dream as if you will live forever. live as if you will die tomorrow.


kavaj zara/ topp bikbok/ byxor mango/ skor nilson/ halsbans bikbok/ klocka marc jacobs/ väska mango

fulländad

Dagen med stort D.
Idag har jag sippat på en mangosmoothie framför ögonen på min idol sedan långt tillbaka.
Pojkvänner, kompisar och annat vanligt tjejsnack var lite av det som utbyttes till fikat.
Mocco var stället. Och Elin Östman idolen.
 
Det var verkligen hur kul som helst att få träffa henne, hon som jag sett upp till i flera år. Vi har det där kreativa gemensamt, och mode. Även en hel del privata saker kände jag igen mig i, vilket var lite roligt.
Hur som helst var hon så himla söt och trevlig, och jag hoppas verkligen att jag kommer få träffa henne igen.
 
 
Dessutom hann jag även luncha med Johan idag vilket även det var väldigt roligt.
Det blev mycket businesstalk, projektprat och drömmar om framtiden.
Kände att vi var på samma nivå, jag och Johan. Det är liksom bara att köra.

This is fashion


Det är kanske inte så många som väljer att bära bar mage såhär den sista oktober.
Men jag är en utav dom. Bara för att jag kan, och vill.
Idag trotsar jag alltså Sveriges femgradiga klimat genom att visa magen.
Just kanske för att en dag som denna sparar man inte på några krafter. Man går all in.


My photoshoot for Runway Productions International 061012

 
Stylist: Sanna Larsson (me)
Photographer: Fredrik Strandin
MUA: Michelle Loais
Models: Yasmine Stjärnström, Amelie Marmenlind (Raremodels)

My photoshoot for Runway Productions International 061012

 
04:15 kom två modeller och en mua hem till mig för styling inför plåtningen. Rutinerat.
05:45 plockade fotografen upp oss och vi åkte tillsammans ut till Ekerö där plåtningen skulle hållas.
I cirka fyra timmar kämpade vi med ombyten, bilder och mot kylan.
Dock blev resultatet fantastiskt! Bilder kommer om en timme!
 

Read all about it

Rivstartade denna morgon med nya facebookvänner och ett effektivt träningspass med frugan.
Toppade det hela med sushilunch, skvaller och så shopping på det.
De tre viktigaste S'en i en kvinnas liv.
 
Ikväll ska jag börja titta på torka aldrig tårar utan handskar, och varva med lite teori.
Sedan får ni inte glömma att kolla in här/facebook för bilderna från min plåtning.
Som jag väntat på att visa er detta.

Sweet Nothing

jeans zara/ tshirt fashionpash/ kavaj h&m/ halsband bikbok/ klocka marc jacobs/ väska Elin Östmans gamla

Halkbanan

 
Började dagen med en brunch bestående av amerikanska pannkakor hos Anna. Vi taggade till och åkte sedan ut till Gillinge för halkbanan. Töntig som jag är så tyckte jag även att denna riskövning var riktigt rolig. Fick lite teori, provade att volta och krocka med en bil och till sist fick vi såklart köra en hel del. Riktigt roligt och väldigt lärorikt måste jag säga. Dock var det bästa på hela dagen då jag vann tävlingen, hehe. Och sedan när jag och Anna fick sitta själva i bilen och då vi satte på radion och så spelades gagnam style. Väldigt internt, men väldigt klockrent.

@Gillinge Halkbana


Modeassistent | part 4

 
DAGENS NYHETER.
Några dagar efter Mercedes Benz Fashion Week blev jag taggad i ett foto på facebook som min syrra lagt upp. Det visade sig att jag befann mig på mittenuppslaget i tidningens mode del, precis under "modeelit". Jag tycker än idag att det är lika kul, och jag är både stolt över mig själv och min outfit haha. Samma rad som Petra Tungården också, den ni!
 
KLUBBEVENTS.
Hann även med två, om inte fler, klubbevents under min tid som modeassistent. Vi anordnade modevisningar med couture klänningar och jag fick även fokusera och hålla i smyckesvisningar. Stort.
 
MUSIKVIDEOINSPELNING.
En av mina häftigaste ögonblick var då jag fick agera stylist på en musikvideoinspelning åt grymma Sayen! Aysha fixade hela stylingen under veckan, men jag fick välja smyckena och stylea på plats. Jag var faktiskt riktigt nervös, men slutresultatet blev så himla bra! Snart släpps videon så ni får se!

Skyfall

 
Blev lite tidsbrist efter högskoleprovet, då jag och Robin skulle se nya James Bond filmen. Skyfall var över mina förväntningar, extremt bra! Den var väldigt Bond-aktig men samtidigt lite över det vanliga. Helt klart den bästa Bondfilmen jag sett, och tror Robin håller med mig på den. +++++
 
Idag har vi bara tagit det lugnt, och har knappt lämnat sängen. Imorse bjöd Robin mig på frukost i sängen och sedan var vi faktiskt duktiga och pluggade lite vägmärken. Efter det lagade jag pannkakor till lunch innan jag somnade flera gånger i Robins famn framför en premier league match.

Högskoleprovet

Känns som att jag ska börja en ny klass idag. Har ungefär den känslan. Alla mina kompisar skriver provet i Blackan, och jag själv i Kungsholmens gymnasium.

Nu blir det en heldag med prov, det som jag gillar allra bäst. Inte har jag pluggat heller, såklart. Dock är detta ändå min första gång. Tur att mamma kommer och bjuder på lunch sen!


Pictures coming soon

backstage bild tagen av mig
 
Idag fick jag för första gången se alla bilder från min plåtning! W to the O to the W.
Jag är hur nöjd som helst, och faktiskt väldigt stolt, haha.
Har precis valt ut mina topp tretton bilder som ska redigeras lite extra.
Ni får förmodligen se resultatet i helgen!!

Nu är det dags för fredagsmys

Spenderar mitt fredagsmys med att scanna varor och ta betalt. Men just nu lyxar jag till det med rostbiff och potatissallad till något som är lunch och middag i ett. Fint ska det vara. Jobb till 20 idag med.


Modeassistent | part 3

 
MERCEDES BENZ FASHION WEEK
De tre dagar jag fick gå på Mercedes Benz Fashion Week svävade jag på rosa moln. Hade konstant gåshud och uppnådde högsta möjliga eufori. Fick gå på Ida Sjöstedt, Stylein, The Local Firm och J.Lindebergs visningar. Drack fashion week drickan som var inget mindre än en designad cola. Satt på second row (inte dåligt det) och fick träffa några av mina idoler. Mercedes Benz Fashion Week kändes för jävla rätt, och jag har verkligen insett att det är precis det här jag vill hålla på med. Mode. För de här tre dagarna var några bland mina bästa, under mina nitton år.  

Är det okej att sakna det dåliga

Om ni undrar så befinner jag mig just nu i lunchrummet och trycker i mig en sallad. Jobb mellan 13 - 20.
Om ni undrade liksom.


like you never seen me before


alla dansar och ler

Gårkvällen var hur mysig som helst!
Satte mig med Vendela på 60 och satt och pratade tills de stängde. En bra sak är att båda jobbar ungefär lika mycket, så det lär bli några housewife-träffar framöver.
 
Idag kan jag bocka av ganska mycket. Och många bra saker dessutom.
Började dagen med ett frukostmöte vilket var en väldigt bra start på dagen! Därefter åkte jag till körskolan och hade min uppkörningskontroll som gick väldigt bra måste jag säga. Efter det åkte jag vidare till SEB för att avsluta vårt gamla UF-konto. Skönt att få det överstökat. Åkte sedan tillbaka till stan, innan jag kom hem igen med en klänning, en topp och ett par örhängen rikare. I'm in freakin love with the dress! Ni får se den imorgon.
 
Nu ska jag och mamma springa ner och köpa sushi till middag, innan vi sedan springer bort kalorierna på tennisbanan. Så sushi, övningskörning och en timmes träning står på tur. Grymt.

231012

 
Dagen har varit väldigt fin, bokstavligt talat. Solen har lyst för ovanlighetens skull.
Började morgonen med ett minst sagt svettigt bodycombatpass på Sats. Och resten av dagen har jag tillägnat mitt, förhoppningsvis snart, kommande körkort. Jag åkte och pratade med min körskola och bokade in en uppkörningskontroll, som det så fint heter, redan imorgon. Då ska jag köra i sjuttio minuter och så ska min lärare säga vad jag behöver träna extra på inför uppkörningen. Kommer bli nyttigt! Resten av dagen spenderade jag med näsan i körkortsboken. Har blivit en del sådant den senaste tiden har jag märkt.
 
Nu ska jag äntligen släppa pluggandet och istället röra mig in mot stan för att möta upp Vendela.
Kvällsfika står på schemat, mysigt.

new in


early morning

 
God morgon!
Nu har jag tryckt i mig min frukost och ska nu hoppa i mina träningskläder för ett gruppass på Sats.
Är ledig idag så ska försöka göra lite nytta.

Modeassistent | part 2

photo: first three - Fredrik Strandin. Last three - me.
 
Min första riktiga plåtning jag var med på, var när Stephen Arthur skulle plåta sina extremt vackra klänningar. Jag fick agera stylist och se till så att allt såg bra ut. Det var sjukt kul, och väldigt lärorikt! På slutet av dagen fick även jag vara med på en bild, som ändå blev ganska ok med tanke på att det just var en bild haha.
 
Sedan fick SoFashion-SoAysha äran att styla Camilla Näslund inför en intervju i Tara. Stort! Ovan ser ni numret och resultatet!

@ ICA

Då var det jobbmåndag, och jobb mellan ett och åtta står på schemat. Skönt med lite rutiner. Resten av veckan är ganska så smockfull också, vilket jag bara älskar. Flera oplanerade dagar i rad gör mig så jäkla rastlös.


/just nu


Modeassistent | part 1

 
STOCKHOLM FASHION WEEK.
Började min karriär som modeassistent bara en vecka innan självaste fashion week. Jag fick äran att jobba och fokusera lite extra på Darjas visning. Darja är bara några år äldre än mig och en otroligt duktig designer! Tillsammans hade vi fitting med alla modeller och bestämde vem som skulle få bära vad. Vi kontrollerade musiken som skulle spelas på visningen och vi bestämde ordningen för alla modeller. Vi gjorde alltså det mesta tillsammans inför visningen och jag var så himla glad att jag fick jobba med henne.

Vårt självaste event på Stockholm Fashion Week blev extremt lyckat! Vi visade upp fantastiska kläder från fyra fantastiska designers. Själv tog jag som sagt hand om Darjas visning, och när jag inte gjorde det stod jag i entrén och tog emot alla gäster. Sedan kom även Adam förbi och höll mig sällskap då jag hann bli underhållen. Och annars tog min syrra väl hand om honom då hon inte var dj, haha. Sedan fick jag även lite kvalitétstid med Englands bästa designer, Stephen Arthur. Vi hade så kul tillsammans och vi hade precis samma humor. Bästa dagen någonsin.
 

Essinge-Fruar

Idag har jag pluggat körkortsteori, lämnat tillbaka filmerna vi hyrt, städat här hemma, fakturerat och handlat mat.
The real life of an Essingefru. Det är vad jag har blivit, åtminstone denna helg. En hemmafru.
Nu ska jag laga en trerätters och sedan välkomna min pojkvän med bubbel då han kliver innanför dörren.

Perfect plum


Fyndade detta par plommonfärgade kilklackar förra veckan.
Priset? 49 kronor.


Inspo by Weheartit


like an old married couple

Just nu äter mamma och pappa kebab och solar på sydligare breddgrader. Eller åtminstone något i den stilen. De har hur som helst åkt till Istanbul för att fira deras 21 år som gifta. Grattis till dem! Därför har Robin nu flyttat in till mig och ska bo och hålla mig sällskap här tills de kommer hem. Igår firade vi med träning, lite shopping och ett väldigt typsikt svenskt fredagsmys med X-factor och romantisk film. Gör bra.
 
Och idag agerar jag desperate housewife då jag tydligen inte behövde jobba. Det firar jag med teoriplugg som sedan kommer gå över i att laga mat åt mannen min.

Old Photoshoot

Photo: me
Model: MissDj
Edit: me

Call on me

Fick motvilligt slita mig från alla regler som förekommer vid körning med släpvagn och vid bogsering. Det var en ljuv morgonläsning må jag säga. Men nu ska jag lämna teorin mot mer praktiska grejer. Träning med pojkvännen är vad som gäller. Japp, det är så vi rullar. Matchande träningsoveraller och allt.


latest instagram

 
vinröda byxor och detaljer/ hemmakväll med två grabbar framför tre ensamma mammor/ kallare tider/
väska från Elin Östman/ teoriplugg som underlättades av chévremacka och smoothie/ övningskörning x100

/lunch


scrambled eggs / banana

Vi va dom

Godmorgon! Igår spenderade jag min kväll och natt i casa de Lukins med en ständig matkoma. Man märker att man blivit äldre då man sitter och slukar i sig crème brulée samtidigt som jobbsamtalen flödar. För ett år sedan slukade vi drink efter drink och pratade om fester istället. Eller ja, något i den stilen. Dock kompenserade vi för alla vuxenpoäng med en övernattning. Mysigt mysigt.

Nu är jag på väg hem igen och snart är det dags för ett pass på ICA. Sedan kommer Lehman över till mig ikväll för sen middag.


Besöksrekord

 
Välkomna alla nya läsare!

don't you worry child see heaven's got a plan for you

 
Mycket har hänt den senaste tiden. Igår valde jag att säga upp mig som modeassistent på Runway Productions International, tidigare SoFashion-SoAysha. Det var ett extremt jobbigt beslut att ta, men nu i efterhand känns det som att jag gjorde rätt. Jag har, som ni kanske vet, haft tre jobb den senaste tiden och jag har verkligen fått pussla ihop vardagen. Och då detta assistentjobb var mera som en praktik har jag fått jobba sju dagar i veckan för att få ihop det med lön och så vidare. Där av mitt beslut om att sluta. Jag vill nu kunna fokusera på mig själv, min familj, mina vänner och att ta körkort bland annat. Allt det där har kommit lite i skymundan av allt jobb, tyvärr. Jag är trots allt nitton år och har precis tagit studenten, arbetsnarkoman kan jag bli om något år.
 
Dock vill jag passa på att tacka alla som jag fått lära känna och jobba med dessa tre månader. Ett speciellt tack ska självklart Aysha Jones Ceesay ha som tog in mig i sitt företag, som gett mig alla dessa chanser och som trott på mig hela vägen. Hon är en fantastisk människa! Under de här månaderna har vi hunnit göra så mycket tillsammans. Vi har anordnat ett event på Stockholm Fashion Week. Vi har haft en plåtning med den framgångsrika Stephen Arthur. Vi har stylat Camilla Näslund för Tara. Vi har haft två klubbevents. Vi har gått på massa visningar på Mercedes Benz Fashion Week. Vi har träffat våra idoler inom modebranschen. Vi har båda hamnat i tidningen i uppslaget "stans modeelit" i DN. Vi har stylat artister och dansare i en musikvideo. Och jag fick även äran att ha min egna plåtning. Och sedan har vi gjort så mycket mer...
 
Vill bara avsluta med att säga att detta är långt ifrån slutet. Detta är inte slutet mellan Aysha och mig. Vi är fortfarande jättebra vänner och jag tror att vi kommer träffas mycket framöver ändå. Jag har ju jobbat med människorna i hennes företag i tre månader nu, och jag har inga planer på att säga upp kontakten nu! Dessutom är detta inte slutet för mig i modebranschen. Tvärtom - det här är bara början! Jag ska ge mig själv en liten semester för att ta körkortet och fortsätta på mitt projekt som jag påbörjade efter studenten. Sedan ska jag ut i modebranschen och göra ett namn.
Jag ska göra det jag alltid drömt om, och jag ska göra det från grunden. Jag ska stå på mina egna ben.
 
Love Sanna

16/10

Gårdagen bjöd på mycket. Jag var orolig att det skulle bli en jättejobbig dag, men det visade sig att bli helt tvärtom faktiskt. Ni får läsa mer om början av gårdagen i ett senare inlägg. Resten av dagen spenderades på Espresso House med Sonnie där vi sa hejdå. Den jäkeln ska nämligen åka jorden runt, och lämnar mig idag. Tröstade mig själv med lite shopping och fyndade ganska så rejält. Ett par skor fick jag för fyrahundrafemtio kronors rabbatt. Sedan åkte jag hem, drack lite te och myste lite med Anna. Efter det övningskörde jag och pappa och avslutade med kvällens bragdmatch. Jag rös något otroligt då kvitteringsmålet sattes. Skönt att vara svensk ibland!

fur me up

 
skor nilson/ byxor bikbok/ skärp primark/ klocka marc jacobs/ tröja bikbok/ pälsväst h&m

Weekend

Helgens plus:
Trots sjukdom fick jag ändå lite kvalitétstid med min äldsta syster och hennes man, vilket alltid är kul.
Igår kom min pojkvän hit och tog hand om mig. Blev godis, Avatar och massa mys.
Lärt känna och fått träffa massa nya härliga människor på jobbet.

Helgens minus:
Sjukdom och arbete har inte varit en bra kombo har jag märkt.
En konsekvens av det är näsblod på jobbet två dagar i rad. Fick ligga på golvet i trettio minuter idag och bara stirra i taket.


141012

Dagens arbetsuniform bestående av tajta svarta tyger, guldiga accessoarer och röda läppar.
Maxat ska det vara.
Dock är detta vardagsmat för The Studio.


09:06

All dressed in black är jag nu påväg till The Studio för att beta av ett jobbpass. Är inte helt hundra än så jag hoppas på att jag orkar hela dagen. Men det är bara att köra.


Summerfeelings


Home sick

Hade en mängd olika ärenden som jag skulle få gjorda idag.
Istället ligger jag nerbäddad och sjuk här hemma med en rinnande näsa och värkande hals.
Tänkte springa (läs: stappla) ner till sushin nu bara för att jag anser att det är den bästa sjuk-maten.
Både varm soppa och ingefära.
 
När jag kommer hem igen ska jag visa er vart jag istället skulle vilja vara för tillfället.

Duty calls

Igår övningskörde jag familjen till IKEA där vi åt de klassiska köttbullarna till middag. Sedan övningskörde jag hem igen, med två nya hyllor till mitt rum i bagageluckan. Väl hemma berömde både mamma och pappa mig för min körning, så hoppet över att jag kan ta körkortet innan 2013 växte. Jag vill så gärna.
 
Idag är det jobb som väntar. Sju timmar på ICA närmare bestämt. Sedan blir det teoriplugg när jag kommer hem, innan jag ska unna mig en skön kväll med massa slötittande på tv.

Lana Del Rey


Just do it 2.0


Just do it

 

Jag börjar dagen med att bota träningsvärken från helvetet med lite mera träning.

Sats energy med Bella står på schemat.


Stop trying to fit in when you were born to stand out


Bodycombat

Råkade gå in på Sats-appen igår, vilket var ett extremt felsteg. Tydligen har de uppdaterat den så att man nu ser hur ofta man tränar. Ingen vacker syn. I all ångest bokade jag snabbt in bodycombat, som jag aldrig tidigare varit på. Så imorse drog jag dit, lite motvilligt, och passet var skit bra! Ett riktigt mördarpass vill jag lova.
 
För övrigt har jag försökt boka halkbanan i nästan två timmar idag. Till slut blev jag så irriterad så jag ringde upp kundtjänsten. Tydligen kunde man inte betala om man hade skandiabanken. Hur dumma får man va? Hur som helst kom pappa hem och hjälpte mig så nu är halkbanan äntligen bokad!
 
Annars har jag skrivit lite texter till jobbet, och ska snart försöka mig på att anmäla mitt ärr hos försäkringsbolaget. Sen när mamma kommer hem ska jag övningsköra hem till Robin och tvinga honom att kolla på hollywoodfruar med mig. Ganska givande dag trots allt.
 

I am sorry father


It's a new week

Under vardagarna springer jag numera runt på stan som en galning med en enorm resväska i handen. Ja men vem gör inte det liksom. Måndagen den åttonde oktober kommer spenderas med återlämning av presslån, teoriplugg, övningskörning och firande av både David och pappa. Kalas.


dead man walking

Jobbdagen avslutas med hämtmat, solsidan och Sex and the city 2.
Ikväll måste jag få koppla av och bara göra ingenting.

My photoshoot 061012

 
Idag slog en utav mina drömmar in. Jag fick hålla i en plåtning helt själv.
Det var jag som kom på temat till fotograferingen. Det var jag som letade upp vårt location.
Det var jag som stylade alla modeller och valde ut vilka kläder och vilket smink som de skulle bära.
Sedan hade jag ett fantastiskt team som hjälpte mig att förverkliga min vision.
Ett team som jag själv valt ut. Ett team som rockade tillsammmans.  
 
Jag kan inte beskriva hur otroligt stolt jag är över oss. Och över mig själv som faktiskt lyckades genomföra detta.
Det här var min första plåtning någonsin, och den blev över min förväntan.
Det kommer komma upp mycket mer om den här dagen senare i bloggen, då jag fått alla bilder.
Enjoy.

18:58

Har börjat förflytta min totalt sömnlösa kropp mot Vasastan för en tjejkväll med Anna och Emelie. Precis det jag behöver idag. Gick som sagt upp halv fyra inatt på grund av min plåtning, men berättar mer om det när jag kommer hem. Nu ska jag istället börja fokusera på något gott att äta till middag, sangria och härligt sällskap.


det finaste som finns

 
Igår firade jag pappas födelsedag med min familj och pojkvän. De bästa som finns. Det blev skumpa, tårta, en hel mängd lekar och massa skratt på det. Har jag sagt att jag alltid har så jäkla kul med min familj? Vi är som ett gäng bra kompisar.

/on the road

 
Klockan är 06:23 och jag sitter just nu i bilen på väg mot min dröm. Cheesy but true.
I bilen sitter även en fotograf, en mua och två modeller. Snart är det photoshoot.

/firar pappa med familjen


051012

Klockan har inte ens slagit tolv. Ändå har jag hunnit med att köpa en present till pappa, två presenter till kompisar, köpt en väst till mig själv, reklamerat ett par skor och även hämtat upp massa saker inför plåtningen i showroomet. Det kallar jag effektivt!


Svar på kommentar

 
"Hej Sanna!! Hoppas allt öst bra. Vad heter du på insta? Kram"
 
På instagram heter jag slarsson_ - feel free to follow!

Be strong girl

Idag har jag varit på en mysfrulle med frugan och svalt en kanelbulle just för grupptrycket. Skvallrade lite över en te och en fralla innan jobbet kallade. Plåtning på lördag som sagt, och jag har massor att fixa. Jag undrar hur mycket alla påsar jag släpat runt på den här veckan faktiskt vägt. Det är ett tungt yrke detta, men jäklar vad kul det är!


/kanelbullens dag


031012

Idag har jag spenderat hela dagen på The Studio i receptionen.
Det var en mycket bra dag må jag säga.
Mina kollegor gör faktiskt allt.

latest instagram

 
en episk utgång/ min framtida bröllopsklänning/ blev behandlad som en prinssesa i fredags och fick både hår och smink fixat samtidigt/ Amelie inför vår fashion show på Ayshas födelsedagsfest/ extrema arbetsförhållanden/
ett underbart team på musikvideoinspelningen

hard work pays off 2.0

Idag vaknade jag upp i min pojkväns famn och där ville jag stanna hela dagen.
Åkte dock sedan in mot stan och mötte upp Aysha en snabbis. Mycket givande däremot.
Slängde i mig något brunchliknande innan jag spontant mötte upp Anna.
Kollade runt i massa affärer efter kläder till min plåtning på lördag och varvade med donken när vi blev trötta.
Ikväl har jag myst framför inspelade Project Runway Sverige och Svenska hollywoodfruar.
Riktigt kul att se folk man känner på tv. För jäklar vad jag träffat på nytt folk den senaste tiden.

/late breakfast inspiration


Sayen

 
Helgen har endast bestått av en sak: musikvideoinspelning. SoFashion-SoAysha fick nämligen äran att styla fantastiska Sayen inför hennes kommande video. Aysha skötte all styling i veckan, och nu i helgen var det jag som stylade på plats. Det var helt otroligt att få vara med bakom en sådan proffsig produktion.
Hela teamet var underbara!
 
Jag vet inte riktigt hur mycket jag får berätta just nu, men jag kommer iallafall återkomma med både behind the sceenes bilder och det slutliga resultatet. Den kommer bli perfekt!

RSS 2.0