Ännu en studentskiva

Gårkvällen var helt klart över mina förväntningar! Den blev inte nykter och verkligen inte som väntad. Jag hade så äckligt roligt! Kände mig hög på livet hela kvällen. Skivan var, enligt mig, den bästa skivan efter min egen. Den hade allt! Jag fick hänga med min bästis, träffa nya sköna människor, köpte dricka av en rörmokare som inte ens var en bartender, åt korv i glas, var översocial med alla människor jag stötte på, fick dansa med nära vänner och träffa på gamla, åt fyllekäk på donken och hittade en massa sjuka bilder på min mobil. Allt detta toppades med ett för jävla bra hemsläp. Så jävla bra kväll. Just sayin.

exakt ett år


Valborg

Idag gick jag och Robin inte upp förrän klockan två. Därefter åt vi lite gott vid vattnet och lyssnade på härlig sommarmusik samtidigt som vi solade. Så mysigt! Dessa dagar efter utgång är ganska härliga trots allt då man har en orsak att bara göra ingenting. Nu ska jag dock ta tag i mig själv för att sedan möta upp min syrra i stan. God middag väntar! Passar perfekt då jag inte har några som helst planer på att dra ut.


Myser i solen


Jag kom precis från... polisstationen


sun(ny)day

Imorse ringde klockan 05.45 vilket inte var överdrivet skönt. Nu har jag dock jobbat i sex timmar och det känns superskönt! Nu väntar bara massa degande framför dhw och ikväll lutar det mot skiva. Dock vet jag inte om jag ska köra på nyktert då det är valborg imorgon. Jag är i stort behov av en vit månad snart. Stackars lever.


you can make me whole again


springtime

Vädret har varit perfekt idag. Trots det har jag än en gång välkomnats till helvetet. Pollen. Fyfan vad jag hatar pollen! Allt började sent hos Linnea igår då jag kände hur jag hela tiden fick mindre och mindre luft. Under natten kunde jag knappt andas alls. Efter att jag vaknade idag har jag nu gått runt hela dagen med två röda ringar runt ögonen, näsan har runnit konstant och som grädden på moset har jag blödit näsblod fyra gånger. Åh, pollen är här! Dock har dagen varit väldigt mysig då jag spenderat den med en gosig kille och gjort gosiga saker. Har hunnit ta en mysig promenad i skogen (lite pensis varning men ändå), bakat kladdkaka, spelat pingis och slappat lite i solen. Kvällen kommer spenderas framför dhw med popcorn vid min sida. Ska nämligen upp halv sex imorgon och jobba, har morgonpasset.

mösspåtagningen



Gårdagen var hur bra som helst! Mösspåtagningen startade 09.33 och därefter blev det lite bus i skolan innan alla treor drog vidare till Retro. Drack lite drinkar och hade det allmänt bra! På kvällen blev det grillning hos Linnea med hela klassen, vilket också var riktigt bra! Mycket skratt och mycket dricka kan man sammanfatta gårdagen med. Hur trött var man egentligen inte på kvällen då man kört i ungefär tio timmar. Men kul va det! Tyvärr har jag inte så mycket bilder, och vet inte heller vilka som har det, vilket är lite synd. Bjuder dock på en del.


Mösspåtagning!!!!


a new favorite


skulle inte tacka nej till att återvända


"det fula ytliga"

Dagen är snart avklarad och nu sitter jag och firar med en onödigt dyr sallad i händerna. Dagen har bestått av tre lektioner varav två bestod av redovisningar. Först en oseriös och en aning flummig religionsredovisning och därefter tal i svenska nationella. Mitt vikthets-tal tror jag gick väldigt bra faktiskt. Jag är nöjd iallafall. Nu ska jag tappa upp ett bad samtidigt som jag ska läsa lite info/layout. Har läxförhör (ja det är vad hon kallar det för) imorgon på nio a4n. Ganska satsigt läxförhör om du frågar mig. Därefter ska jag somna till dhw boxen återigen innan jag kliver upp för mösspåtagning imorgon. Sjukt. Minst sagt.

Deffinitionen av min klädstil


Student 2012


25 april

Nyss hemkommen med ett nationellt prov, en fika och ännu en studentklänning i baggaget. Provet gick förhoppningsvis väldigt bra, förutom det att jag började blöda näsblod redan efter fem minuter. Men det var okej. Fick lite kvalitetstid på toan med en rinnande näsa och en massa texter. Efter nästan tre timmar var jag klar med debattartikeln och drog då till stan och mötte upp bästa Lunkan. Hann gå igenom lite planer för kommande dagar samtidigt som jag fick tysta min onda hals med en chailatte. Därefter stötte jag spontant på mamma och därmed blev studentklänning nummer två min. Har ett i-landsproblem då jag inte vet viken jag vill ha. Den tajta jag köpte redan i oktober eller den mer slappa från idag? Svårt det där. Men dont worry. Ni lär få stöta på detta problem återigen då studenten närmar sig ännu mer.

Ikväll ska en del plugg varvas med en del awesome program. Igår vänstrade jag mot top model och dhw för fotboll och Robin. Så idag ska jag försöka bli sams. Och imorgon väntar återigen ett nationellt prov, muntligt den här gången. Konstigt nog är jag ganska spänd på hur det ska bli.

Tuesday night



Har placerat mig på den lokala krogen tillsammans med Robin. Nu väntar cola och Champions League.
Yeah, manligt.


Det börjar dra ihop sig


24/04

Fick en sovmorgon idag då min enda lektion var UF. Hade en väldigt liten vårbasar i solen och lyckades sälja några armband. På väg hem svängde jag förbi ett sushihak och fick en tiopoängare att ta med mig hem. Nu ska jag byta om till träningskläder och ta mina första rundor runt lillan. Ja, hör och häpna, jag ska ut och springa.


I thought we were different


a piece of grass


Grattis Pinglan!


23 april

Idag vaknade jag exakt tolv minuter innan jag behövde gå till bussen. På dem minuterna hann jag klä på mig, sminka mig, fixa lite med Kristines present och packa väskan. Jag blev så jäkla chockad. Jag brukar vara överdrivet seg på mornarna. Men hur som. Dagen har varit jättemysig. Extra mys var det när jag, Kristine, William och Emma drog till Gataeu på hålisen och satt och fikade i solen. Fick mina kanske första riktiga vårkänslor. Ville aldrig gå därifrån. Nu är det dock dags att ta tag i mitt tal på riktigt. Planerna för kvällen är förövrigt oklara, men börjar i alla fall halv ett imorgon. Så bra.

Födelsedagsfika för Lunkis


the clock is ticking

Den här veckan har varit så bra, på många sätt. Känner att jag har hittat tillbaka till mig själv, då jag varit så insnöad tidigare. Som det lätt kan bli. Det kanske låter töntigt, men jag är himla lättad.

Den här veckan har tankarna flugit runt i huvudet konstant. Jag har drömt samma drömmar flera gånger om. Jag har åkt tillbaka i tiden och jämfört en massa. Jag har även tvingats välja mellan dåtid och nutid. Har varit intressant att se vad jag valt. I drömmen alltså.

Hur som helst ska allt bli annorlunda nu. Jag ska bli annorlunda. Och det kommer bli så skönt.

Marc Jacobs



My baby's home! Äntligen är den här godbiten i rosé min! I will treat her like my own child.


sunday 22

Väcktes imorse utav att min telefon ringde. Bästa samtalet, från jobbet. Så idag blir det jobb mellan 13 och 20. Väldigt välbehövligt.


yesterday, smoothie & shopping


Tjejkväll

Tillbringar kvällen med min mamma och min syster, en trerätters och en massa tvmys. Im off.


Smoothie med Sjögård på naked juice bar


tre nyanser av blått

Gårkvällen blev allt bra den! Det var väldigt trevligt hemma hos Lehman där jag, Jennifer, Kristine, Ebba, André och Kristoffer var. Vi åt lite efterrätt, drack lite och körde lite roliga lekar. Många skratt. Därefter drog vi till larpan där vi dansade med lite tyskar, bloggare och gamla ansikten. Avslutade som vanligt på donken innan jag ännu en gång däckade i min säng runt fyratiden. Måste vara ett bra tecken.

Hände även en mängd konstiga och väldigt otippade saker igår. Saker från det förflutna. Fick höra saker som jag aldrig någonsin kunnat tro att jag skulle få höra. Det var dock saker som jag så länge väntat på. Saker som värmde, hur konstigt det nu än är. Otippad men fin kväll. Japp.

Mina fina


tänker på er ♥


20 april 2012

Dagen flöt på bra. Trots det tråkiga vädret och trots den sega håltimmen. Tog en chailatte på CC och blickade igenom mitt tal, kan bli bra det där. Det serverades chokladpudding till lunch och rättskunskapen bjöd på mycket skratt. Tippar på att det är något med det klassrummet. Efter skolan drog jag in till stan ännu en gång. Big mistake då jag kom hem med både ett par nya skor och en linne. Kan. Inte. Hålla. Mig. Borta. Nu väntar en gourmetmiddag med mamsen innan jag ska hem till Fredrik för lite vindrickande innan vi drar ut. It's friday people.

upphittat i min iphone


paradise



Ser ut att bli en riktigt fin kväll. Både utanför samt innanför väggarna. Utanför håller solen på att gå ner samtidigt som båtar glider förbi konstant. Innanför har mamma och jag just ätit lite pankisar och jag ska snart krypa ner under täcket med dipp och grönsaker och sätta på dhw boxen.

Tidigare idag hade jag lite mysfika med ett gäng från klassen och pratade lite framtid. Därefter fixade jag en present och äntligen min inledning till mitt tal som numera är fulländat. Imorgon har jag två lektioner och planerna för kvällen börjar sakta men säkert färdigställas. Känns fint.


ibland måste man kunna släppa det förflutna och möta sin rädslor, för att någon gång kunna övervinna dem helt


Thursday


Två grabbar o kök


last night out

Kvällen igår blev så pass bra att jag inte orkade ta mig till skolan idag. Började hemma hos mig med Emma, Kristine och Malin där vi åt pizza, frukt och choklad toppat med vin. Väldigt mysigt. Drog sedan in till stan för skiva på två grabbar och kök med ist-tema. Men innan hann vi svänga in en snabbis på lion bar där vi tog en varsin drink. Därefter blev det en himla massa dans ända till klockan slog tre, och senare drog vi in på donken. Kom hem klockan fyra och slocknade direkt i sängen. Nu har jag varit ledig, eller ja, från skolan två dar i rad och fick precis reda på att jag inte har några lektioner imorgon. Lifes pretty good. Har endast ett avvecklingssamtal, men det lär bli kul då vi är en grupp som bara ska sitta och prata och fika.


take me back and let me feel it all over again


Hippie fun


Skiva på ingång


there's no love like material love



I'm off shopping.


17 april

Godmorgon! Klockan är strax över två och jag har i princip precis stigit upp. Ganska så lyxigt det där med lediga dagar. För tillfället känner jag mig ganska övergiven utav mina män, då de två närmsta flyr staden. Därför hade jag lite kvalitetstid med dem båda igår. Först med pappa då vi satt och kollade på dif-malmö tillsammans. Och därefter kom Robin över och myste och sa hejdå. Så nu när dem drar iväg ser denna vecka ut att bli en riktig tjejvecka, vilket inte låter så dumt måste jag erkänna! Ikväll kommer Kristine hit för att äta pizza och dricka vin innan vi drar på skiva. Känns ganska så pricksäkert.

Åååh, jag är ledig!!


bday II


Klockrena!!!


Bday


some gifts



biocheckar, jeans, blus, Marc Jacobs parfym, pengar, Marc Jacobs klocka (kommer om någon vecka), desperate housewives box, hudkrämer, lotter. ej på bild: blommor, pengar, shotglas, Thomas Sabo berlock, halsband


födelsedagsoutfit


Min födelsedag

Min nittonårsdag blev så himla bra! Vaknade upp till en snötäckt mark, men inte gjorde det någonting. Mamma och pappa kom in och sjöng för mig på morgonen, första födelsedagen i nya lägenheten. Jag fick en jättemysig frukost på sängen och jäkla bra presenter till efterrätt. Av mamma och pappa fick jag blommor, desperate housewives box, jeans och världens finaste Marc Jacobs klocka som jag så gärna velat ha!! I die. Därefter fixade jag mig själv och lite tårtor och inte långt efter dök Robin upp. Vid ett kom alla mina syskon förutom Jonas och vi åt tårta och jag fick ännu mer fina presenter. På kvällen sprack himlen upp och solen lös över hela vår balkong. Den rosa champagnen öppnades och jag, mamma, Robin och pappa satt länge där ute och drack och åt lite gott. Vid åtta drog vi ner till restaurangen Lux som var hur jäkla bra som helst! Den är så jäkla fin. Den förtjänar verkligen sin stjärna i Guide Michelin! Vi satt hur som helst länge på Lux och bara pratade och hade det allmänt fint. Kvällen slutade med lite vin hemma hos oss och med sötaste presenten av Robin. Fina födelsedag.


Bästa presenten från bästa frugan!


nytt tillskott till rummet


Myse


idag fyller jag 19!!!


13 04 2012

Svenska talet är skrivet och jag brinner mer och mer för mitt ämne för varje sekund som går. Det är äkta. Dock är talet kanske lite för kort vilket oroar mig lite. Annars så har jag fått min första gratulation trots att det inte är min födelsedag än. Jennie och hennes killar var först, uppskattas mycket! Snart blir det läggdags för min del då mamma och pappa sagt att dem ska sjunga för mig tidigt imorgon bitti för att hinna med att fixa allt innan hela tjocka familjen kommer hit. Har blivit barn på nytt då jag nästan är överlycklig då dem ska sjunga för mig. Var länge sedan sist då pappa alltid drar till jobbet klockan sex, därav vår tradition att fira på kvällen. Imorgon firas det bara av familjen. Kompisarna spar jag till nästa vecka pga att fler är hemma då. Känns bra. Gillar att fira så många gånger som möjligt hehe.


we are young


Fredag den 13e

Godmorgon! Day before d-day (or b-day). Imorgon påbörjar jag mitt sista år som tonåring. Men först ska jag klara denna otursdag. Och att det är den trettonde idag passar nämligen utmärkt då jag har otroligt tråkiga saker att göra. Jag ska städa mitt rum och få en hel drös med skolgrejer avklarade. Är det inte typiskt att man verkligen alltid väntar till de sista dagarna med allt skolrelaterat? På måndag har jag ett sjukt stort och äckligt spanska prov som jag inte orkar med. Dessutom har jag en religionsredovisning samma dag och som pricken över i:et så måste jag skriva ett svenska tal med. Men det är bara att hålla ut. Om 56 dagar tar jag studenten och slipper äntligen alla prov mm!

Tonight, tonight eternity’s an open door


We'll stay forever this way, you are safe in my heart



Så himla fin kväll. Började på Vapiano med en varsin pizza. Bruschetta blev mitt val. Efter maten stannade vi kvar och drack lite gott och jag provade en pink mojito för första gången. Mumma! Därefter blev det bio, Titanic 3d. Min första 3d bio någonsin pinsamt nog. Filmen var hur som helst underbar! Ännu bättre på bio. Och ja, som jag anade rann tårarna då Jack och Rose gjorde allt för att hålla ihop. Jag är kär i ett filmpar. Jag erkänner. Tacksam att jag hade Robin som tröstade och kramade om mig lyssnade jag på andra som grät högt och konstant den sista timmen av filmen. Fler som var kära. Men det är okej när det gäller Titanic. Slutade i alla fall med att jag och Robin tog bussen hem till mig och jag somnade in i hans famn och hoppades på att kvällen aldrig skulle ta slut.


GCB

Sa just hejdå till Robin och nu är jag på väg mot medborgarplatsen för att möta upp Adam. Vi ska nämligen till katolska kyrkan och ställa lite frågor. Standard torsdag.


Just nu på vapiano


11 april



03:00 - mina konstiga sömnrubbningar slår till igen, bokstavligen. slår till anna med en lös fist, mumlar något obegripligt och somnar sedan om direkt

11:00 - knäpper några trötta bilder på min balkong, med inget direkt toppen resultat

14:30 - svänger förbi josefin på ett café i stan och får med mig fina rosa armband hem

18:00 - vrålhungrig kommer jag springa in på vapiano med robin under armen, sugen på allt ätbart

20:30 - gråter tre gånger så mycket än vanligt till titanic 3d på bio. finner tröst på robins axel och tröstäter popcorn


00:08

Top model final. Desperate housewives. GCB. Och nu te och tjejsnack.
Ikväll byts Robin ut för att istället skeda med Anna. #porr


Homecoming



Inatt väckte jag Robin genom att jag pratade i sömnen. Vet inte om jag ska vara orolig, har tydligen gjort det mycket på sistone. Haha. Hur som helst började jag putta på honom och tjatade att det var min födelsedag idag. Robin svarade att det inte var det, men jag var säker och fortsatte och fortsatte. Till slut sa jag att jag skulle visa honom min almanacka för där stod det i alla fall. Efter det somnade jag om. Hårt.

Gårdagen var väldigt mysig och nu har jag precis kommit hem. Ska kolla lite på dhw innan Anna kommer hit och busar med mig ikväll. Top modell final och dhw väntar, bästa bästa!


Inflyttningsmiddag IV


9 april

Ett år.


Six pack

Jag verkar ha fått en nytändning. Just nu är jag nämligen på väg till SATS. Blir styrka med Robin idag igen då han verkligen är den bästa träningspartnern. Finns inget bättre än att träna/tävla mot killar. Ren lycka! Haha. Efter det blir det ännu ett födelsedagsfirande, Robins pappa fyller år.


Vårens första dag 2.0


Eagle.


Nu: fira Linda


Vårens första dag

Har verkligen insett hur många som fyller år den här tiden. Kommer bli minst tre födelsedagsfiranden under lovet, varav en är min egen. Idag är det Lindas tur. Min fina storesyster fyller 39. Ska snart börja fixa mig och sen bär det av till Täby. Idag kommer bli ännu en lugn mysig dag med familjen men det behövs nog, för gud vad mycket jag helt plötsligt har att göra under lovet. Tyvärr är en del plugg. Men nu ska jag faktiskt ta vara på ledigheten. Tidsinställda inlägg kommer dock poppa upp under dagen. Fyfan vad jag är en bloggtönt.

Inflyttningsmiddag III


Nitton om en vecka


Glad Påsk



Min påskafton har spenderats med sovmorgon toppat med nutella och ett stort ägg till efterrätt. Blev sådär givmild som jag bara blir till mamma och pappa och dukade fram två ägg till dem. Pappa fick hans favorit godis och en tennismatch mot mig på lovet och mamma fick faktiskt en iphone. Ja, jag är världens bästa dotter. Sedan busade jag i city med Robin och tog en chai på Moda. Kom hem med en örn rikare, finfint plagg. Välkomnat både syster och bror och smuttat skumpa på en återigen solig balkong. Därefter en påskmiddag som avslutades med att jag och Micke sopade banan med alla andra på sällskapspel. Mys dag, minst sagt.


sista lovet

På senaste tiden har det här blivit en blogg med endast mobilinlägg. Lov och annat har tagit över. Plus att jag sovit borta ganska mycket. Då jag inte bloggat har jag tagit tag i träningen, myst med Robin, hängt lite i stan och spenderat tid med familjen. Igår var Jonas här med sin familj och det slutade med att jag och Robin fick sällskap av två hypeade barn. Vi underhöll dem lite med talking mirrors innan vi sköt missiler på dem. De njöt. För ja, dem var inte riktiga utan det var en app. Hur som är det underbart med lov och det ska jag ta vara på. Så var beredda på mobilblogg.


Påskmiddag med familjen


nutellamackor serverat med sol och hav


B E A C H 2 0 1 2

Sats två dagar i rad. Musklerna dunkar. Känns jävligt tajt.


Working out

Har precis avslutat ett svettigt pass på Sats med Robin. Körde styrka i en och en halv timme. Som en man. Like a boss. Så himla värt att träna med killar då man alltid lägger på några kilon extra. Jag ger mig inte, vill alltid vara lika bra. Imorgon är det dags igen. Men för tillfället är det lov och senare blir det godis och filmmys.


S A T S


Love White


Kör en återställare i solen på balkongen


Skiva - när jag var liten...


4 april

Skivan igår var väldigt bra måste jag säga! Somnade klockan fem hemma hos Robin och var väl inte så jättetaggad på att gå upp när klockan ringde imorse. Gjorde i ordning mig på en kvart, och ärligt talat har jag varit fräschare! Hade som tur bara två lektioner där jag typ bara fortsatte sova på Robin. Haha skönt. Väl hemma somnade jag ännu en gång framför tvn med en påse pollys på magen. Livet.


När jag var liten... var jag ett tennisproffs!


03/04

Pengar har försvunnit på luncher, shopping och skivor. Ångest då jag knappt jobbar för tillfället. Nu ska jag betala in den, förhoppningsvis, sista betalningen för studenten. Därefter ska jag snabbt förbi Anna för att sedan köpa med mig sushi till frugan. Därefter ska vi föra med några kompisar, för ikväll blir det skiva! När jag var liten... Känner att jag har hittat en perfekt utklädnad som stämmer in till tusen. Mobilbloggar när jag kan.


we got a little taste of summer VIII


snorklade tillsammans i röda havet vilket var en härlig upplevelse

Jag var tvungen att ta ett kort med världens galnaste chaufför Osman
Egyptens mat var inte den bästa då man bara vågade äta kanske 30 % av allt som fanns. På slutet tröttnade vi så vi drog till första bästa supermarket och köpte med oss massa flingor hem, lycka.

Sista kvällen drog vi till en jättemysig restaurang!

moi

en del av restaurangen

Restaurangen hette Onion därav ljuset till varmrätten

Vi beställde in en flaska vitt vilket tydligen var typ förbjudet att ha på restaurangen. Därför åkte en i personalen och köpte en flaska som han sedan "smugglade" in till oss haha.

efterrätt

Grov ångest på planet hem. Det sista jag ville var att åka hem. Så jävla bra resa! Glömmer aldrig.


3 april: ledig/shopping/tacobar


Inflyttningsmiddag II


/printed


Nu: filmmys med Robban


Inflyttningsmiddag I


Tjejkväll på Lillan

Sitter just nu och segar i sängen och tittar på tv. Har precis ätit lite pizza från igår till frukost och nu har jag istället fått sällskap av en ny kompis, huvudvärken. Men det är väl just dem konsekvenserna man ska ha efter en lyckad kväll? Jag tycker i alla fall att gårdagen blev väldigt lyckad. Trots den extrema stressen för att få klart allt på dagen. Jag höll på non stop från tio till sju med att fixa namnskyltar, uppdrag, städa, laga mat osv. Hann inte ens fixa mig själv tragiskt nog.

Kvällen bjöd på champagne, en liten buffé, uppdrag, tjejsnack, lite dricklekar och allt avslutades med lite dans. Tjejkvällar med sina närmaste kan vara något av det bästa som finns. Dock blev det inte alls som tänkt efteråt. Egentligen skulle alla ut men det var bara jag och Ebba som var taggade, plus 94orna. Tråkigt. Jag och Ebba hade hur som helst det bra på Magenta där vi träffade en hel del spännande människor. Blev dans, snack med skånska Oscar som toppades med en rad intressanta raggningsrepliker. Minst sagt. Bra kväll.


RSS 2.0