In freakin' love


Ännu en långhelg



Hola Guapas! Än en gång har skolan valt att ta ledigt och jag har därmed långhelg. Förstår lärarna, varför ska vi vara där om vi ändå inte har något att göra? Hur som helst tackar jag inte nej till lite extra ledigt och istället har jag valt att ta en lång sovmorgon tillsammans med Robin, ätandes kladdkaka till frukost, framför desperate housewives. Hur bra låter inte det? Nu är det dags för mig att bege mig mot stan för att fika med Anna. Därefter har jag lite saker som måste fixas innan vi ser vart jag hamnar. Åh, känns som att det kommer bli en fin dag.


jagvillhajagvillhajagvillhajagvillha


för att du inte kan ha kakan samtidigt som du äter den

Jag är den personen som är en av de som får springa ut först av alla på studenten. Jag är den personen som gråter till desperate housewives för att programmet berör. Jag är den personen som inte klarar av att göra bacon och ägg på rätt sätt. Guilty. Nu ska jag sluta vänta på att den tysta telefonen ska lysas upp, och istället göra sånt som ger mig ro. Dags att fortsätta vara mig.

Vi springer ut först av alla!!!


Svar på kommentarer

Konstigt. Har fått två kommentarer på bloggen idag som handlar om Robin. Intressant. Till "anonym", som verkar vara både lite upprörd och irriterad över min och Robins situation, kan jag bara säga: du får prata med Robin. Lär ju inte vara några problem för dig ändå, haha... Och till "sara", du får jättegärna höra av dig till mig dock gärna utanför bloggen, så svarar jag.

Sushi i solen och musikal premiär


10 dagar kvar till studenten!


Studentklänning #4

Jag är patetisk. På alla sätt och vis. Har sprungit i stan i flera timmar, och har precis varit hemma en runda för att föra över mer pengar till mitt konto. Hey big spender. Nu är det dags för studentklänning nummer fyra att få följa med mig hem (snälla kan någon anmäla mig till lyxfällan?). Dock har jag en bra anledning den här gången. Den jag skulle ha åkte upp som fan när jag gick i den, så den kändes inte hållbar. Tyvärr.


läppar mot läppar två hjärtan i brand



Bjuder på lite bilder från i lördags. En lördag då jag agerade hemmafru och lagade middag åt min man. Ungefär.
En lördag då jag som tack fick underbart fina blommor. En lördag då vi drack vin och åt gott på en solig balkong.
En lördag då Sverige vann Eurovison Song Contest. En jävligt bra lördag rättare sagt.


280512



Dagen började på bäst tänkbara sätt då jag vaknade upp hos Robin och kunde sova ut länge. Dagen bestod nämligen utav inga lektioner, bara en fotbollsturnering. Dock hade jag föreställt mig resten av dagen på ett lite bättre sätt än som den resulterade i. Jag drömde mig bort om att jag skulle få sitta och sola samtidigt som jag kollade på fotbollen. Dock var det iskallt och tolv grader varmt. Och jag som sov hos Robin hade tyvärr bara en klänning med mig så jag frös bokstavligen ihjäl. När jag kom hem slängde jag mig direkt under duntäcket och gick inte upp förrän mamma kom hem med pizza. Nu ska jag fortsätta att mysa med henne.


Sunnyday

Drog en spontanare till Kungsängen där jag har spenderat hela dagen och kvällen. Har haft vattenkrig och förlorat mot en femåring. Visat mina hattningskunskaper och solat. Ätit underbar grillad mat med familjen Hagberg i kvällssolen. Riktigt mysigt! Sommarkänslor så det bara skriker om det.


Grattis Loreen!!


Vi bara mår


senaste tiden


Godmorgon!

Då Robin stuckit iväg för ett ärende har jag gottat mig framför lets dance reprisen. Nu ska jag ut och ta en powerwalk runt min fina ö. Därefter väntar lite hemmasysslor som jag nu måste bekanta mig med då mamma och pappa är borta. Kvällen kommer därefter spenderas framför eurovision. Riktigt svenssonliv.


paisley


årets första grillning och dopp!

Gårdagen var riktigt mysig! Vi grillade korv, marsmellows och drack lite cider medan vi såg solen sakta gå ner. Så himla underbart! Smide planer för framtida boenden och barnafödande. Mycket skratt. Blev lite kortspel som vi avrundade med årets första dopp! Slutade med att vi tryckte ihop oss allt för många i mitt lilla badkar. Fint.
Skulle egentligen vilja lägga in en bild på fabian och robin men tror dom kommer stämma mig då, så jag fegar ut.

yes!



Det sista provet i hela gymnasiet är gjort! Solen skiner. Det är tjugofem grader varmt. Lönen är nyligen insatt på kontot. Det går bra nu! Snart är det dags för lite grillning och mys med delar av Zakynthosgänget! Livet leker.


Friday i'm in love

Spanska provet var otroligt mycket mer oseriöst än vad jag trodde, vilket var väldigt uppskattat! Nu har jag återigen håltimme och har därför placerat mig i Vby med en islatte i handen. Har även hunnit byta en studentklänning och istället bytt upp mig till ett par jeans. Känns okej! One more to go.


FF



Imorse drog mamma och pappa iväg till Italien med några kompisar och lämnade mig själv. Därför har jag charmat över Robin som ska bo här i några dagar och ta hand om mig. Mysigt. Jag älskar när dem är borta så att man får sköta allt själv. Dock vill jag som sagt ha sällskap. 

Har spenderat kvällen på en balkong med sol och pasta. Spanskan har jag valt att skjuta undan eftersom jag inte orkar. Lite synd då det är det sista jag behöver göra i hela skolan, men jag umgås hellre med Robin. Nu blir det film! 


Vart tog den lata vägen?

Känner mig en aning insnöad på Sats och styrketräning den senaste tiden. Antagligen för att jag känner ångest innerst inne för att jag inte är fit överhuvudtaget. Femton dagar kvar till studenten. Får väl bara fortsätta ligga i. Nu destination löpbandet.


Fotografisk bild A - en känsla


i sommar vill jag bära...


Fotografisk bild A - vår



Insåg att jag aldrig lagt upp några bilder från min fotokurs från förra året. Det blir det ändring på nu!
Ska också leta reda på mina foton från min analoga kamera.


failure is not an option

Idag var det den norsk fylla som sista del av utspringningstävlingen. Jag var med och körde för klassen och deltog därför i min första onsdagsrast. Vi hade lite otur i tävlingen men lyckades ändå kompensera det ganska bra. Totalt blev vi delad etta och bara en jävla sekund från att vinna alltihopa! Stört segt. Nu blir det antingen lottning eller en avgörande tävling. Mattedata ska krossas. Jag vill så gärna springa ut först!

Efter onsdagsrasten och en liten föreläsning av en jurist valde jag och Kristine att släppa våra måsten och drog istället och fikade. Efter det drog jag vidare för ett ärende och kom precis hem. Känner mig lättad över ett flertal saker idag. Medvinden fortsätter (peppar peppar).


Happiness bring others down


kiss me like they do in old movies

Efter mitt träningspass köpte jag mig en välförkänt aloe vera dryck. Numera min nya drog. Åkte hem och satte mig på balkongen och började planera lite inför helgen. Ser lovande ut, minst sagt. Åt en härlig, och nyttig, middag ute i solen med en glittrande sjö nedanför. Kvällen toppades med jordgubbar och mina favoritprogram. Nu återstår bara en sak innan jag kryper ner under täcket. Slipa på mitt hyllningstal till världens finaste vän. Hur bra är inte mitt liv på en skala?

Bara ben


22 maj

Skoldagen har varit kort och väldigt skön. Fick höra hyllningstal på svenskan och lämnade in en bolagsstämma på UFlektionen. Nu är det dags för att ta ännu en tripp till SATS. L8r.


it is always time for shopping



Update

Tror jag har tagit rättskunskapsinlämningen en aning för seriöst. Hörde nu att vissa klasskompisar suttit med den i lite drygt en timme. En tid som jag inte var nära att hålla.

Dock är den inlämnad nu och jag känner en enorm lättnad! Nu blir det morötter och dipp framför desperate housewives boxen. Åh.

Invigning av shorts!



/tröja mammas/halsband doppresent/solbrillor RayBan/shorts h&m/klocka Marc Jacobs/väska Egypten/


Some nights

Visade sig att jag bara hade första och sista lektionen idag. Som resultat fick jag en håltimme på ungefär fem timmar. Dock har jag haft fullt upp. Drog och gymmade med Robin när vi slutade och köttade lite där. Efter det åkte vi hem till honom och åt lunch och solade lite. Nu sitter jag på bussen på väg mot spanskan. Lite små ångest då jag hellre hade fortsatt myst med Robban.


ett riktigt i-landsproblem



Här har ni dem - mina tre studentklänningar. Mitt i-landsproblem. Vet inte hur jag ska göra. Ingen av dem är perfekt. Egentligen skulle jag velat ha en helt annan modell, men min drömklänning verkar inte finnas. Så nu har jag de här. Funderar faktiskt att ha alla på mig. En för utspringet, en för mottagningen och en för slutskivan, men det känns ju bara sjukt. Tacksam för hjälp.


Last day in week

Ställde alarmet på 05:15 imorse och har därmed sovit i tre timmar. Nu är det dags att jobba i sex timmar.
Duty calls.


studentklackar


shoppaholic på riktigt

Jag vet inte vart jag ska börja. Jag har idag insett att jag har seriösa shoppingproblem. På riktigt. Hur som helst har jag hängt i stan hela dagen med Anna. Mysigt, men väldigt krävande. Har hoppat mellan uteserveringar och olika provrum. Invigde Baressos uteservering för första gången för i år och likväl deras underbara lasagne. Dock spenderade jag över ett och fem idag vilket ger mig lite smått panik. Men det som ger mig grov panik är att jag idag införskaffade mig min tredje studentklänning!?!?! Alltså seriöst. Jag finner inga ord, förutom att det förtjänar ett eget inlägg. Seriös hjälp sökes!

Feels like sunday

Sitter just nu på bussen på väg mot city där jag ska möta upp Anna. Först blir det lite ärenden följt av en sen lunch och förhoppningsvis lite shopping om vi hinner. Sedan lär det bli en hel del mys ikväll med. Sounds awesome to me.


White on White


lägg din arm omkring min hals så du är nära

Dagen har varit så himla mysig och somrig! Började med att leta efter lite klänningar till mamma inför min student. Gick sedan till Grodan där jag mötte upp Kristine. Vi drack lite drinkar i solen, åt lite oliver och satt och pratade länge. Obeskrivligt härligt. För övrigt har det varit en kändistät dag då jag både sett Paradise Lin och Pernilla Wahlgren, haha. När jag sedan kom hem hade mamma lagat både min favorit förrätt och varmrätt. Matkoma på högsta nivå. Nu är det dags att bänka sig framför kvartsfinalen i hockey vm. Lml.

@ Grodan


never regret. if it's good, it's wonderful. if it's bad, it's experience.


almost like friday



Idag har varit en fin dag. Det är ju trots allt långhelg. På tennisbanan slaktade jag bollarna och slog så hårt att jag var genomblöt efter bara några minuter. Tennis är väldigt underskattat egentligen, för om man hela tiden rör på fötterna rätt och slår hårt är det obeskrivligt jobbigt. Om ni bara visste.

Under kvällen har vi haft en liten drink och druckit bubbel och pappa lagade en fin middag. Kollade lite på halv åtta hos mig och smaskade i oss en varsin glass. Jo, jag bröt reglerna. Igen. Senare blev det lite spel tillsammans med mycket skratt. Mina föräldrar är bra fina dom ska ni veta.


Three in a row

En lektion och en onsdagsrast. Kom främst för rasten faktiskt. Vår klass visade ännu en gång att vi är bäst och drog därmed iväg lite i tävlingen om utspringsningsplaceringarna.

Nu är det dags för mig att ta tag i min tennis! Den senaste gången jag spelade var med Robin i höstas. Det är mitt längsta uppehåll någonsin. Nu är jag på väg till SALK med pappa där jag ska försöka ge han en jäkla match!


Last night



Igår mötte Robin upp mig efter Sats och sen satte vi oss ute i solen och åt middag. Var så himla härligt! Efter det åkte vi hem och blandade lite hockey med desperate housewives. Fin vardag.


Two in a row

Firar en inlämnad årsredovisning med att ta en vända till Sats. Let's do this!


Årsredovisningen inlämnad - check


Sjuka grejer det där


random bilder från veckan x6


Work Out

Kom precis till Sats. Har dock ont i halsen och fryser som om det vore vinter. Men tyvärr kallar plikten.
Träning here we go!


just a lot of happiness



Gårdagen var för jävla bra den! Började på Retro med öl och pommes innan vi drog vidare till Stadion. En sjukt dålig första halvlek följt av en bättre andra, med ett mål. Den där känslan är magisk, helt obeskrivlig! Dock lyckades åtvidaberg klämma in ett mål med bara några minuter innan matchen var slut. Segt, men jag var fortfarande lite hög från vårt mål så det var ok. Efter ett tag.

Drog sedan bara till Kungshallen pga fotbollskläder och ohungriga magar. Slängde i oss god pasta innan vi drog hem och hyrde film och köpte godis. Först blev det dock lite vm i form av Sverige - Italien med pappa innan vi satte på New Years Eve. Filmen gav ingen wow-faktor direkt men den var sådär lagon mys-romantisk som passade utmärkt. Resultatet av dagen blev faktiskt trots allt: oförglömlig.


En bättre söndag

Vaknade upp imorse bredvid Robin och snoozade sedan länge. Drog sedan på visning, vi kände att det var dags att ta nästa steg. Haha eller njae. Hur som helst mötte jag sedan upp Kristine och Josefin på Gataeu för ett UF möte. På tisdag ska årsredovisningen vara inne och jag hoppas verkligen den blir bra! Håller tummarna.

Ikväll ska jag mysa en massa framför mästarnas mästare och lite inspelade program jag inte hann se förra veckan. Mysdag.


Lite bärtz på Retro


Stockholms Stolthet



Ska börja röra mig innåt mot stan för att dricka lite öl och tagga inför matchen med Robin! 
Det här är min födelsedagspresent till honom. Öl, match och middag efteråt!
Har lovat en oförglömlig kväll så jag får hålla tummarna för att det blir det haha.


V to the M

Jag har just svalt en åttabitars sushi, sköljt ner den med några munnar cola och haft framtidssnack med pappa. Soft kombo. Nu är jag på väg mot västligare breddgrader för att spendera tid med frugan. Dipp, godis och en jäkla massa hockey står på schemat! Ikväll går vi all in. Svettiga mansgrisar it is. Typ.


Love my company



Idag tog vi ut hälften av vinsten från vårt UF företag och delade upp den på tre. Cashflow!
Firade med lite shopping på stan innan jag åkte hem med pappa. Lyx.


head to toe



Mötte min förebild kläd i Zara från topp till tå.
Maxade sedan med väska från Miss Selfridge, halsband från h&m och klocka från Marc by Marc Jacobs.


Happy fool

Måste säga att jag är väldigt glad över den här veckan som gått hittills. Mycket fint har hänt och jag har skrattat extra mycket, trots att jag varit jättestressad över två prov. I tisdags var jag med Robin och jag fick värsta nostalgikänslan då vi låg och pratade i flera timmar under natten. Så som vi gjorde i somras. Sedan eventet igår. Jag älskar när man gör saker som man inte alltid gör, och speciellt då man har mycket att göra. Helgen ser ut att bli något över det vanliga. Min manliga sida kommer verkligen plockas fram då det är sport som gäller hela helgen. Ishockey imorgon och fotboll på lördag. Lägger mig med ett stort leende på läpparna ikväll. Godnatt.


Goodiebag


tandkräm med blekning, duscholja, bodyloation, Aloe Vera dryck, schampoo, mintpastiller, sololja, hatt,
ögonfrans färg och förlängning, tidning, lavendel läpsyl, sminkborttagning, duscholja, after sun, carmex, juice


Eventet



Lite vin, lite snittar och lite paradise Cimon. Massa Blondinbella, massa gratisgrejer och massa tävlingar.
Fick en grym goodiebag som jag och Lunkan lekte lite med på donken. Hade riktigt roligt! Fem plus.


Anden i ögat

Ett mvg i rättskunskap. Ett prov avklarat. Ännu ett mvg i info & layout. En lektion som gjorde att mitt liv förlängdes med ett bra antal år (skratt är underskattat). Några timmar ägnade åt vårt företag. Och ikväll ska jag bara ta det lugnt och komma igen. Hur bra låter inte det på en skala?


off to event


Blondinbellas Size Me event



Tack vare världens bästa Kristine har jag nu fått en inbjuden till Isabella Löwengrips Size Me event! Jag är så jäkla töntigt lycklig! Isabella är verkligen en av mina främsta förebilder i och med alla företag hon startat. Nej, hon är allt bra hon! Så idag ska jag och Kristine på hennes event och mingla lite med henne och förhoppningsvis Cimon. Är så taggad!


wednesday 09

Kort dag i skolan. På onsdagsrasten kämpade klasserna om ordningen för utspringet. Del ett av tre. Än så länge ser det bra ut för våran klass då vi faktiskt leder! Har varit hemma i några timmar nu och verkligen försökt att hålla ögonen öppna då jag pluggat religion. Nu måste jag stressa lite. Ska på event kl 18:00!


Can't wait!!


I became an eagle


two in a row

Nu ska jag ta vara på det fina vädret, och även ta en paus från min plugghög, och därmed sticka ut och springa! Lillan runt, x2 är vad som står på schemat.

lite nödvändiga plagg


Me lajk you Sverjet

Hahah tolv minuter har gått av matchen - fyra noll till Sverige. Surt att vara dansk just nu.


årets nya bikini / U.S.A inspirerad


First of the week

Dagen har flugit förbi utan större ansträngning och det känns som jag faktiskt fått lite gjort. Har hunnit spendera nittio minuter på sats med Lunkan och kört lite styrka. Efter det hann jag även byta en tröja och få med mig ännu ett plagg hem. Hoppas jag klarar av att använda den!

Kvällen kommer spenderas med en del hockey och en del plugg. Skulle egentligen vilja skippa det sista men tyvärr måste ju det också göras. Men det är ok, tröstar mig själv med att jag är ledig imorgon! WehÅ.


för dig ska jag göra det tusen gånger om


Inofficiellt

Har vistats med Robin hela dagen och har inte haft en tanke på att plugga. Surt då jag har prov imorgon. Nu ska jag hem och leta efter något ätbart som kan föreställa middag samtidigt som jag kollar på mästarnas mästare med mina päron. Skjuter upp plugget några timmar till, rebell.


some inspo


tystnaden som uppstår...

... när jag ensam sitter på bussen med en stor satsväska i knät och ett flertal påsar i händerna och då min näsa gör revolt. Helt plötsligt forsar det näsblod (ursäkta, men så äckligt va det) ur min näsa och jag har inga händer, inget papper att stoppa det med. Släpper påsarna i panik samtidigt som jag håller mig för näsan. Samtidigt när blodet rinner ner för händerna inser jag att mina näsdukar (som numera bor i min väska) ligger längst ner i satsväskan som jag inte har en chans att öppna utan att blöda ner hela knät. Blickarna från alla andra i bussen dras till mig samtidigt som jag sitter där blottad för alla. Åker två stationer och springer sedan ut i förtvivlan.
Tystnaden som uppstår då en kille kommer fram till mig med en förvirrad, nästan skrämd, min och säger "är du okej?". "Är du verkligen säker på det?"

Saturday 5

Har hunnit med mycket idag! Har avverkat sex timmar på jobbet där jag blödde näsblod i kassan. Kul när något nytt händer! Därefter mötte jag upp Robban och gymmade i någon timme. Nu sitter vi på bussen hem och bredvid mig ligger lite nya kläder. Kul när det vanliga händer!


blått/vitt/guld/rött


4/5

Dagen har varit ett steg i rätt riktning. Har bara blödit näsblod en och en halv gång, har inte velat sova bort hela dagen och dessutom klarade jag av två hela lektioner! Bulls eye. Ett prov blev överstökat och nu är det helg. Har dock inga direkta planer förutom att ta det lugnt, jobba och plugga. Och idag kommer Jessi och Alex över på middag. Dags att slipa på engelskan. Oh my.

Lillan x2



Det slog mig att jag inte lagt ut några bilder på vår nya lägenhet än. Dags att ändra på det! Jag bjuder er först på två bilder på det bästa med hela lägenheten, utsikten! Det är lika slående varje dag.


Försöker plugga men Lunkan ba haffar


Classic

09.25 rättskunskapen börjar. 10.05 börjar blöda näsblod. 10.25 rättskunskapen slutar. 10.35 beklagar mig hos en väldigt trevlig skolsköterska. 10.50 min skoldag slutar. Love this.


dream big


det var bättre förr

Inte nog med att jag lider av svår pollenallergi, måste jag även handskas med ett för jävla stort prov. Jag vet inte hur många sidor det är i boken och jag vet inte hur många slides i olika powerpoints det är. Jag vet dock att detta inte är mänskligt och att jag så gärna vill lägga mig och kolla på top model och dhw istället...

020512

Kom inte upp förrän klockan ett fastän jag försökte flera gånger. Varje gång jag testade att gå upp började jag blöda näsblod. Inte så lite heller. Beslutade mig då för att stanna hemma, så jag somnade om i Robins säng och sov i flera timmar. Jag behövde verkligen det, men ändå mår jag skit dåligt. Pollen går tyvärr inte att sova bort. Det kan sitta i flera månader. Tror jag måste gå till doktorn för att få något som gör så att jag i alla fall orkar gå till skolan. Det här är sjukt.


T.G.I.F you never let me down



Middagen igår serverades på Friday's i kungsträdgården för två hungriga systrar. Det blev lite mojitos, god mat och väldigt mycket framtidsprat. Det är så skönt att kunna prata ut med min syster, inte bara för att hon är äldre utan också för att hon förstår mig speciellt på vissa punkter. Det blev verkligen en finfin valborg.


1 maj

Godmorgon! Idag möter jag världen med nackspärr och en blödande näsa. Jag har blödit oförskämt mycket näsblod och har därmed förlorat ett x antal timmar. Inte bra då jag har massor att göra innan jag drar mot mina gamla hemtrakter för att fira Robin. Är spänd på att se vad han tycker om min present, i like it hur som helst. 

Grattis min fina!


ingen gör det bättre än oss


RSS 2.0