Inflyttningsmiddag!!


Uppe med tuppen

Gårdagen spenderades hemma hos Robin där vi åt grillat för första gången i år och bara myste. Gick och la oss hyfsat tidigt i och med att Robin skulle göra HP och för att jag ville bli frisk.

Nu är jag på väg hem, och hinner väl antagligen fram innan mamma och pappa ens vaknat. Sedan blir det städning, lite fix och matlagning inför ikväll. Är riktigt taggad på kvällen! Tio fina flickor kommer nämligen på inflyttningsmiddag vid sjutiden.


two new black


30 mars 2012


Date with dad

Har införskaffat två par nya välbehövda svarta byxor och nu en middag för elva personer. Det går fort och effektivt. Det är jag och pappa.


hon & jag


Crazy shit



Har spenderat min torsdagskväll på IKEA with the family. Har köpt fika för det töntiga priset av 38 kronor. Kan inte släppa det. Har dessutom fått hem en bil av nya grejer till mitt rum. Life is good.


290312

Drog till skolan för en lektion. Väldigt värt faktiskt. Fick gjort det jag skulle och blev ett MVG rikare. Kändes bra vill jag lova! Kom hem för ett tag sen och nu ska jag fokusera på att bli frisk men ändå få ett tusentals saker gjorda.

Success is the best revenge


FML

Har grov ångest. Har kännt mig hängig dem senaste dagarna och nu är det bekräftat. Alldeles perfekt tajmat med skivan. Hela min kropp skriker av smärta och därför har jag tillbringat hela eftermiddagen framför tvn. Helt död. Fastän jag verkligen vill gå på skivan, är det bäst såhär. Kan inte vara sjuk i helgen. Dessutom är många i skolan i Bryssel, så det lugnar lite, att flera missar den.

/New In


27 mars

Dagen har varit väldigt bra, om man bortser från att jag velat trycka in fingrarna i halsen och spy upp mitt halsonda var och varannan minut. Förlåt, men det är sant. Ni förstår inte hur ledsen jag är för att ha dem här problemen med halsen, straffas hela tiden. Hur som. Kort dag i skolan följt av ett peppat möte. Hem till Lillan där jag haft grabbkväll med pappa. Ätit oxfilé och pratat om oviktiga men även viktiga saker. Min andra halva! Vid tjugotiden förstörde mamma och jessi vår grabbkväll och istället förvandlades min kväll till det feminina. Top model. Bästa.

Fel på F-tema


helt såld

Efter skolan drog jag på möte med min potentiella/blivande PT. Jocke var några år äldre än mig och verkar riktigt lovande måste jag säga! Tror han kan motivera mig rejält! Idag satte vi oss ner och snackade lite kost osv och lärde även känna varandra lite. Blir nog bra. Blev så ofattbart taggad på att ha någon som står och skriker på mig och pressar mig till det yttersta! Old Sanna is back!

Nu kör vi!!!!


Tema Film


Gynning


En sån där söndag

Har suttit ute på balkongen i gassande sol med hela Mälaren framför mig. Har spanat in lite vårnyheter och bestämt en shoppingdate med pappa. Har bläddrat omotiverat i universitetskataloger i hopp om att hitta rätt (egentligen skulle jag bara vilja strunta i att plugga vidare för jag har så mycket idéer och motivation att starta direkt). Har även hunnit bläddra i spansk litteratur och ska väl även börja plugga i ett ämne som verkligen inte går att plugga i. Men det är okej. Söndagsångesten har inte slagit till än. Jag har ju hela fucking Mälaren i min hand.


Dedication to my ex 2.0


Euphoria


ICA

Ska börja ta tag i jobbet igen på riktigt. Har inte jobbat på en månad förutom förra veckan. Inte bra. Ska åtminstone försöka jobba en gång i veckan nu. Måste kompensera för alla skivor.
Nu blir det jobb i sju timmar, 100 % OB. Here we go!


23/3

Ikväll blir det hemmamys med min syrra och hennes man som kommer på middag. Jag är slut efter de två skivorna i veckan och efter den dåliga sömn jag haft, så det här blir perfekt.

F-tema



Såhär var jag kläd igår på SP3Fs skiva där det var F-tema. Jag var Fel eftersom jag var en cheerleader hehe.


fredag hela veckan


last friday night

Gårkvällen blev riktigt riktigt bra! Hade väldans roligt! Började hemma hos Lunkan där vi och Emma vräkte i oss standard middagen. Gjorde lite drinkar och hade tjejsnack. Började tagga till och körde jag har aldrig. Lyssnade på bra musik och körde annat drickspel. Fick sällskap av Festfabbe och Randomrobin. Åkte in till Pure och dansade. Träffade härligt folk och jag blev bjuden på både vin och drinkar. Behövde inte vaska, skönt ibland. Avslutade hemma med att jag somnade bredvid Robin, alltid mys med sällskap.

This is me then


Just nu på tuben

Dagen har gått snabbt, alltid högt tempo. Har hunnit med ett prov och en föreläsning i temat entreprenörskap.

Ikväll är det dags för ännu en skiva, nämligen den andra ekonomiklassen. Mamma och pappa bara suckar. Själv är jag taggad till max. Gillar min utklädnad starkt! Sticker ut från mängden. Men mer om den senare. Nu blir det middag med Emma och Kristine och sen får vi se vart kvällen för oss. Kika in för mina numera standard mobilinlägg.


Skoltrött.

Det var meningen att jag skulle råplugga idag. Vad hände? Orkar inte ens skriva detta deprimerande inlägg för jag orkar verkligen inte plugga. Hur som helst har jag shoppat lite småsaker inför en skiva imorgon och ätit sushi i solen. Nu blir det top model och dhw.

Film-skiva

Gårdagen började med att jag tvingade i mig lite pannkakor till middag, följt av att jag hade 40 minuter på mig att fixa hela min utklädnad. Och sånt brukar ta väldigt lång tid för mig annars. Dock klarade jag av att skrapa ihop en duglig Black Swan outfit och drog därmed in mot stan för förkrök. Blev Retro med Fabbe, Lunkan, Erica och Jenny innan fler droppade in. Drog sedan mot Collage där skivan skulle vara och fick en bild med Johan Glans på köpet. Kvällen slutade som sagt på donken som var jäkligt uppskattat! Bra kväll i allmänhet!

Varför stanna hemma när man är ung?

Precis hemkommen från min andra skiva. Kvällen har varit väldigt bra och den har bjudit på mycket. Svan, drinkar, dans, Johan Glans och fyllekäk på donken är lite av allt. Nu ska jag hoppa i säng för jag ska upp om tre timmar! Men det är precis så det ska va.


I am Black Swan


Busy life x10

Har som vanligt haft fullt upp. Skola, tandläkare, lite plugg och nu skiva! Så jävla taggad! Speciellt på att vara svan för en dag! Nu: för på retro med kompisar. Sen: film-skiva på Collage! För updates, kika in i bloggen.


Snart: tandläkaren


Mysmåndag



Dålig update betyder fullt upp. Seg lång dag i skolan. Chailatte och lite religionsplugg på CC med Robban. God GI mat serverad av pappa. Råmys framför Bridget Jones dagbok med mysig kille och frysta jordgubbar. Klassiker.


varenda ord

Love ain't safe
You won't get hurt if you stay chaste
So you can wait
But I won't waste my love


Legendary


long time no see

Ska precis bege mig mot jobbet. Nu var det nästan en månad sedan jag jobbade. Har haft för mycket i skolan, åkt till Egypten och planerat hela skivan. Andra saker har alltså kommit före. Men nu kör vi igen. Pengar ska rulla in.

moment 22


17 mars

Sitter just nu och dricker skumpa med Amandas föräldrar som är här på middag. Mycket trevligt. Anna slutade precis sitt jobb så snart kommer hon inklampande. Saknat henne obeskrivligt mycket! Ikväll blir det massa mys på mitt rum med massa gott att äta. Får se om även Lehman våldgästar ett tag.

bilder jag inte visste fanns


Tingeling



I en grön paljettklänning, rosa vingar, ett rosa spö och ett par skyhöga svarta Jeffrey Campbells festade jag loss på vår skiva som Tingeling. Blev riktigt nöjd med slutresultatet! Klänningen var över förväntningarna i verkligheten!


16 mars

Vaknade idag och kände mig fortfarande bakis. Mådde illa. Dock tror jag att det var tack vare min hals som än en gång blev totalt förstörd under en fest. I blame lambo. Men det var det fan värt! Satsade lite på håltimmen och fick senare sällskap av Lunkan innan vi drog tillbaka till skolan igen för chokladpudding. Efter skolan drog vi senare till waynes, fikade och snackade gossip. Drog sedan till Schools out för antagligen sista gången i vårt liv. Väl där stötte vi på Niklas och Steffe som sa att vår skiva var helt jävla underbar! Niklas sa att den utan tvekan kommer hamna på deras topp 10 lista över alla deras skivor dem kommer arrangera i år! Hur jävla bra lät inte det?! För vem fixade?! Awesomeness. Nu blir det mysmys med mamma. Hon har införskaffat dipp och godis.

Klassens Vaskare


Vår skiva på Clustret 14/3 - segern är vår!


Jag lever

Nästan i alla fall.
Kvällen blev så jääävla lyckad igår! Blackans bästa skiva, helt klart! Jag var först in och sist ut från Clustret igår, bokstavligt talat. Dock har jag verkligen fått betala för det idag. Har mått så sjukt dåligt och jag som aldrig blir bakis. Jag och Robin har legat raklånga i soffan och glott på tv hela dagen. Haha, helt döda. Men det är så det ska vara efter sin skiva. Man ska vara död. Man ska ligga hemma och bara göra ingenting. Då vet man att det varit lyckat i alla fall. Och fan, det var det!

Nu har Robin gått och det känns alltid lika tomt när man blir själv efter att varit med personen konstant. Tråkigt, jag gillar inte att vara själv. Föredrar sällskap mycket hellre! Men men. Han var tvungen att gå, för nu måste jag läsa en spanska bok (ja, det är överdrivet) och sedan skriva en loggbok om den. Fun.

HÖRDE JAG SKIIIVAAA?!?!?!?!



Fyfaaan vad jag är taggad!!! Idag är det vår skiva, som vi har hållt på att fixa i flera månader nu!
Blackans första och bästa skiva!! Ikväll rockar vi Clustret, gaaaaah. Så jävla bra!


1 dag till vår skiva!!


no words.

Shit. Jag har fixat med skivan från klockan 17 tills nu. Bara sju timmar, non stop. Tror folk underskattar det vi gör. Är helt utmattad. Orkar inte skriva någonting. Ska sätta på dhw nu som jag spelade in förut. Ja inte ens det hann jag göra. Dock har dagen varit riktigt bra, mycket fint har hänt. Speciellt att vi i företaget fick en lite minilön idag, bara sådär. Spontant. Fyrahundra kronor var, fyra drinkar imorgon till skivan.

13 mars



Idag har jag stått emot ett flertal frestelser utan något större problem. Två dagars nyttighet, jarå! Har precis sprungit i nästan en timme på löpbandet med både håll och fel skor. Cred! I och med denna dag har jag kommit på en (observera en) negativ sak med flytten. Sats Vällingby. Saknar.


världens finaste syster


It's a new beginning

Idag börjar mitt nya liv. Jag har äntligen kommit ur min vanliga vintersjuka (peppar peppar), så nu ska väl halsen må bra igen. Bara tre månaders ont, inga konstigheter. Hur som helst ska jag återigen återgå till en nyttigare vardag och mer träning. Jag ska inte försöka bli någon pinne, det är utöver vad mina gener klarar av. Men jag ska bli fast och lika fit som jag var i högstadiet. Inget fett, bara muskler. Dessutom ska jag försöka minska mitt enorma sockerberoende innan allt går för långt. Igår satte både jag och mina föräldrar upp mål. Tre månader har vi på oss. Det ska nog gå bra, det är ju bara att köra.

Deep talk med lillen


Nu: frukostmöte med skivkommittén på Gataeu


Testat lite smink inför skivan


Deffinitionen av teamwork



Jag är helt lyrisk. Har tillbringat den största delen av dagen med min oerhört fina syster och fotat bilder till hennes kommande hemsida. Bilderna blev obeskrivliga. Jag har aldrig fotat så bra porträtt tidigare. Och det roliga är att det ser verkligen ut som att vi fotat i en studio, men i själva verket stod vi på en kvadratmeter i mammas och pappas sovrum.

Min vackra syster blir alltid så fin på bild och tillsammans rockade vi idag. Oslagbara


Från Vällingby till det här...


we got a little taste of summer VII


Tog en sovmorgon och drog ner till stranden med frukost från Starbucks

strandsäng

våt kille

fint

jag

Robin

nästa dag var det adventure day!

bilfärden var den värsta i historien, livet rullade framför ögonen konstant! utan att överdriva

Robin lekte oberörd

Jag var helt skakis, så skönt varje gång vi stannade och jag fick ta en paus från alla dödsskrik

Stannade hos några beduiner och fick lära oss massa om deras bakgrund, väldigt intressant

var tvungna att shoppa lite smycken

världens sjukaste människor, dock jäkligt härliga när man insåg att man klarat sig igenom dagen

kamelridning i Saharaöknen!


Godmorgon!

Så himla skönt att få sova ut lite! Har suttit och skrivit lite nomineringar till skivan nu på morgonen, plus lite annat som måste fixas. Idag ska jag antagligen träffa Lehman en snabbis och sen måste jag få upp mina kläder ur flyttlådorna någon gång! På kvällen kommer Robin hit så ska vi ha en riktig myskväll framför melodifestivalen. Blir nog jättebra!

more than just a pretty face



Ibland tror jag att många, speciellt killar, förknippar bloggare som dumma och tjejiga blondiner som har kläder som enda intresset. Det är så fel. En sådan vriden bild. Det är så lustigt när man ser folk som tappar hakan då man säger att man spelat tennis på riktigt hög nivå. Men samtidigt gillar jag det. Jag gillar att bevisa folk att jag är så mycket mer än den där idealbloggaren. Jag gillar att spräcka den där framställda bilden i deras huvuden. Att jag tog alla killar i armbrytning när jag var yngre, att jag är väldigt insatt i de flesta sporter, att jag älskar att tävla och att jag varit den tjugofjärde bästa i hela Sverige i min åldersgrupp i tennis, är det aldrig någon som tror. Varför egentligen? För att jag klär mig i tajta jeans och är mån om mitt utseende? Antagligen. Det är bara så himla komiskt.


090312

Ett litet smakprov från dagen:
Spanska med en alltid så positiv lärare. Håltimme. Stoffe levererade skivbiljettförsäljning i ljushallen. Lärare klagade på att vi hade gjort ljushallen till ett discotek. Rättskunskapsprov. Blåbär med Emma. Festgenomgång med Emma, Adam och Emil inför skivan. Impade lite på killarna med mina hockeykunskaper. Hypead inför onsdag. Råkade shoppa ett par shorts på väg hem. Fanfanfan, dags att åka in på mode-rehab.

Utgång var planerad för kvällen, men det blev lite missförstånd. Tydligen skulle jag dra ut med sex grabbar vilket kändes konstigt. Som att jag sabbade deras killkväll haha. Jag fattar inte vad som hänt med mina tjejer den här helgen? Sjukdom, bortresta och jobbande är dem. Jag är left alone. Fattar inte hur alla kunde pricka in samma helg? Samma dag. Hur som helst har min kväll varit riktigt mysig. Har spenderat tid med mamma och pappa för en gångs skull. Var så sjukt länge sedan vi bara var med varandra och umgicks. Mysigt ibland. Dessutom var den skippade utgången det bäst tänkbara för min plånbok (och hälsa) inför skivan. Tur att man kan tänka positivt iallafall.


this is the place where i want to be



Sometimes we put up walls, not to keep people out, but to see who actually cares enough to break them down.


we got a little taste of summer VI


cocktails på favvostället

hade drinkprovning: piña colada, mojito och caipirinha
R

pussades lite (och jag ser väldigt nykter ut)

helt plötsligt blev båda astaggade på att köra kareoke, och otippat nog hade dom det. vi orkade inte vara två tråkiga svenskar så vi körde! Summer nights, som hela jäkla torget hörde. Haha, vi hade så jäkla kul!

avslutade hela kvällen med att köra biljard haha!

(jag var best)


Halvdag i skolan, riktigt värt


we got a little taste of summer V


utsikten från balkongen

alltid lika roligt sällskap

med mitt fina linne från victoria's secret

R

S

chäps

gosiga

drog till Friday's när vi ville komma bort från den egyptiska maten

Robin drack massa tjejdrinkar

Robsan

hittade oss själva på toan

moi

gick till Viva bar och beställde in massa drinkar


Mars 7

Dagen har glidit förbi relativt smärtfritt och provet är avklarat. Skönt. Skrev bara 7 a4n. Efter skolan drog jag och Emma till Buttericks och spanade lite. Jag skulle egentligen byta mina vingar, men både Emma och kassakillen tyckte tvärtom. Done deal. Sedan drog jag hem och mötte upp Robin och drog genast till affären och köpte massa gott till kvällen. Rättskunskap plugg, dhw, kontoret och massa mys står på schemat. Majs.


En vecka till skivan!!!


Puss på er alla

Nu säger jag godnatt till mina läsare. Besöksrekord idag, woop woop! Kul att ni vill läsa!


Dedication to my ex


orgasm på en galge


Hello sunshine



Fick bästa möjliga starten på den här dagen. Började med en lång och mer än behövlig sovmorgon. Solen sken, musiken dunkade i hörlurarna och så höjde mitt nya plagg självklart allt. Så hopplöst kär i allt som har med mode att göra. Nu ska jag tyvärr försöka ta tag i lite plugg innan jag avslutar kvällen med top model. Fin dag.


4 mars

Och vad händer nu? Kommer allt förändras?


om du tittar bort en sekund, kan allt vara borta när du vänder dig igen


vad som menas med äkta kärlek

Jag är i extas. Dagen har varit lång och jag har frusit till is varje gång jag vågat visa mig ute. Trots det åkte jag ändå raka vägen till Sturegallerian efter skolan, med blicken endast fäst på en sak. Min äkta kärlek. Min onödigt dyra kärlek tyckte min plånbok. Men när den väl var på ekade bara en sak - perfektion.

we got a little taste of summer IV


50% av alla bilder på Robin från resan är stenseriösa

jag ville inte vara sämre

stötte på Bolt utanför hotellet
rökte lite vattenpipa

men först var Bolt tvungen att ta en ögontvätt haha (och ja, han var jättejobbig med alla sjukdomar)

från båset

blev kompis med Abdul

han knäppte lite fula bilder på oss

jetejete glatt i båset

Robin har blivit så jäkla biffig på sistone, me likey

go och gla kexchoklad


it doesn't need to be more than just simple


when words can't describe, music can

Jag hatar den där känslan. Känslan som man inte kan streta emot, den som alltid vinner. Min magkänsla är hemsk, vilket gör att jag mår hemskt när jag tänker på det. Har så många tankar som flödar i mitt huvud.
Men för första gången känns det som att jag har alla svar. Jag vet vad som kommer hända.
Magkänslan har sagt sitt. Och just nu hatar jag det mer än något annat.


Egypten shopping



Trodde inte att jag skulle köpa någonting egentligen. Egypten är väl inte direkt något shoppingresmål enligt mig. Men självklart hittade jag lite, som alltid. Köpte även ett par converse men dem hamnade i Robins väska pga vikten. Juste, köpte även ett par simfötter haha.

bild 1 - Egyptiska perfymen "Secret of the Desert" som man tydligen blir helt oemotståndlig av. Killarna kan inte hålla sig borta. bild 2 - Råkade köpa fyra mascaror den första dagen på resan. Först den svarta eftersom min var slut, och sedan de andra tre för ett löjligt pris. Tre stycken för hundra kronor! bild 3 - Smycken man var "tvungen" att köpa under äventyrsdagen. Halsbandet är en kameltand hehe. bild 4 - min älskade väska.


my heart's a mess



Ska börja röra mig in mot stan nu för att möta upp min saknade syrra. Ska kolla lite i affärer och förmodligen ta en fika på det. Därfter ska jag möta upp ännu en saknad person, Anna. Var egentligen tänkt att vi skulle busa hela kvällen tillsammans men min hals och hennes flytt stoppar dom planerna. Tyvärr. Däremot ska vi äta middag tillsammans och hinna prata lite skvaller. Nej, mycket.


I love people who can make me laugh, even when I don't want to smile


we got a little taste of summer III


blev lite sur på Robin..

klädde upp oss inför middagen på hotellet, då det sedan visade sig att middagen var flyttad och vi hade missat den. donken fick bli räddningen.

kände mig ganska fel för donken i min klänning och mina Jeffrey Campbells

fick in en extrem stor cola

drog därefter till the one and only - Viva Bar

där drack vi massa goda mojitos

och jag försökte beställa min första mojito-utan-is (för att inte bli magsjuk), men sedan var det bara att köra

Robin var lite småsöt den kvällen


Riktigt jävla segt

Kvällen blev verkligen inte som planerad, över huvud taget. Avicii konserten blev inställd pga att en plattform gått sönder på konserten innan. Dåligt. Därför sitter jag nu på bussen hem. Mår så himla dåligt, min hals är helt förstörd och jag skulle kunna gråta för smärtan. Riktigt ovärt då jag verkligen ansträngde mig och försökte tagga till fastän jag mådde dåligt.


Värmer upp inför Avicii i Globen!


Godmorgon!

Vaknar fortfarande upp prick klockan nio av rutin, inte en minut senare. Har legat och degat fram tills nu men nu börjar jag känna mig stressad, så måste komma igång. Har massa att göra här hemma som att packa upp, städa, fota lite, kanske dra en snabbis till stan och egentligen plugga (dock kommer jag inte hinna det). Ikväll blir det middag och drinkar hemma hos Ilze innan jag och några tjejer drar på Aviciis konsert i globen. Kan bara bli fett!

we got a little taste of summer II


poolhäng

ryssarna på hotellet..

Rob vid poolen

Kentucky fried chicken

arabisk läsk

promenad på stranden

Robin

brygga

jag

ving bild


we got a little taste of summer I


värsta flygturen i historien

äntligen framme på hotellet

första dagen

Robin jete glad efter sjukdom

jag hittade en kamel och blev självklart lurad det första jag gjorde

blev påtvingade sjalar och var tvungna att sitta på kamelerna för för mycket pengar

familjefoto

fick olika figurer av handdukarna varje dag, satsigt


Back from Egypt!



Blev inte direkt någon bra uppdatering innan vi åkte, men jag hade mina skäl. Trettio minuter innan vi skulle åka till arlanda blev Robin akut magsjuk och vi var så himla nära på att ställa in hela resan. Fyfan vilken tur att vi inte gjorde det! Robin mådde bättre efter några timmar men ändå blev flygturen till Egypten den värsta någonsin, för oss båda. Dock var Robin frisk på morgonen därpå så resan var tack och lov inte förstörd.

Resan blev till slut något över det vanliga. En av mina bästa resor någonsin, helt klart! Vi fick uppleva så mycket. Egyptisk massage, kareoke, jeeptur i öknen, vattenpipa, egyptisk kultur, kamelridning, festande och snorkling i röda havet var några av sakerna som vi hann med. Vi fick känna så mycket, så många känslor. Från att ha inletts med den absolut värsta tänkbara början till att sedan bli så perfekt är sjukt! Kommer aldrig glömma den här resan, aldrig.


middagsdate med frugan

Dagen har spenderats främst på två ställen: sängen och hos Lunkan. Sov ut imorse och låg sedan och myste med Robin framför sex and the city två. Drömde oss tillbaka till Egypten samtidigt som vi vräkte i oss mat vi inte hittat när vi var borta. Nu på kvällen har jag myst hos min fina och ätit god mat och catchat upp. Svengelska. Ikväll blir första natten ensam på över tio dagar. Hur ska jag klara mig?

RSS 2.0