ett skypesamtal med fina Anisen som är i Mexiko. Så himla kul att höra hennes röst! Min lilla bebis. Vi har nu spikat lite saker för framtiden. Trasselkväll och Johnny English marathon bland annat haha.

Nu ska jag fixa det sista och sen drar jag och mina päron och kör bowling! Jag blev så jäkla taggad på det i morse så jag tvingade med mig dom. Riktigt kul! Hörde vi vinst?


lite av min senaste shopping 2


?

Ju längre det går, desto mer känns det som det förstörs.
Allt det där fina tycks tyna bort.
Allt det nya, ersätts av gamla rutiner.
Men behöver det vara sämre?
Borde det inte bli bättre, ju längre det går?


och helt plötsligt skönk mina betyg rejält

Två inlämningar. Väldigt avgörande dessutom. Böckerna ligger bredvid men jag orkar inte ens kolla på dom.
Jag har lov och det sista jag vill göra är att plugga. Ska nog sätta på en film. Slackerstilen brukar ändå passa mig...

lite av min senaste shopping


3 januari 2012

Idag har jag massor att göra. Måste fota lite, stretcha x2 (har fått läxa av naprapaten), börja packa(!) och sen måste jag dessvärre ta tag i skolan. Har två sjukt stora inlämningar som ska vara inne nästa vecka och jag har inte ens haft en tanke på att börja. Däremot har jag redan läst ut min klassiker då jag råkat välja en bok (omedvetet) på sextioåtta sidor. Haha, lycka!

Måste även hinna med att bara koppla av, äta cvitaminer och bara bli frisk. Blir liksom aldrig riktigt hundra. Den här halsen gör att jag är sjuk konstant under vinterhalvåret. Lite deppigt. Men något som inte är lika deppigt är att jag ska träffa Lukins ikväll. Vi ska bara ta det lugnt och göra det vi tjejer är bäst på. Snacka och äta. Blir bra.


always remember me


Sammanfattning av år 2011 - part VI (sista)


fotodag med Anisen

Bokade en hotellnatt på Biz Apartments med Robin. Ruggigt bra!

fixade hårförtjockning och fick tre gånger så tjockt hår!

mer fest!

Sa upp mig på Coop pga av flytt. Fick sedan jobb på ICA bara fyra dagar senare. Hörde jag awesome?!

BebisAnna fyllde 17 och firade det med tjejmiddag och fest

Jag blev utvald till att komma tillbaka till min gamla skola och föreläsa lite om gymnasiet!

min finaste vän opererade axeln och jag försökte stötta så gott jag kunde!

Vårt UF-företag InsideOut UF fick 400 armband levererade från Kina. Mäktigt!

sista Curare spelades och i år klädde vi ut oss till kungafamiljen!

Julbord med familjen på en urmysig båt!

Julmarknad i skolan med InsideOut UF där det gick riktigtriktigt bra!

Hade julbak med Emma och Kristine

Julafton blev hur bra som helst! Först hemma med min finfina familj och sedan fortsatte den med en kompis

Åh, bästa bästa juldagen!

Mysmiddag med frugan!

Nyårsafton som blev mycket högre än förväntningarna med tanke på sjukdom och kompisar jag inte kunde träffa!


Damn. 2011's sammanfattning blev lång och väldigt positiv måste jag säga. Men det är så jag måste beskriva året - otroligt bra!! Med tanke på vad som hände i början av tvåtusenelva och om man sedan blickar tillbaka från min artonårsdag till nu har allt varit oslagbart! Det har hänt så mycket kul, och speciellt massor (därav den längsta sammanfattningen någonsin haha)! Har haft fullt upp hela tiden känns det som, vilket jag älskar!
2011 var ofattbar, men 2012 kommer bli
ännu bättre. Looking forward to it.


Sammanfattning av år 2011 - part V


serverade på Erikas 50 års fest

fest med fina kompisar

hade en riktigt lyckad kräftiskiva med tjejerna! Därefter droppade det in mer sköna människor 
HAHA jag dör! ..Och här var klockan runt nio-halv tio. Så jävla taggade. Jag älskade mina snapsvisor jag printat ut!

Frugan och jag söp ner Amme hehe!

utgång med massa kompisar

ännu en fotodag med syrran

ebba fyllde 18!

fick en liten crush i preppy-stilen

Firade Lehman som fyllde 20!

pappas och Davids födelsedag firade vi med en jättestor familjebrunch!

Vi skrev under ett kontrakt för en perfekt lägenhet på Lilla Essingen, precis vid vattnet. FÖRSTA FLYTTEN!

Drinkbjudning för Bollman 22, riktigt lyckat!

Vann femkampen mot Robin, 3-0!

Vi sålde vårt hus!

haha herregud, halloweenfesten...


New Years Eve


2012

2012. Hur skumt låter inte det egentligen? Gles uppdatering på bloggfronten. Nyår blev iaf hur kul som helst. Intim. Jag var på middag med en kompis och hans familjekompisar. Det blev champagne, pictionary, smarrig trerätters, cosmos, thailandslyktor och dans i flera timmar! Riktigt bra!

Idag gick jag upp supertidigt för att jag hade en tid med en naprapat. Pappa följde med och höll mig hårt i handen, typ. Det visade sig iaf att jag tydligen varit sne vid rumpan/höften (vilket man tydligen kan bli bara genom att plocka upp en strumpa fel). Jag fick en behandling och nu är jag tydligen betydligt rakare. Nu väntas två gånger stretching dagligen i en vecka för att motverka att det händer igen. Hoppas det blir bra nu!

Just nu sitter jag på CC med en sushi framför mig. Bra medicin mot förkylning! Innan sprang jag in i några affärer i stan och spontan köpte en klocka och en jacka. Sweet. Snart ska hem och lägga mig och göra allt för att bli frisk!


Gott nytt år!!


RSS 2.0