/Waynes

Sitter och väntar på lille lelle som jobbar övertid. Stor pojke. Ska hinna med en fika med honom innan jag ska hem och läsa en klassiker. Jete kul.


hahahaha jag orkar inte


planering



To do: skriva en text i hälsopedagogiken, kolla på top model och dhw och förhoppningsvis hinna läsa några sidor i svenskaboken. Men först tvångsmatning följt av däckmode i soffan. Energin står på noll.


VÅRA UF-ARMBAND ÄR NU HÄR!!!!!



Mailkontakt med en kinesisk leverantör i drygt en månad. Hela vägen från Kina och hit. 400 rosa läderarmband. Maximal lycka. Vi klarade det!

Skriv en kommentar här/maila till vår företagsmail/skriv på vår fan-page eller ta kontakt med någon av oss om du är intresserade av våra armband! Så mycket som 25 % av vinsten kommer gå till Rosa Bandet!
Armbandet kostar 50 kr och säljs i storlekarna 17 respektive 19 cm.
För bara 50 kronor kommer ni få ett fint armband som förhoppningsvis förgyller din outfit plus att du stödjer bröstcancer-forskningen. Du kommer att må bra, InsideOut.


29 november

Nyss hemkommen från en dryg timme i skolan. Lyx. Svenskan var riktigt kul då vi fick sitta i par och skriva äckliga noveller. Random? Lite. Hur som helst blev min och Robins ganska otäckt bra.

Nu sitter jag och väntar på att DHL ska komma med våra UFarmband från Kina. Spännande! Håller tummarna hårt att allt är som det ska vara. Man kan ju inte vara helt hundra. Under tiden ska jag försöka skriva ihop min häsloped. text och försöka få i mig något ätbart. Har inte lyckats äta förrän middagen de senaste dagarna.

ett inlägg till den bästa frugan


28-11-11



Förlåt för dålig uppdatering. Igår var det första advent och den var hur bra som helst. Sista dagen på jobbet. Pepparkaksbak med mamma och julmusik. Micke och Robin. Glögg och lussebullar. Middag. Mer glögg. Pepparkakor och juleskum polka. Upp 10 kg? Möjligt. Slutade dagen på ett väldigt ovanligt, men riktigt fint, sett. Mållös.

Idag vaknade jag med ännu värre halsont, huvudvärk och illamående. Jag kan inte bli frisk. Resultatet blev att jag inte kunde ta mig upp, kunde inte gå till skolan. Var död. Kunde inte äta. På eftermiddagen blev jag dock bättre och kunde pressa i mig te och en lussebulle. Tror det var sällskapet som gjorde det faktiskt. Lite döda och lite hesbh. Mycket bra.


myse eftermiddag



/ursäkta för ett par riktigt risiga bilder. äcklig efter jobbet och en frisyr man kan diskutera länge.


1:a advent


sista dagen på Coop Nära



Har sagt upp mig på jobbet pga vår flytt i januari. Sista dagen idag, efter ca fjorton månader. Sjuk känsla.


Vapiano



Drar mig in mot city för att möta upp en fin kompis för att äta middag tillsammans.
Fin vän: Sonnie. Middag: Vapiano.


Domedagen

En håltimme spenderas på mitt vanliga hak, coffee corner. Nu vet ägaren vem jag är, han kan mina rutiner. Sushi, miso och cola. Helt plötsligt är jag nöjd. Ett litet minus är att filosofiboken ligger och blänger på mig. Måste bli godkänd.


Hur Karlavagnen blev till

 

 


everything turned upside down


kastar in handduken

Jag har slutat försöka för länge sedan. Finns ingen mening med att plugga om man ändå inte fattar ett skit. Jag har inte ens läst alla sidor i boken. Jag orkar inte mer. Ger upp. Äckliga flumämne.

golden necklace


Föreläsning: Vbyskolan



Stötte på Husse och Saron och stod och pratade med dom inför tre klasser. Det gick bra, trots att det sved varje gång jag öppnade munnen. Hur som helst var det roligt att få komma tillbaka till min gamla skola. Träffa gamla klasskompisar och lärare och få en kram av den bästa läraren någonsin. Kammade hem en biobiljett med. Användbart.

Tänkte köra på samma tänk angående mitt svenska tal nu. Bara köra på, trots att halsen brinner och hostan ligger nära till hands hela tiden. Lika bra att bli av med det! Nu: medicin mot halsen i form av te. Puss


stolt tjej



Mitt i det djupa måste jag berätta om morgondagen. För några veckor sedan hittade jag ett brev från Vällingbyskolan i min brevlåda. Jag har blivit uttagen för att komma till skolan och prata om mina erfarenheter om gymnasiet. Jag och fyra andra. Blev så jäkla glad att de just valt mig. Att jag på något sätt stått ut. Gjort så att dem kommer ihåg mig. Ska verkligen bli sjukt kul. Imorgon kl 08.30 i min gamla skola. Nostalgi.


rädd?



Rädd för att vara ensam,
rädd för att bli sårad.
Rädd för att göra fel,
rädd för att förstöra.
Rädd för att aldrig bli hel igen,
men mest rädd för alla rädslor.


23/11

Så inte min vecka. Skyller på pms. Mår dåligt både psykiskt och fysiskt. Känns som jag tappat mig själv, helt ärligt. Fattar inte vad som hände. Skyller på sveket. Halsen har mördat mig sedan onsdag förra veckan, och den blir bara värre och värre. När skulle jag växa ifrån det här doktorn? Du som lovat. Tippar på aldrig. Min hals klarar verkligen inte av svensk kyla, knappt en svensk sommar. Dags att flytta söderut?

Sen är det den där jäkla filosofin. Skolans största flumämne, helt klart. Jag läste ett stycke och insåg att det stod ordet föreställning sju gånger, och ordet fullkomlig sju gånger. Allt det, intryckt på åtta rader.
Helt ärligt, hur orkar man?

back to normal


Segt. Försov mig i tre timmar. Tre timmar då jag tänkt att plugga filosofi, för att minska stressen. Tillbaka på ruta ett då. Ska börja fixa mig inför skolan och vid fyra har jag ett viktigt möte. Blir spännande!


it's like an addiction


All I want for X-mas



Önskelistan krymper för varje år som går. Och jag hatar att bara önska mig pengar, för att det är så himla tråkigt. Därför fick det här ersätta pengarna: Victorias Secret produkter, ett par Jeffrey Campbell, nytt iPhoneskal, Odd Molly linne, Ray Ban solisar, bra smink och lite presentkort.


I Die



Sitter och kollar i min kalender. Förskräckligt. På tre dagar har jag sju (!?!) skolgrejer att göra. Jag kollar nervöst runt efter en gömd kamera för att få det bekräftat att allt bara är ett skämt. Men nej. Min verklighet.
Vart fan ska jag börja?


det godaste jag någonsin ätit


211111

Gårkvällen spenderades med allt annat än bloggande. Fixade mitt svenska tal. Åt cheesecake. Såg på finalen av ensam mamma söker med den bästa. Skypade med syrran som är i Korea. Och letade lite kläder på Victorias Secret. Myse kväll.


preppy 2.0


detalj: kragen


when butterflies fall in love, do they feel humans in their stomach?


Welcome to St.Tropez


20 november

Riktigt skev uppdatering. Fredagen spenderades med lite gamla och nya ansikten för att fira Anna! Först en tjejmiddag med mycket skratt och god mat. Sedan droppade det in massa annat folk och kvällen kan bara beskrivas med ett ord: händelserik! Resten av helgen har spenderats enligt förutsättningarna. Hemma död i sängen. Började bli sjuk redan i torsdags och nu har jag blivit förkyld. Är dock på bättringsvägen vilket är skönt eftersom jag har ett tal på tisdag (som jag för övrigt inte börjat på). Hann ändå träffa pappas fina kusin igår vilket var riktigt trevligt. Världens snällaste. Vi har stora framtidsplaner vill jag lova. Nu: spanska och tal. Jippie. 

Tjejmiddag + fest

Spenderar kvällen med min söta födelsedagsbrud! Skål!


Nelly


KATLA


GRATTIS IGEN FINA DU!


otoño


Då var det dags igen. Nu kör vi!



Två riktigt roliga lektioner är nu avklarade och mitt cv utskrivet. Drar mig därför in till stan för sökning x2. Jobb och present. Lite shopping ska jag också hinna med (fy mig!). Har börjat snitta två nya saker om dagen. Vad håller jag på med?


från Ann My Man


17/11

Är just nu på väg till skolan, lite smått bakis men det funkar. Kvällen blev riktigt lyckad igår måste jag säga! Började på woken där det droppade in ett par välkända ansikten, kul! Blev massa drinkar och lite shotar med Kristine och Ahnve. Fint. Därefter drog vi till collage och dansade till jäkligt bra musik. Stötte på några zantemänniskor och hängde i vipen. Avslutade som vanligt med donkenhäng och däckmode på bussen. Kom hem med en löjligt tom plånbok och ett par sönderdansande fötter. Bra kväll! Nu: skola.


Lill Lördag



Nu drar jag ut med Emma och Kristine! Möter kanske upp Bella och Vendie senare med.
Planerna är Wooken följt av Collage. Super stress & super tagg!


mysoutfit åt Reinfeldt


115



Inlämningen är inlämnad. Provet är skrivet, och lyckan stor! Det firar jag med utgång ikväll! Tagg!

Sitter just nu på bussen. Har varit och letat efter en speciell present till Anna, men inte hittat den än. Osis. Är hur som helst på väg till ICA nu för att hämta ut mitt paket från Nelly. Spännande!


15 november



Två år, sedan jag blev tillsammans med mitt ex. Nästan sju månader, sedan han svek mig.
Ni har inte fått någon fakta. Privatlivet har satt stopp. Det viktiga är ändå att jag vet.

Jag är så jäkla glad över hur jag hanterat hela grejen. Jag har blivit så oerhört stark.
Jag har tagit mig från botten enda upp till toppen. Så jävla glad. Så jävla nöjd. Klarar jag det här, klarar jag allt.
Min väg ser ljus ut.


din mamma



Vi två, hejdå
Fuck off, du dog
Men inga tårar når min kind
Den rådjursblicken är så gjord, är så gjord

Oss bar ett kors som blev för stort
Visst du kan gråta om du vill
Men jag har synat dina kort, dina kort

Åh, snart vår snart lättar molnen som du målat på himlen min
Och du får ingen tår, ingenting

För din mamma
Borde lärt dig lite granna
Tönt
Säg till din mammama
Att vi inte är tillsammans

Hälsa från ditt ex

Imorgon är det över



Har varit uff precis hela dagen. Har inte orkat. Har inte känt behovet av att göra mig fin för en äcklig ekonomibok. Död.

Kom på att jag också har en inlämning till imorgon plus en läxa. Någon vill plåga mig. Har två val: bita ihop och göra klart alla tre grejer eller bara lägga mig och sova framför bra program på tv. Dock känner jag att ettan tyvärr är ett måste. Jag har fortfarande inte ens läst alla sidor till provet. Haha, det går bra nu! Bara att köra, vägrar få g i den här kursen.


såld



Sprang på denna godbit förra veckan och blev helt kär. Så jäkla mysig!
Päls, stickad & figursydd. Den har allt man behöver. Och lite till. Julens favorit? I guess.


12:25

Godmorgon. Halsen brinner och jag ligger hemma. I blame the sleep. Sovit tjugo timmar på fyra dagar. Vart hände med de andra tjugo? Trycker i mig lite frukost samtidigt som jag stirrar förskräckt på min stängda ekonomibok.

Btw. Tror Robin tog facerapen till en ny nivå igår. Han hade tydligen hittat min bloggapp på mobilen och gått loss. Ja, eller något sånt. Bloggrape.

Gueststar!

Hi fooolks! Här är en hälsning till alla sköna människor från Sans mr unooo!!! Hugs


I ♥ Tong



Ett mail av Tong och stenen från mitt hjärta föll till marken. Våra leverantörer hade inte fått våra pengar vilket jag gått och haft ångest för i en vecka nu. Dock är allt löst nu och jag är så förbannat lättad! Har i och för sig lite små ångest för ekonomi provet som jag inte alls börjat plugga till, men jämfört med leverantörerna är det ingenting. Jag har bättre saker för mig än att råplugga till prov. På något konstigt sätt har jag ändå väldigt bra betyg. Tänk om jag hade förmågan att kunna plugga..

Nu ska jag slå in mammas present (hoppas hon gillar den hehe) och sen ner för att fira mamma med lite skumpa. Därefter blir det ensam mamma final och lite andra roligare grejer. Life is good.


GRATTIS FINA FINA MAMMA!


12 november



Gårkvällen blev minst sagt lyckad! En stor del av familjen Åberg var här plus Robin som svängde förbi. Det var riktigt mysigt och det enda jag kommer ihåg var att vi garvade oavbrutet. Precis så som det ska vara.
Nu: thai take away med päronen.


busy busy

Jobbet har verkligen varit kul den här helgen. Tiden har flugit förbi och jag har haft riktigt roligt. Alltid skönt. Nu väntar mindre roliga grejer. Spanska läxa, svenska läxa och sedan plugg för ekonomi, som jag antagligen bara kommer förneka att jag har.

För övrigt är det fars dag och jag har grattat både pappa och Elin. Dock flyr pappa huset så då kommer även jag göra det senare. Förmodligen upp till Vby för att leta present till mamma som fyller år imorgon (ja, jag är hemsk. har inte fixat presenten än men jag har jobbat hela helgen) eller kanske till Sats. Får se. Kvällen är ung.


/bästa


brakmiddag



Numera ska jag kalla mig själv för Lady, som i Lady & Luffsen. Har endast tagit lite mousse i håret och redan har jag fått mer volym än innan, då jag tuperade håret. Haha knäppt.

Nu ska jag fixa det sista innan alla gäster kommer. Familjekompisar är på ingång och vi blir drygt tio pers. Roligt! Var länge sedan jag var med på en sådan här middag. 


en egen livsstil



Hårförtjockning. Ett extremt fult ord, dock med en fin innerbörd.
Har kommit på att det är som en egen liten religion, och jag har konverterat. En ny livsstil kommer jag möta dagligen. För jäklar vad många do's and don'ts det finns. Speciella hårprodukter. Egen (hästliknande) borste. Och en mängd tips för hur jag ska sköta det. Kommer nästan behöva göra ett schema och verkligen börja planera när jag ska göra vad med håret. Listan på tipsen är lång.


simply perfect


Hard work work

Uppe med tuppen. Jobbhelg denna vecka. Efter jobbet måste jag ta tag i plugget. Åh, orkar inte plugga.


We flying first class, up in the sky. Poppin' champagne, livin' the life.


11-11-11


beautiful life



Livet leker och allt är så jäkla bra! Dagen har varit grym. En lektion har jag hunnit med. Ett utvecklingssamtal. En ny upptäckt, ett café som hete duga. En frisörtid. Det bästa på hela dagen. Utan tvekan. Jag blev töntigt nog rörd när jag satt i stolen och nervöst sneglade upp på resultatet. Hårförtjockning som resulterade i tre gånger så tjockt hår. Komplexen kändes som bortblåsta. Oövervinnligt! Jag var oövervinnlig.

Med ny kraft drog jag till mitt numera paradis. Min ö. Mitt hem. I alla fall från och med januari. Slängde in ett par CVn till lite olika affärer. Njöt när dom blev imponerade av mina meriter. Oövervinnlig. Igen. Åkte in till fridhemsplan för att försäkra Robin om en obefintlig sidecut. Fikade, pratade. Ni vet, det vanliga. Hem igen. Äta gigantiska havskräftor och skåla för mitt hår. Pappa han kan. Nu: idol följt av Sverige - Danmark med papi. Fyfan, jag är hög. Hög på livet. Hörde jag oövervinnlig?


We are livin' in America



Dödar tid på Espresso House. Dör lite. Mitt nya place to be! Inredningen är helt sjukt fin, precis min stil.

Snart ska jag börja bege mig mot Wendys Hair. Ska inte bara göra en vanlig klippning och jag är så spänd! Men det blir nog bra. Visar sen, om det blev bra vill säga.


Yesterday

Igår förlorade jag min Zumbaoskuld. Maffigt. Var faktiskt riktigt kul och nästa vecka ska jag avancera från den sk nybörjarklassen. Åkte sedan hem och belönade mig med lite tjockpannkaka som jag proppade i mig till middag. Kvällen slutades i sängen, pratandes och lyssnandes på bra musik. Känns som jag pratade bort hela min skönhetssömn.


godmorgon!



På dagens schema: skola, shopping och träning. Ciao.


min pappa är det bästa som finns



Vilken jäkla shoppingdag! Pappa kom idag hem med ett presentkort på alla möjliga affärer som han hade fått av några kunder. Otippat nog gav han det till mig. Tyckte att jag förtjänade det. 

Gick därmed precis in på nelly där jag snabbt klickade hem ett par skor och ett halsband. Mycket shopping denna lilllördag. Skor, halsband, väska, mascara och en till väska. Åh, härliga dag.


opportunityisnowhere


9 november



Riktigt bra dag. På geografin kollade vi på film och tiden flög förbi. På filosofin lyssnade jag och Luke glatt på när vår praktikant förvandlade en vaxklump till ett styvt objekt som var hårt och rakt, men ändå lite böjt. Han pratade på om grenar och hur läten och skrik kan uppkomma ifrån dom. Refererade ganska ofta tillbaka till att objektet var hårt. När började filosofilektionerna bli så intressanta?

På hälsopedagogiken somnade jag ännu en gång efter att bara ha spänt vänsterarmen. Tryck, och så var man borta. Igen. Andra gången i rad. Vaknade av ett ryck då jag hörde någon snarka. Var det jag? Nej, måste varit Camilla. Bugade och bockade till mental träning och sa farväl. Kanske är det något liknande jag vill hålla på med när jag blir stor? Jag vet inte. Men jäklar vad intressant det är. Lämnade idrottshallen en timme tidigare med det bästa betyget på min matsedel i handen. Där satt den.

Hoppade på tuben där Ann My Man satt. Välkomnade henne till orten och stoltserade glatt med att dom sätter upp julgranar och mysbelysning i Vby. Hon kontrade med att de har en enorm julgran i deras skola varje år. Den sved. Agerade lite jobbiga kunder innan vi satte oss ner på Waynes. Provtestade stora blåbär, planerade lite inför upcoming events och bara snackade på som bara vi kan. Lämnade Vby senare lite spontant med två nya väskor. En som min fina köpt till mig från London och en jag råkade bli ett med i ett skyltfönster. Behövligt. Jag finner alltid lycka i materiella ting. Åh, bra dag. Vill inte att den ska sluta.


update

Bra uppdatering igår. Ovanligt för att vara mig. Orsaken var iallafall UF som upptog alldeles för stor del av min dag. Vi skulle egentligen lämnat in den på lektionen, men ja, vad hände?! Irritationen var enorm och allt slutade med ännu en hel dag framför det där dokumentet. Ska inte prata om det här, blir bara arg.

Nu har jag hur som helst håltimme i drygt två timmar, därav min hemfärd. Seriöst, haha. Nästa lektion på schemat är hälsopedagogik och mental träning. Mysekursen! Så underbar. Mental träning verkar jätte intressant så jag är faktiskt småtaggad på att åka tillbaka. Geek.

dykning

Helt plötsligt slog allt om. Jag sjönk tillbaka till minus. Jag blir bara sämre och sämre igen. Halsen gör ondare och ondare och huvudet sprängs vilken sekund som helst. Orsaken är antagligen UF och affärsplanen. Jag har suttit oavbrutet med det dokumentet framför näsan i två dagar nu även fast jag är sjuk. Och ändå är vi inte klara än. Jag orkar faktiskt inte. Jag hade behövt sova de här dagarna, och det är precis vad jag ska göra nu. Kan inte bli sjuk på grund av plugg..

me and you, you and i


Romeo & Julia - en annorlunda tolkning



Haha, den här filmen har förgyllt min dag kan jag säga. Första gången jag såg den fick jag typ magkramp och tårar i ögonen för att jag skrattade så mycket. Den är intern, men väldigt min humor. Cred till Johan som gjort den!


071111

Stannade hemma idag trotsallt. Behövde få en ordentlig sömn, och det fick jag. Tio timmar, vilket nästan är dubbelt så mycket än vad jag annars brukar sova. Och ja, jag sover läskigt lite vardagligen.

Idag mår jag mycket bättre trots det att halsen fortfarande värker och kroppen gör ont. Men det blir ändå bättre! Tur är väl det för snart måste jag dra mig upp till Vby och SEB för att fixa en sak med UF. Resten av dagen kommer spenderas slappandes framför tvn. Det är jag värd.

word


oh fuck

Efter det att jag kommit hem har jag bara mått sämre och sämre. Började med att jag fick extremt ont i halsen. Därefter plusades alla tänkbara effekter på. Fick ont i kroppen, kallsvettades och blev yr. Som gräddet på moset började jag må extremt illa och fick kämpa för att hålla sushin i magen. Äckligt, jag vet. Men så var det.

Nu har jag tagit en alvedon för att dämpa så många effekter som möjligt, och visst mår jag bättre. Får dock se hur det går när den slutar verka. Förlängt höstlov kanske?

Biz Apartments


hot in here

Slutet av lovet sammanfattas kort såhär: Biz Apartments med Robin. Bodde i högst upp i deras PH. Ett rum som antagligen kommer vara större en min första lägenhet. 30 kvm. Spis, ugn, micro, strykgärn - Robin sattes i arbete. Gick vilse ett xantal gånger på hotellet. Champagnen korkades upp. Lantchips fyllde våra magar. Åt en underbar middag. Matkoma. Grov. Satte oss ner i våran egna launchdel på vårt rum. Spelade poker. Jag vann. Standard. Släkte ner, tände massa ljus. Lyssnade på bra musik. Myste. Låg och pratade till halv fem på morgonen innan vi somnade. Upp till frukosten. Buffé. Matkoma. Utcheckning. Ville inte.


Hej klassen!



De sista dagarna på lovet kommer spenderas med Robin på Gärdet och Biz Apartments/Ballbreaker. Vi ska äta god mat, chilla i relaxavdelningen och nörda oss genom att se vem som är dåligast på sporter. Typ det vanliga ni vet. Älskar spontana saker. Tror det här kommer bli ruggigt bra!


här kommer jag spendera slutet av lovet


Vad ska jag göra imorgon tror ni?


InsideOut UF



Affärsplan, årsplanering, fotografering, fan page, visitkort, leverantör - check. Check Check.


I feel so close to you right now


myse



Gårdagen var riktigt mysig. Fotade lite vilket var roligt, men det blev inte så seriöst eller så länge eftersom båda var trötta. Drack te framför one tree hill. Drog till Baresso och åt lasagne och svepte i oss chailatte. Pratade. Planerade. Drog hem och däckade i min bäddsoffa framför sex and the city och jims värld.

Nu ska jag snabba mig. Fixa lite med affärsplanen innan jag rör mig upp mot Waynes för att möta upp Josefin och Kristine. Gott med fika. Stressande med UF.


all dressed in love


familjemiddag

Fy-fan vad gott det var igår! Jag tog en sirloin steak som var en stor köttbit med potatisklyftor, hemmagjord bea, vitlökssmör, en majskolv och sallad. Farligt gott minst sagt. Avslutade det hela med en cheesecake som lätt slank ner i magen. Åh. Kvällen var verkligen riktigt mysig och den slutade på absolut bäst tänkbara sätt.

Nu ska jag börja göra iordning mig för snart plingar anna på och står redo för fotografering, baressomys och trassel! Har saknat henne så otroligt mycket! Lovet blir bara bättre och bättre.


ormskinn.


Helenes Krog



Ska börja röra mig innåt igen för andra gången idag. Familjemiddag står på schemat för att säga hejdå till Jessi som drar till Korea i nästan en månad. Ska bli riktigt kul att träffa syskonen! Myskväll!


Lunchdejt #2



Sitter just nu med pappa på en restaurang och vräker i mig en sjukt god thai och sushibuffé. Har längtat efter en dejt som denna med min bästa. Har pratat om saker som jag bara kan prata med honom om.
Vi är som helan och halvan. Vi hör ihop.

Efter maten, när pappa kilar iväg till jobbet igen, ska jag röra mig emot lite affärer. Har spanat in en jättefin topp som ska få flytta in i min garderob idag.


Tjockiskväll



Dipp, morötter, godis och massa tjejsnack. Vi har det bra.


Halloween part II


första november


Ska åka in till stan nu för att bocka av min första lunchdejt. Har lite ärenden att fixa därefter. Vuxet.


RSS 2.0