/in paradise


/frukosten är serverad


Åttonde

Idag är det min åttonde dag på jobbet i rad. Det märks, speciellt då man knappt hunnit med livet utanför. Men efter idag har jag iallafall två dagar ledigt, weho. Men först, sju timmar av hårt arbete.


white / beige

all dressed in h&m, except for the belt from zara

Bob bror

Har spenderat min eftermiddag på Bobs kök med Anna och ätit gott. Det blev en brunch för min del då jag åt min frukost vid halv sex imorse. Måste bara säga att Bobs kök levererade ännu en gång! Favvo cafét på Lillan, defenitivt. Blev god mat, massa skratt och alldeles för många minuter spenderade där.
 
Nu ska jag börja röra mig mot Lunkans jobb och sedan ska vi åka hem till henne där vi och Proma ska äta dipp med grönsaker och bara snacka. Mysdag, helt klart.

@ Bobs kök


high on life

Dagen har varit helt otrolig! Jag har fått träffa fina nya människor, fått pilla lite på fantastiska klänningar, hållt i castingen med modellerna (ja, jag fick göra det själv!) och även haft fitting med dom. Jag har varit som fisken i vattnet. Det här är det jag ska hålla på med! Sväva på rosa moln i modebranschen.
 
Kan inte beskriva dagen så att det blir rättvist. Vänta då bara till själva fashion week. För övrigt var även jobbet hur kul som helst idag då jag fick jobba med två finfina tjejer. Hade riktigt kul och var knappt så att jag ville gå hem. Tur är väl det att jag får vara där imorgon igen redan vid sju. Åh, idag kommer jag sova så himla bra.

we shine so bright

playsuit Zara/ klackar Pull and Bear/ halsband Gina Tricot/ väska Mango 

Möte / Casting

Idag är jag uppe med tuppen på grund av ett möte inför Stockholm Fashion Week. Därefter ska jag få vara med och hjälpa till under en modellcasting. Så. Jävla. Taggad!
 
Så nu är det dags för mig att sparka av mina Reeboks och mina jobbkläder, för att istället ta på mig lite mer mode. Efter castingen ska jag dock tillbaka till jobbet och jobba ett par timmar. Men nu: modepepp.

Jag ska jobba på Fashion Week!!!

 
En hel dag på Stockholm Fashion Week, som medhjälpare. En hel dag i min dröm. Omringad av modeller och kollektioner. Inga ord. Bara modetårar.

I am free to do whatever I want


en i mängden

Igårkväll mötte Robin upp mig efter jobbet och vi drog direkt och köpte middag. Blev mycket prat och även ett snabbt nattdopp. Var så skönt att få träffa honom eftersom jag knappt haft något socialt liv de här dagarna då jag jobbar till halv nio varje kväll. Det enda dåliga var att han lämnade mig klockan sex imorse för en körektion, så nu är jag själv igen haha.
 
Nu ska jag börja göra i ordning mig för jobb, femte dagen i rad. Känner att jag behöver a day off snart.

Sardinien - del IV


Outfit of the week...


Sardinien - del III


it's like a dream come true

Idag har jag betat av sju timmar på ICA. Jag har återigen slukat mängder av onyttig mat för att hålla energin uppe. Skamligt nog. Har ätit en middag bestående av te och croissanter, lika onyttigt de men ack så gott. Ett avtalat möte om framtiden med mina livscoacher, mamma och pappa, har ägt rum på vår balkong. I mörker men med flertal ljus. Slutligen har jag även samtalat med med min självaste dröm. Slå det om ni kan.

Future is mine

 
En ny knallrosa kalender är inhandlad. En kalender som ska fyllas med mitt nya, ännu oskrivna liv. Jag är inte rädd för framtiden, utan jag längtar. Jag har redan fått några erbjudanden och jag är mer än redo att börja skriva in allt i kalendern. So yes, the future is mine.

little black dress

klänning Zara/ klocka Marc Jacobs/ klackar Pull and Bear

4x jobb

Detta skulle egentligen ha föreställt min enda lediga dag denna vecka. Det blev dock helt tvärtom. Hela morgonen har jag tillbringat min tid tillsammans med mina nya vänner dammsugaren, såpan och golvmoppen. Har städat hela lägenheten från grunden. Tur att jag får pengar som förhoppningsvis kan lindra min ryggont. Efter städningen fotade jag lite för tradera och la upp några annonser. Ska avrunda hela den här jobbdagen med mitt riktiga jobb på ICA. Tur att det bara är fyra timmar idag, för jag måste ju vara pigg till ikväll då jag ska fortsätta på mitt egna projekt. Four times work.

topp 8

fika med fina kompisar/ kvalitétstid med mina syskonbarn/ mode-cravings/ härlig frukost med bästavän/
nytt favvohalsband/ min fina som alltid får mig glad/ årets första kräftor/ min nuvarande vardag

Sardinien - del II


Då var det dags igen

Idag börjar allvaret, efter ungefär en månads semester. Kommer bli slitigt men samtidigt väldigt nödvändigt. Att shoppa och spendera pengar på en tom plånbok går inte direkt ihop har jag märkt. Börjar lite lätt med sex dagar denna vecka, bara att köra!


Med mina favvokillar i Kungsängen


Fina sommarkväll


Fjärde för veckan

Godmorgon! Sitter redan på bussen på väg mot Vby och Sats. Fjärde gången den här veckan vilket känns jäkligt bra! Efter ska jag hänga lite med Robin och sen vet jag inte riktigt hur det blir ikväll. Men det blir nog bra!


Sardinien - del I


talk that talk to me

klänning Zara/ väska Mango Touch/ skor Zara

Just do it

Sitter just nu på tuben på väg mot Vby för en spontanträning med Robin. Skönt med lite sällskap iallafall. Senare måste jag köpa en ny kalender, maila västermalms körskola och kanske få upp någon mer annons på tradera. Hej vuxenliv. Nu: hej magmuskler!


Palma - del IV


Tradera

Idag har jag slängt av mig mina klackar och tvättat bort sminket, till skillnad från igår. Dessutom är rödvinet utbytt mot vatten och sushi. Ikväll har jag istället fixat massa jobb och även ett tradera konto. Här kan ni hitta mina annonser! Resten av kvällen kommer jag ägna åt mitt lilla projekt och inte så mycket mer faktiskt.
Det tar förvånandsvärt lång tid kan jag säga.

weheartit

topp & halsband h&m/ klocka ur&penn/ jeans & skor zara 

190712

Godmorgon! Idag är jag inte lika pigg som jag brukar vara.
Därför tänkte jag starta dagen med ett par varv runt ön för att vakna lite. Bara att snöra på sig sina easytones.

I wanna dance, and love, and dance again

 
4x från igårkväll. Gårdagen blev minst sagt lyckad! Café Mix levererar verkligen varje gång. Efter Mix drog vi till Café Opera, men stannade inte så länge där pga ganska dåligt drag. Tog istället en snabb drink på woken innan vi sedan drog till Rose. Jäkligt bra kväll, med väldigt mycket skratt.

@ Café Mix


We own the night

Började kvällen på balkongen med pappa sippandes på ett glas rött. Sedan kom mamma, Jessi och Micke och rödvinet byttes ut mot champagne. Vi satt och pratade och åt middag i solen. Var så mysigt att jag nästan glömde bort tiden. Nu sitter jag på ettan på väg mot Stureplan. Ska först till café mix med frugan och föra lite, innan det förmodligen blir café opera. Så jävla taggad! Håller tummarna på att Kolton också joinar oss om ett tag!


/med mina syskon på en solig balkong


Hunger games

 
Filmen som vi såg igår var så himla bra! Jag hade jättehöga förväntningar, och den svek mig inte en enda sekund! Den var så egen och känslosam. Ett hett tips!
Efter bion åkte jag och Kristine hem till henne där vi drack te och satt uppe och pratade till halv fyra. Mycket mysigt.

Mysfrulle hos frugan


jag har inga problem med att sticka ut

klänning Lindex/ skor converse/ skärp h&m/ halsband Designtorget/ väska Miss Selfridge

this time I reach for forever

Gårkvällen var hur mysig som helst. Dock trodde jag att när lammen tystnar skulle vara sjukt läskig, vilket den inte alls var. Enligt mig. Men hur som helst var den klart sevärd! Idag har jag och Robin legat och kollat på Solsidan boxen, säsong två, medan regnet (och haglandet) öst ner utanför. Det var så himla mysigt och jag grät av skratt flera gånger, bokstavligen.
 
Nu är det dags för mig att börja bege mig mot Vällingby igen. Ska möta upp Kristine på hennes jobb för att sedan gå på bio. Idag blir det Hunger games som jag så länge velat se, och dessutom har Kristine bilen. Lyx!
 

Palma - del III


@ 541

Sitter just nu på bussen på väg hem och Robin är trött som ett as. Jag förstår honom, inte lätt att hålla mitt tempo. Nu väntar en lång dusch innan det blir grillat följt av grönsaker och dipp framför när lammen tystnar. Majs.


Mot mina gamla hemtrakter

Trots att jag hade en av mina värsta mardrömmar genom tiderna inatt, och trots att hela min kropp ömmar, så är det en jäkla fin morgon! Solen skiner och jag har rotat fram en oanvänd klänning ur garderoben. Och just nu sitter jag på 49an på väg mot Vällingby. Först blir det lite fika med Bella, vilket var ruggigt länge sedan sist. Därefter ska jag och Robin träna lite och efter det åker vi hem till honom. Känner mig för övrigt jäkligt pepp på det mesta idag, skön känsla!


everything that's yellow

Väderleken är fortfarande Sveriges fiende. Dock ska jag utnyttja det ikväll då jag ska sitta och skriva, dricka te och bläddra i modetidningar. Då funkar regnet. Men bara då.
 
För övrigt njuter jag av att vara ledig i en vecka till, då jag kan träffa massa fina kompisar som annars brukar vara svåra att alltid hinna med. Idag träffade jag som sagt två av dem, och fick även hem ett x antal modekap. Oslagbar kombo.

Details of today


Palma - del II


Söndagsfika

 
Ska snart börja röra mig, återigen, in mot stan. På dagens schema står ett litet klädbyte följt av fika med Emma och Kristine. Mysigt att träffa de igen! Kvällens planer är dock ännu oklara.

Chasing the sun

Tyvärr ändrades mina planer åt det sämre under kvällen. Skulle egentligen ha träffat Lehman, men när jag kom hem från stan fick jag helt plötsligt fruktansvärt ont i både huvud och mage. Därför har jag bara ätit god mat på balkongen, kollat på tv med mamma och pappa plus knarkat alvedon på sidan av. Tråkigt att stanna hemma, men what to do. Nu har jag även försökt att ta tag i bloggdesignen vilket inte heller gick hundra. Efter en timmes arbete testade jag på en sak som var lite för invecklad för min kunnighet om datorer, vilket resulterade i att jag var tvungen att återställa hela jäkla designen. Så jag fick börja om från början. Nu är den långt ifrån färdig, men med tanke på att jag faktiskt gör allt i designen helt själv tycker jag att den ser bra ut.

So much love

byxdress Zara/ väska Mango Touch/ solbrillor Rayban/ ballerina h&m/ halsband Designtorget 

Lördag 14

Godmorgon! Har precis dragit på mig ett av de skönaste plaggen jag äger, och ska nu börja röra mig inåt mot stan för att möta upp Sonnie. Fika och shopping är den säkra kombon vi tänkte använda oss utav. Perfekt då jag just hittade lite oanvända studentpengar.


@ett hundra ett


I have fallen deeply for you

Nu har jag fixat mina ärenden och hunnit busa lite med mina syskonbarn. Jag har dessutom kommit igång med bloggandet ganska rejält, haha. Nu är det dags för mig att börja röra mig in mot stan. Jag och Kristine ska äta lite tapas och dricka lite vin på ett hundra ett. Åh vad kul det ska bli att träffa henne och prata om allt vi missat!!

Palma - del I


fredag den 13e

Godmorgon! De flesta kallar detta otursdagen nummer ett, men min mamma kallar den en turdag. Kanske är det lika för mig. Vaknade nämligen idag med ett stort leende på läpparna. Större än vanligt. När jag landade i förrgårr i Sverige läste jag mina mail och fastnade speciellt för ett. Jag kan inte säga något nu och jag vet dessutom inte om det blir av. Men jag håller tummarna. Hårt.
 
Idag har jag massor att göra. Jag ska bland annat ringa jobbet, packa upp, göra en del ärenden och förhoppningsvis hinna med lite träning. Senare kommer min syster hit med sin familj och senare ska jag möta upp frugan. Dags att sätta igång!

Sardinien, Italien

 
Den sista veckan spenderades på Sardinien med mamma, pappa och min pojkvän. Jag var så himla pirrig när vi stod och väntade på honom på flygplatsen, var så himla glad att se honom. Sardinien bjöd på en hel mängd av härligheter. Det blev mycket bad i det turkosa vattnet, strandtennis, fotboll, pizzaätande, cyklande, kortspel på kvällarna, tennisspelande i fyrtio grader, solnedgångar, tivolibesök, 5D bio, skjutande - följt av en drös gosedjur som priser, romantiska middagar med min pojkvän, en roadtrip, en del bus, värmebölja och lite banansolande.
 
Måste bara säga att resan blev helt fantastisk! Hann uppleva så mycket på så kort tid. Dessutom fick jag göra det med några av mina allra närmsta! I'm overwhelmed.

Rom, Italien

 
Efter sju dagar på Mallorca flög jag, mamma och pappa till Rom över natten. Vi hann i princip bara ta en drink på piazza Navona innan vi åt en god middag i en liten gränd. Men det gjorde ingenting eftersom jag redan varit i Rom flera gånger tidigare, så jag har sett det mesta man bör se. Dagen efter flög vi tre till Sardinien.

Palma, Mallorca

 
Vi började som sagt första veckan på Mallis - jag, mamma, pappa och Jessi. Det blev en vecka av strålande sol, 30 grader i skuggan, god mat, riktigt varmt vatten, mycket sangria, EM-firande, behövligt syskonsnack, mojitos i massor på hotellet, tågresa, shopping, tonvis med gröna oliver och sen en massa skratt på det. Bilder kommer.

12 juli 2012

 
Det tog mig hela fyra timmar att ladda upp, kopiera, redigera och få upp semesterbilderna på facebook. Nu tar jag en paus. Ska snart gå ner till sushin för att ta take away och sätta mig på en brygga och äta middag med anna. Pretty awesome. Bilder kommer upp senare ikväll!

Honey i'm home!

Igår kväll lämnade jag Sardinien och fick fint sällskap på planet av Kenza och hennes pojkvän. Samma natt landade vi i Stockholm och jag och Robin somnade ännu en natt bredvid varandra. Imorse tog vi en liten sovmorgon och eftersom vi inte hade något ätbart hemma gick vi ner till cafét nedanför och åt en underbar frukost i solen. Men nu drog Robin precis hem så jag ska börja packa upp och ladda upp alla bilder, så får ni veta mer om resan sen!


RSS 2.0