From NY with love

 
Min fina syrra flög hem ett par vita converse, ett armband och en parfym från Victorias' Secret till mig.
Det tackar vi för!

@musikvideo-inspelning


Slutkörd

På två dygn har jag nästan jobbat i fyrtio timmar, samtidigt som jag sovit en. Ja, en timme.
Sova. Nu.


Missoni for Lindex

 

Högvarv

Mitt hjärta har slagit i 180 hela dagen.
Orsak 1: alla skrikande kvinnor på utförsäljningen
Orsak 2: stressen över att hantera en enorm styling och en födelsedagsfest samma dag.

Nu ska jag försöka ignorera mina hjärtslag och illamåendet som uppkommit som en konsekvens från det först nämnda. Nu ska jag fokusera på mig själv och göra mig fin för festen. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig över huvud taget, men det blir bra. Resten får jag fixa när jag kommer hem inatt.


@Lexington utförsäljning


She Wolf


New Favorite


STYLE BY US

 
I detta nummer av Tara står SoFashion-SoAysha för stylingen av Camilla Näslund. We girls rock!

"don't take too many apples from the apple tree"

Gårdagen var episk. Träffade på en gammal irländare på Mixen som gav oss kärleksråd och delade med sig av sina erfarenheter. En ganska så spännande man den där Vincent. Inte så många som varit med i krig, spelat in en film med självaste Dustin Hoffman eller jobbar med bartender-rörmokar-Anders. Stötte även på en del tyskar och satt och pratade med dem tills Kristine slängde iväg dem för vårt riktiga sällskap. Till slut satt vi där med vårt sällskap Victor och Johan och drack drinkar och fireballs. Mixen levererar verkligen varje gång, varje. Kunde inte sluta skratta. Efter nästan fem timmar på Mixen drog vi vidare till Collage där en massa välkända ansikten redan var.
För övrigt stötte jag även på en hel drös gamla kompisar igår vilket var riktigt roligt.

@bästa Café Mix


Lill-Lördag

Bra byxor - check.
Bra plånbok - check.
Bra sällskap - double check.
Nu blir det Mixen följt av troligtvis Rose. Dags att fira att jag och frugan för en gångs skull kan träffas samma dag.

 
 

Hard work work

Betar av ett nio timmars pass på jobbet.
#arbetsnarkoman


Missonihysteri

Idag vaknade jag upp i nya lakan, men till gamla repriser på tvn. Otippat nog började jag baka scones det första jag gjorde. Åkte sedan in till stan för att spana in hysterin över Missoni för Lindex. Och ni som känner mig förstår nog att jag inte kunde komma hem tomhänt, så numera kommer italienska Missoni pryda mina nyckelben. Åh så bra! Bilder kommer då jag får tillgång till min kamera.
 
Dagen har sedan fortsatt med övningskörning, svenska hollywoodfruar och uppdatering av min iphone. Men nu ska jag snart sova, jobb på ica väntas nämligen imorgon.

/Mysfrulle


We are the kids with the hungry hearts

Igårkväll mötte Robin upp mig efter jobbet, och jag kunde inte varit gladare. Den här helgen har verkligen tagit kol på mig. För mycket jobb och alldeles för lite sömn, ingen bra kombo har jag insett. Därför blev jag så himla glad när jag kunde krypa ner i Robins famn framför en film.

Idag har vi bara tagit det lugnt och Robin lagade goda pannkakor till frukost. Nu är jag däremot på väg mot ett spontant möte. Ska träffa en regissör, och mer kan jag inte säga än!

/väldigt behövligt


@backstage


Jag som skulle köra casual ikväll

 Ikväll ska jag agera assistent och stylist på ett klubbevent för SoFashion-SoAysha. Det kommer bjudas på modevisningar och massa shower på klubben Amnesia. Kom förbi vettja!


Utöver det vanliga

Det är inte varje dag som man möts av fulla drägg på gatan precis efter det att man slutat jobbet. Gårdagen var galen, helgalen verkligen. Det var min längsta jobbdag någonsin och när jag kom hem var jag helt död i huvudet och i fötterna.

Idag kompenserade jag det hela med att inte gå upp ur sängen. Jag låg och åt godis medan jag kollade klart på första säsongen av Game of Thrones. Konsten att kompensera.


mini moodboard


/Off to work


fina ord från en fin läsare

"tipsar om linda hallberg! grymmmmm MUA :D http://nyheter24.se/modette/lindahallberg
/ önskar dig all lycka, du e verkligen en förebild! :)"

 

Blir alltid lika glad och berörd av sådana här kommentarer. Tack så jättemycket! Det värmer.

 


it's our weekend

 
Dagen har bjudit på en sovmorgon, surdegsbröd och jordgubbar till frukost, maniskt letande efter ett par byxor och sen något att mätta sötsuget med. Dagen har bjudit på mycket skratt och äntligen lite kvalitétstid med min bästa. Nu ska jag iväg och köra lite med pappa innan jag avnjuter min sista helgdag (yes, jobbar hela helgen) med pizza och godis. Nomnom.
 

Livet efter studenten

Vaknar upp bredvid min pojkvän och när han åker till jobbet åker jag till bästa vän för en frukost. Efter det blir det shopping och fika i stan. Ibland levererar Hässelby ändå! Och gud vad jag är glad över att inte behöva gå till skolan och plugga.


Upcoming project



Jag har fått det bästa uppdraget någonsin av Aysha! Den kvinnan förverkligar mina drömmar, en efter en. I början av oktober ska jag nämligen få hålla i en fotografering, helt själv, helt från grunden. It's another dream come true! Jag ska boka fotograf, bestämma location, anlita modeller, anordna en MUA, fixa alla kläder genom presslån och sen även stajla hela plåtningen. Jag ska vara som en Creative Director, så det är upp till mig att resultatet blir bra. You heard me. Like a boss.

Try sleeping with a broken heart

Mina två lediga dagar den här veckan kommer att vara onsdag och torsdag. Och den här dagen har jag bestämt mig för att ta en sådan där riktig slappar dag. Har fortfarande inte stigit upp från sängen, förutom då jag hämtat frukost. Dock ska jag snart ta tag i lite vettigare saker. Ska bland annat göra en moodboard, plugga lite körkortsteori och sedan övningsköra till Robin där jag ska spendera kvällen.

The Studio

Idag skrev jag på mitt kontrakt för mitt nya jobb! Ville inte säga något innan det var hundra procent säkert.
Hur som helst arbetar jag nu som receptionist/värdinna på The Studio på Stureplan, och jag stormtrivs!

@SATS


/Off to two important meetings


Inspo by Weheartit


låt oss vara smarta

Idag har jag jobbat hemifrån från SoFashion-SoAysha. Listor har skrivits och mängder med mail har skickats ut. Dessutom lyckades jag spika min location för mitt kommande uppdrag. Är överlycklig! Ska berätta allt om det sedan! På eftermiddagen stack jag ut med pappa och övningskörde. Övade speciellt på parkering vilket var riktigt svårt faktiskt.
 
Nu på kvällen kom Micke över på middag och vi har ätit potatisgratäng och kött. Till efterrätt serverades en anmälan till högskoleprovet. Lite spontant sådär, men ett smart drag.

En vecka.


explanation

Dagens yrke: tolv timmar som receptionist och värdinna
Dagens bränsle: godis och cola
Dagens sats: upp och ner för hundratals trappor - i tolv timmar (den du!)
Dagens dåliga: extremt ont i fötterna efter ovanstående
 
Dagens förklaring: det dåliga bloggandet beror på två saker. Orsak ett: jag jobbar konstant. Orsak två: mammas och pappas dator har kraschat och min kameras minneskort fungerar inte i min dator(?). Har dock en del saker på g. Så stay tuned.

who run the world

 
Idag har jag blivit två timmar övningskörning rikare, förhoppningsvis en location till ett projekt rikare och dessutom har min garderob blivit rikare på ett par skor och en topp. Min mage har även blivit en chailatte och en morotskaka rikare, vilket inte är lika positivt som resten.
 
Nu ska jag göra mig klar för snart kommer William och Luke hit, så ska vi laga middag, prata och dricka vin. Mys.

15 september

 
Idag är jag faktiskt ledig, vilket var ett tag sedan sist. Dagen kommer jag spendera tillsammans med mamma och pappa då vi ska övningsköra samtidigt som jag ska leta lite efter saker till ett kommande projekt. Därefter blir det lite shopping då jag behöver svarta kläder till mitt nya jobb. Efter det ska jag träffa Kristine och William och vi ska laga middag och catcha upp.

Craving for halloumi


didn't thought it would end like this

Slutade precis jobbet, som var minst sagt slitigt idag. Efter någon timme började hela min kropp göra ont och mot slutet av dagen mådde jag jätteilla på grund av mitt halsonda. Det var riktigt plågsamt. Den enda lilla ljusglimten från idag var när Martin Melin dök upp i affären i sin uniform. Jag och min kära stamkund började flirta lite med honom och sedan stod vi och fnissade efter att han hade gått. Jag och min fyrtio år gamla stamkund, det är fint det!
 
Nu ska jag bara ligga hemma och kurera mig. Har köpt massa gott och har en del bra program inspelade. Men först blir det halloumisallad, så gott. Senare ikväll ska jag mysa med Anna och Lehman, kanonbra.

I can now remember all the happy moments

 
Igår lyssnade jag på en låt på väg hem från jobbet. Första gången jag hörde den, och den gick på repeat. Hela bussresan hem. Fick jättemycket nostalgiska tankar. Såg tillbaka på sådant som varit jobbigt och kom på mig själv med att bara sitta och le tillbaka mot det. Jag blev istället varm i kroppen och kände mig glad när jag tänkte på allt.
 
Det är verkligen sant, det man säger. Att tiden läker alla sår. För det är precis vad det gör. Det finns inget bättre botemedel mot en tragedi/förlust som tid. Jag kan nu blicka tillbaka på det som förut gjorde så ont och nu må bra. Det gör mig så glad, att jag har läkt och vuxit. För varför glömma sådant som en gång gjorde en till den lyckligaste tjejen i världen?

isn't it ironic

Just nu består min vardag av tre deltidsjobb. Där av min fulla kalender och min snåla fritid. Istället övningskör jag eller försöker träna efter det att jag slutat. Och det är precis det jag gjort idag. Jobb i nio timmar följt av en timmes träning fölt av övningskörning till tennishallen följt av teorioplugg följt av övningskörning hem. Och nu är jag här, och börjar jobba om sju och en halv timme. Men det är ju såhär jag ville att mitt liv skulle se ut efter studenten (om det nu inte är lite bättre). Har ju ändå fått två nya modejobb. Och det är lugnt. Jag njuter på jobben och jag glädjs åt allt roligt som jag har inplanerat lite längre fram. Dessutom är jag ju ledig på lördag, det måste väl ändå vara lyx.

One Day

Idag har jag jobbat på jobb nummer två, som jag älskar lika mycket som jobb nummer ett. Har jobbat över elva timmar och idag fick jag sköta allt själv. Då ingår även kassaraporten vilket var jäkligt jobbigt och nervöst då jag var helt själv. Nu är min hjärna helt slutkörd och jag behöver vila. Men nu är det så att jobb nummer tre kallar och jag ska upp om mindre än sex timmar. Shit. Ska slänga i mig någon macka och sedan förhoppningsvis däcka på störten. Godnatt, bloggar mer imorgon.

ett tvådagars recept

 
En timmes svettande på Sats. Tre timmars modejobb. En timmes thaiätande med föräldrar. Två timmars stirrande på 'förälskad i Rom'. En halvtimmes övningskörande. Två timmars casting. En timmes lunch med chefen och hennes kompis. En timmes övningskörande i stilla köer. En timmes mamma-dotter tid framför ensam mamma söker.
Här har ni mina två senaste dagar i ett hemmagjort recept.

And the work is amazing

Klarblåa jeans, Céline tshirten, guldiga accessoarer och läppar som är nerkladdade i ett hallonrosa läppstift från Covergirl. Ja, idag är jag redo för att hålla i en casting! Har jag någonsin sagt att jag just nu lever för mina jobb?
Så-jävla-bra! Nu kör vi.


topp 6

 
/ ett stycke underbar parfym/ ordinarie tisdagsmiddag / mys med pappa på Pappas Deli /
ett par ugly-pretty / en låt som spelas / ett Berns som invigdes med Kolton 

Hungry Hearts

Idag har jag trotsat både min sömn och min hals då jag nu är på väg till Sats. Men jag behöver det här, minst sagt, för snart kommer jag bara bestå utav en enda klump. Håller bara tummarna att halsen håller för nu blir det löpning i en halvtimme och sedan styrka. För övrigt är dagen hektisk då jag ska hem och jobba så fort som möjligt och då jag sedan ska klämma in både bio och övningskörning ikväll. Men men, hektiska dagar är de bästa, och så kommer det alltid va.


en fin sådan


my head's a mess

 
Vad hände egentligen? Efter studenten trodde jag att jag skulle ha all tid i världen till att blogga, men det var helt fel. Jag bloggade mycket då jag gick i skolan, nu jobbar jag ofta tio-tolv timmar om dagen istället och hinner inte med bloggen. Igår och idag har jag alltså ägnat mer än tjugo timmar åt jobbet. Dock fick jag sluta tidigare igår, och då möttes jag utav fyra vuxna människor som körde lambo i vår lägenhet. Vad hände där? Efter lambon blev det även charader och jag blev meddragen. Sjukt sköna föräldrar måste jag ändå erkänna. Nu har jag precis ätit lite mackor och druckit te med mina fina föräldrar samtidigt som vi haft någon form av deep talk. För ja, om ni inte visste det står jag mina föräldrar otroligt nära.

no words / just pictures





Black and black

Idag är jag klädd i svart från topp till tå, vilket innebär jobb. Just nu sitter jag på ettan på väg hem efter att ha betat av lite drygt åtta timmar. Fick dock sluta tidigare idag vilket gjorde mig lite små ledsen för att vara ärlig. Jag trivs nämligen hur bra som helst och hade därför inte tackat nej till att fortsätta.


@Pappas Deli


det är nu allt förändras

Jag har aldrig varit rädd för framtiden. Har alltid längtat. Dock hade jag inte tänkt på hur det egentligen skulle vara, den här tiden. Jag har ju alltid utgått från mig själv. Men alla är inte lika drivna, lika stressade eller lika modiga. Alla går olika fort fram, och tar olika vägar. Det är det jag märkt nu. Den här tiden i våra liv förändrar oss själva, och tyvärr inte alltid åt samma håll som alla andra. Jag är verkligen ingen person med någon form av ångest eller rädsla. Jag mår faktiskt bättre än någonsin och jag har lyckats ta mig själv till sådana höjder som jag aldrig trodde var möjligt, bara några månader efter studenten. Dock finns det en sak som skrämmer mig. Och det är just att alla förändras i olik takt. Och jag är rädd för att man ska mista de som man bryr sig om allra mest, just för att den här tiden förändrar oss så enormt mycket.

this could change me

Idag är min sista upplärningsdag på jobbet. Jobbar från 12-22.
Det är väldigt mycket att lära in men samtidigt så himla kul! Jag tror det här kan bli bra. Riktigt bra.

Céline Paris




As all the grownups do

Godmorgon! Har än så länge hunnit med ett minimöte och nu har jag slagit mig ned på mitt favorit sushiställe för lunch. Man känner verkligen att man slutat skolan nu, då man äter och jobbar de tider som alla vuxna gör. Kul tycker jag. Om en timme börjar jag min upplärning på mitt förhoppningsvis nya jobb. Vill inte berätta något förrän det är helt säkert.


@Patricia


/ hon är för stor för mig /


tshirt h&m man/ halsband h&m/ jeans gina tricot/ skor h&m/ väska garderobsfynd/ armband fått av Stephen Arthur

4 september

Igår var jag ute och övningskörde på kvällen med pappa. Ett nytt rekord sattes då jag nu har kört på en motorväg och dessutom i hundra km/h. Haha, är lite små stolt.
 
Idag har jag hunnit träffa Sonnie över en lunch i stan. Slängde i mig en ruggigt god surdegsmacka samtidigt som jag snackade skit med min fina kompis. Nu är jag precis hemkommen och har dessutom fått tillökning i garderoben. Score!
 
Nu ska jag plugga in lite jobb och lite körkortsteori innan jag drar iväg på middag med SFSA. Ikväll är vi inbjudna till Patricia som ska testa deras nya meny, och kvällen till ära är vi VIP gäster. Fint ska det va.

Fame

I fredags kom pappa hem med denna till mig. Bara för att jag är duktig eller något. Supersött.

MBFW favoriter



Här har ni mina favoriter från varje visning jag gick på under Mercedes-Benz Fashion Week. Foto: Rodeo Magazine.

please summer hold on

Solen skiner över lilla landet lagom och det behövs utnyttjas till max! Jobbet kan jag nu lugnt bocka av, så nu byter jag ut mode mot träning (en sak som jag tyvärr hunnit med alldeles för lite av i och med mitt nya liv).
Haute couture ersätts av massprodusserade träningskläder. Just do it.

Goodiebags

 
Innehållet från två goodiebags från fashion week: paraply, juice, munskölj, anteckningsblock, penna, tidning,
godis, presentkort på bla nagelvård, Jean Paul Gaultier for Cola, nagellack, läppglans, hårinpackningar, kalsonger

030912

Gårdagens dåliga bloggande berodde helt på min och Robins spontana tripp till Gröna Lund. Fyfan vad värt det var! Blev barn på nytt då jag fick springa runt bland alla attraktioner. Vi hade verkligen så jäkla roligt, och idag vill jag dit igen! När vi hade varit på grönan i över fem timmar kände vi att det var dags att börja röra oss hemåt. Bytte ut gkraft mot sötsug och myste istället i soffan framför en film. Mycket värd dag.
 
Nu ska jag börja jobba! Hemifrån idag med, vilket är ganska så lyxigt. Ikväll cravear jag efter ensam mamma söker och övningskörning.

@Gröna Lund


Magic Mike

Börjar röra mig sakta men säkert mot en grekisk middag som jag ska dela på med Kristine och Kolton.

Efter det ska vi glo på heta Hollywood-kroppar på bio. Vilken tjejkväll! Mums.


Stans modeelit



Pappa och mamma hittade mig direkt, just på grund av min standard pose haha

Det är en historisk dag

Imorse vaknade jag upp till en bild som min syster lagt upp i min logg på facebook. Det var en bild ur DN på mig! På ett uppslag i DN På Stan (sid 12-13) rapporterar de om hur stans modeelit klär sig. Och där i mitten på uppslaget hittar man mig kläd i en Céline-topp och ett statement halsband. Hur coolt? Min första gång i en stor svensk tidning, förutom då vid födsel och någon enstaka födelsedag.
 
Förutom mitt ansikte i DN, pryder det nu även i både mammas och pappas vännerlista på facebook. Efter tre år har jag äntligen(?) accepterat de. Jag tyckte det var dags nu. Tredje gången gillt kan man säga då jag redan nekat de båda två gånger tidigare, haha.

Times change

Gårdagen blev himla fin den. Mycket som hände. Började på ett "kaosartat woken" tillsammans med Kolton och Kajsa. Därefter drog vi till F12 där vi såg både en massa gamla som nya ansikten. Vid ett drog jag och Kolton vidare till Berns, vilket vi tydligen inte skulle gjort. Vi betalade massor i inträde, men för vad? Jo för buggande par till riktigt låg musik. Vid två drog vi istället till donken där vi spenderade mycket tid med ett konstigt Linköping-gäng samtidigt som vi åt och åt. Mums.


Ida Sjöstedt SS13


Jag svävade på rosa moln under hela visningen. Bokstavligen. Hela visningen var inspirerad av en saga, med slott och rosa hår. Genialiskt! Ida Sjöstedt var min klara favorit! Första halvan kom det ut modeller med mönstrade byxor, rosa och blåa starka överdelar, samt solglasögon med blommor på. Det var varje flickas dröm. Den andra delen av visningen stegrade hela showen och ut kom de plagg jag förknippar med Ida. Hennes otroligt vackra bröllopsliknande klänningar. Volanger, spets, transparent och tyll fyllde catwalken. Det var pricken över i:et.
 
Därefter fick jag gå backstage och fota och se allt ännu närmre. Att jag dessutom fick prata med en kvinna jag ser upp till, Charlotta Flinkenberg - chefredaktör på Chic, var bara ett plus.

RSS 2.0