Palma & Sardinien 27/6 - 11/7

 
Dessa godbitar ska jag spendera min semester med! Dock ser resan lite annorlunda ut då den är uppdelad i två, enkelt förklarat. Den första veckan kommer jag tillbringa med mina föräldrar och min syster på Palma, Mallorca. Sedan, när Jessi åker hem, kommer jag, mamma och pappa att sova över i Rom en dag innan vi åker till Sardinien. Samma dag som vi åker dit åker även Robin ner och så spenderas den sista veckan i Italien. Så alltså, två länder, två veckor, och två olika personer. Typ. Lite krångligt, men det ser ut att bli alldeles underbart!

alltid ute i sista stund

Hola! Denna regniga dag har spenderats på bästa sätt, nämligen med min underbara pojkvän. Vi har legat och kollat på solsidan, ätit jordgubbar, dansat lite och jag har garvat så jag gråtit. Det är sjukt vad han gör mig lycklig! Hur som helst åkte Robin hem för inte så länge sedan, och jag höll på att börja lipa då jag såg han kliva på bussen. Det är sjukt, vi har inte varit borta såhär länge från varandra på ett helt år! Men om åtta dagar ses vi igen!
Längtar redan.
 
Nu sitter jag här på golvet mitt i rummet. Kläderna ligger huller om buller på sängen och min resväska står fortfarande tom. Det är sjukt att jag aldrig kan packa! Ska upp om mindre än sex timmar så det känns ju som att jag verkligen måste sätta igång nu!

when I see you, my heart skips a beat


25 juni

Godmorgon! Trots att jag skulle behövt ta igen en massa sömn från helgen vaknade jag tidigare än någonsin. Gick då upp och åt frukost med pappa för att sen lägga mig igen och försöka somna om. Det gick lite sådär.
 
Imorgon så åker jag till Spanien, Palma, med mina föräldrar och min syster. Can't wait! Perfekt tid att lämna Sverige då det bara bjuds på regn och några grader över femton här. Hur som helst kommer jag därför spendera dagen med att packa osv. Plus att Robin snart kommer över för att säga hejdå. Ska därför springa ner nu och köpa lite jordgubbar som jag ska doppa i blockchoklad, snäll flickvän.

Midsommar - II


240612

När jag kom hem var jag så himla trött, och höll på att somna vilken sekund som heslt. Men då smsade Anna precis och sa att hon ville ta en promenad runt ön. Så jag sprang ner till mitt egna sushihak och köpte upp lite middag. Blev sedan en svettig promenad runt ön och en massa prat. Älskar att hon bor här nu! Efter det har jag myst lite med mina päron som jag inte sett sedan torsdag och även catchat upp med alla bloggar jag läser.

Och nu är jag så jäkla trött så jag kommer däcka på kudden när som helst. Godnatt bloggen.

Midsommar - I


Midsommarfirande

Nu är jag precis hemkommen från Delsholmen och Williams land. En alldeles för stor väska, myggmedelsluktande kläder och sönderbitna ben är lite av det jag fick med mig hem, plus en del sköna minnen. Helgen har minst sagt varit oförglömlig. Massa drama, mysigt klipphäng, midsommarlunch, många snaps, mycket skratt, härliga människor, dans runt midsommarstång, en förändrad Willys, grillat ett helt lamm, spelat spel, kollat fotbollsmatch, deep talk och bastubad är bara en del av alla saker som hänt. Riktigt bra helg, bilder kommer!

Fick lite sommarläsning av mamma


Midsommar

förra året då midsommar firades på ön Hvar i Kroatien 
 
Midsommar kommer i år firas tillsammans med ett gäng på Willmans land i skärgården. Det ser ut att bli ett riktigt svenskt friande vilket är väldigt kul då jag varit utomlands de senaste fem åren. Det är hur som helst jag, Kristine, William, Robin och Williams släkt och familjekompisar som kommer spendera midsommar tillsammans. Jag, Kristine och Robin kommer även stanna kvar där över lördagen då mycket kul saker planerats. För övrigt tror jag att det kommer bli spårat, om jag ska utgå från det William sagt, haha.

Studentpresenter

 
Blommor, champagne, vin, koppar, liten Longchamp väska, Marc Jacobs armband, tavla, Nalle med en bild på mig, champagneglas, påslakan, presentkort på h&m, 'all in one' glas, armband, guldkedja från Kurt Ribbhagen, presentkort på Zara, långklänning från Forever 21, pärlhalsband, fjäderhalsband, pengar, författarbok, silverhalsband, halsband, kokbok, upplevelsebox, halsband, solglasögon, presentcheckar på NK.

neighbours all over again

 
Är i extas. Har än en gång haft en kanon dag. Mötte upp min syrra över en sushilunch på favoriten Itamae. Därefter gick vi in till city där vi uträttade lite ärenden för kommande dagar. Efter det åkte jag direkt hem till Anna, vilket nu är trettio sekunder från mitt hus! Det är helt sjukt, att vi har blivit grannar igen efter alla dessa år. Är verkligen överlycklig! Vi satte oss på hennes balkong med kuddar och filtar, eftersom de flyttade in i dag, och bara myste. Åt lite jordgubbar, blåbär och choklad samtidigt som vi pratade om härliga barndomsminnen. Avslutade med en väldigt annorlunda middag på grillen och kunde sedan promenera hem tillsammans. Underbart.

tuesday's


beautiful wednesday

 
Dagen har bjudit på så himla mycket fint. Jag fick träffa Lunkan efter två hela veckor och ta igen det vi missat. Jag fick äta sushi och min sallad på mitt sushihak. Jag fick se William klippa sig. Jag fick dricka en islatte i, nästan, solen samtidigt som vi planerade midsommar. Jag fick hem en tiopoängare till jacka, närmare bestämt en Barbour vilket inte var ett planerat drag för min plånbok (men ack så värt). Jag fick äta gott, dricka rödvin och äta jordgubbar på ännu en solig balkong. Ja, äckligt bra dag.

gold/blue/white


/new in


is this what they call summer

Efter min lilla nära-döden-upplevelse valde jag att åka hem till Robin sent den kvällen, för att sova tillsammans och få lite tröst. Det var bäst. Och igår hade vi ställt in oss på filmmarathon eftersom vädret sa att det skulle bli regn hela dagen. Dock blev det strålande sol och blå himmel. Därför låg vi och solade ett tag och cyklade sedan och köpte glass. Efter det åt vi en härlig pastasallad innan vi åkte hem till mig för att kolla på sista Sverige matchen. Och ja, inte så mycket mer har ni väl missat. Idag tänkte jag spendera min dag på stan med frugan.

seasons of love



Trots en nära döden upplevelse har dagen varit väldigt bra! Jag har fått lite träning gjord. Jag har varit äckligt nyttig för att vara mig. Jag har fått hem en bikini och har därmed över tjugo stycken. Jag har fått träffa en fin kompis. Jag har även fått reda på vad mina barn ska heta när jag blir stor samt vad de verkligen inte får heta. Men sedan var det ju det där med nära döden upplevelsen... Tydligen är jag sjukt allergisk mot sojamjölk och därav svullnade hela min hals upp idag så att jag inte kunde andas. Fick verkligen panik, men till slut löste det sig. No more sojamjölk dårå.

För alla oss

Började morgonen med powerwalk två varv runt ön. Trots att vädret var dåligt var det riktigt mysigt att gå där med hög musik i öronen. Och nu är jag på väg in mot stan. Ska först kolla i lite affärer och kanske bränna upp några presentkort från studenten. Sedan kommer Ann my man och tar en fika med mig. Majsi.

lite bilder från Sjögårds utflyttningsdrink


Studentoutfit


170612

Idag gick jag inte upp förrän klockan elva. Dock var det nästan jobbigare att gå upp idag än klockan halv sex. Till slut kom jag ändå upp, och nu har jag just ätit frukost. Snart blir det jobb i sju timmar. Skönt att vädret är ett perfekt jobbväder.

vaccation baby



Det slog mig att jag inte skrivit någonting om min planerade resa. Den bokades för någon månad sedan men jag har valt att inte berätta om den på grund av lite småsaker.
 
Jag ska vara borta i två veckor. Den första veckan ska jag, mamma, pappa och Jessi spendera på Palma, Mallorca där vi ska dricka sangria och prata spanska. Därefter åker jag, mamma och pappa till Sardinien där vi möter upp Robin och spenderar den sista veckan. Där ska vi istället bada i bland världens finaste vatten och byta ut sangrian mot pasta. Är så äckligt taggad! Vi åker om bara elva dagar och jag har inte hunnit fatta det än.

nya blogg.se

Jag har haft det fullt upp den senaste tiden, vilket jag gillar. Dock brukar jag ändå alltid hitta någon tid till att blogga eftersom jag använder mig, numera allt oftare, av blogg-appen. Däremot har den krånglat den senaste tiden, vilket är orsaken till en tom blogg.

Igår unnade jag mig en sovmorgon eftersom jag gått upp vid fem två dagar innan. Sedan åkte jag och Robin in till stan och shoppade, bland annat på NKrean. För övrigt kom jag hem med två toppar, två solglasögon och en Ralph Lauren skjorta. Kändes tajt. Vädigt tajt. Kvällen spenderades därefter på en solig balkong där vi drack bubbel med mamma och pappa. Sedan avslutade vi framför EM och Sverige-England. Bra match, men ruggigt dåligt resultat. Dock mildrades förlusten i och med att vi hade dipp, grönsaker och jordgubbar hehe.

Och idag har jag jobbat. Mitt längsta pass någonsin, tretton timmar. Nu ska jag därför slänga mig i soffan framför en film med pappa. Det är jag värd. Imorgon kör vi samma runda igen. Dock bara i sju timmar.

livet efter studenten


Tretton timmar

Hello there! Har jobbat i sex timmar, och skulle i vanligt fall sluta nu. Men inte idag. Idag jobbar jag heldag vilket innebär tretton timmar. Thats crazy shit! Bara sju timmar kvar...

love my life



Gårdagen blev ganska hektisk, varav ingen bloggning. Började dagen vid sjutiden på jobbet där mycket hände, minst sagt. Gick sedan hem och duschade och fixade mig innan jag åkte till Anna. Blev en utflyttningsdrink och mingel för cirka trettio uppklädda tjejer. Så mysigt! Därefter fick jag skjuts av pappa hem till Robin där jag avslutade kvällen på bästa sätt. Lite bubbel, ljus och en massa prat. Lovely day.

one day you will call me boss


and no, I don't like you copycats


/nya jeans gina/ väska Miss Selfridge/ tröja Hollister/ nya solbrillor Forever 21/
klocka Marc Jacobs/ nytt halsband Kurt Ribbhagen/


fler sådana här kvällar

Solen lyser fortfarande och det är spegelblankt i vattnet utanför. Det är så himla vackert här på Lillan, blir helt mållös. Hur som helst kom jag precis hem från en middagsdejt med lillen. Vi satte oss på Fridays i kungsan och käka god mat samtidigt som vi catcha' upp. Riktigt majsigt. Nu väntar ännu en lugn kväll då jag återigen ska upp klockan nollfemtrettio imorgon. Men pengar tjänar jag.

pink


130612

Uppe med tuppen. Nu väntar sex timmars jobb!


@ mottagning


12 juni

Godmorgon! Har unnat mig en sovmorgon idag med då jag har ett par tidida jobbpass denna vecka. Bäst att passa på när man kan. Snart ska jag åka in mot stan och fixa lite, innan jag ska vidare till Sonnies studentmottagning! Därefter blir det en sen middag ute med min familj för att fira mina fina syster som fyller år idag! Låter som en riktigt bra dag.

För jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra - V


Mina betyg



Idag räknade jag ut mina betyg som jag tar med mig från gymnasiet. Fyfan vad nöjd jag är!
I och med att jag aldrig varit bra på att plugga är det sjukt att jag kunnat få så bra resultat.
Utan meritpoängen fick jag 17,6 poäng. Men med meritpoängen räknade jag ut att jag fick hela 20,1 poäng!


Pappas flicka



Kvällen spenderas med EM premiär för Sverige! As taggad som alltid. Pappa och jag har laddat upp med cola och popcorn och sitter redan och skriker ikapp, hehe. Skulle egentligen vidare till F12 för att se Jessi spela, men tyvärr mådde Lehman dåligt. Men men what to do. Nu blir det 100 % EM istället.


11 juni

Dagen har verkligen flugit förbi. Har ägnat flera timmar åt mitt nya projekt men har inte kommit överdrivet långt. Dock antar jag att det är såhär precis i början, innan man kommer igång. För jäklar vad svårt det är!

Som tur är har jag alltid någon form av back up. Har därför fixat massa pass denna vecka. På lördag jobbar jag hela tretton timmar. Ja, lite ångest på det.

Hur som helst känns det bra att ha kommit igång redan från början. För ärligt talat var jag lite rädd att jag skulle bli lat de här dagarna. Men än så länge verkar jag sysselsätta mig med mycket. You go girl.

För jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra - IV


Ni är helt underbara!!!



9 juni blev rena rama julafton för mig då jag inte hann öppna mina studentpresenter under mottagningen. Måste bara säga att min familj och mina närmsta vänner har världens bästa smak! Är så oerhört glad över precis allt jag fick! Funderar på att slänga upp en ´efter´ bild, då jag faktiskt öppnat paketen, så ni får se vad som låg i.


För jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra - III


update

Dagens humör: glad, men ganska trött och oförstående om vad som egentligen har hänt
Dagens sällskap: en, som vanligt, trött pojkvän
Dagens näring: kladdkaka, sushi och misosoppa dubbellt upp, för att undvika en potentiell förkylning
Dagens händelser: sovmorgon, poker, bloggande och fotbolls em
Dagens träning: hundratals trappsteg då hissen olägligt nog gått sönder

Som ni ser befinner jag mig fortfarande i något som liknar en dvala. Idag var jag trött på grund av min bakisdag igår. Känns inte riktigt som att det går ihop. Idag ska jag fortsätta med att göra oviktiga saker och därmed krypa ner med brudens bäste man och dipp. Känns som en oslagbar kombo. Imorgon blir det däremot back to the reality. Då ska jag börja skriva mina tackkort och påbörja mitt hemliga projekt. Can't wait.

För jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra - II


För jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra


Studenten!!



Vad ska man säga? Världens mest stressiga dag men samtidgt den bästa! Helt klart. Det var så jäkla många känslor och så väldigt mycket som hände. Champagnefrukost, sista skollunchen, tagg med alla treor i ljushallen, sista avskedet i klassrummet, utspringet, alla gratulationer från sina närmsta, flaket, mottagningen, presenterna, förkröket, slutskivan och hemsläpet.

Allt var så himla bra och jag är så lyckligt lottad som har så fina människor runt om mig, som ville fira mig på min dag! Ni gjorde min dag till den bästa! Jag väljer att visa allt i bilder (där ni kommer se hur lycklig jag var pga mitt extrema leende) istället. Och om det är någon som vill att jag ska ta bort er bild, säg bara till.


det är en historisk dag



Efter hela fyra år har min brorsa nu accepterat mig på facebook... Syskonkärlek var det ja!


flera dygn sedan sist

Ville bara kika in för att säga att jag inte ramlade av flaket eller blev nertrampad under utspringet. Nej, jag lever. Väldigt mycket. Dock har jag inte bloggat de senaste dygnen pga trötthet och att jag varit lite med min pojkvän. Igår gick vi upp vid tre och drog raka vägen ner till pizzerian. Sedan blev det en lång kväll framför tvn med matkoma och fotbolls em. Tur för Robin att jag älskar sport och klarar av två fotbollsmatcher på raken. Han har tur han. Avslutade vår bakisdag med hundtricket innan vi somnade direkt.

Nu tar vi studenten!!!


Imorgon tar jag studenten!

Är nästan mållös. Har inte haft min vanliga aptit på flera dagar, just på grund av studenten. Jag förstår verkligen inte varför jag inte kan äta vid sådana här lite större händelser. Men men. Blogginläggen har rasat in idag fastän jag haft fullt upp konstant. Allt tack vare ett flertal tidsinställda inlägg plus bloggappen. Hur som helst var mottagningarna hur mysiga som helst och jag såg det hela lite som en uppvärmning inför min egen. Hos Måns fick jag träffa en hel del bekanta som jag hade kontakt med för några år sedan vilket var roligt. Och Amanda var världens sötaste som vanligt, världens mysigaste tjej! Men nu gäller det att jag fixar klart allt till imorgon. Det är ju för sjutton min tur då!

två bättre på min balklänning


Fan, imorgon smäller det!!!!


I'm off


Sminkkursen



Fyfan vad smink är dyrt. Det här var det jag fick med mig hem från Make Up Store.
En sminkbok där min mua skrev upp lite tips just för mig.
Concealern Cover All Mix. Ett genomskinligt puder. En röd läppenna. En puderborste.


dagen före

Idag var det min sista dag i Blackebergs gymnasium. Konstigt, eftersom det känns som jag precis började där. Hur som helst hade vi inga lektioner, utan vi målade bara våra lakan till flaket. Helt sjukt. Jag kan verkligen inte förstå att jag tar studenten imorgon!

När jag kom hem möttes jag av mamma och pappa i hissen och en mängd kassar. Dom har tagit ledigt båda två och bokat vår lokal (som är i huset bredvid, precis vid hamnen) idag med, bara för att fixa extra fint. Så söta. Dock får jag inte veta någonting, jämfört med mina kompisar som hjälper till en massa. Men jag tycker det blir roligare såhär, det blir mer spännande.

Nu ska jag börja fixa det jag kan göra här hemma istället. Ska städa mitt rum och börja lägga fram alla saker. Sen vid fyra ska jag, mamma och pappa på först Måns' mottagning följt av Amandas. Det blir perfekt med lite uppvärmning för imorgon!

två nya favoriter


6 juni 2012


Nationaldagen

6 juni. Nationaldagen. Slappat i sängen. Gått upp vid tretiden. Ätit pannkaksfrukost. Ätit färsk pasta med sparris. Ätit jordgubbar. Planerat lite - ett litet smakprov på vad dagen erbjudit. Och juste.
Som grädde på moset har jag gått och blivit flickvän.


lila / lång / djup rygg / guldspänne


Gubbskivan



Gubbskivan innehöll faktiskt det mesta, vilket var väldigt roligt!. Det blev lite förkrök på Lilla Monaco. Trerätters i ljushallen. Olika, minst sagt intresanta, tal. Lite sexsnack. En del uppträdanden. Och en del springande. Ett klädombyte. Lilla Monaco omgång 2. Sen avrundade hela blackan kvällen på Sommar!. Det blev en väldigt fin kväll.


I taxin på väg mot Gubbskivan


Make Up Store



Sminkkursen var verkligen hur bra som helst! Jag fick massa tips och en jättefin sotning (dock ger bilden ingen rättvisa). Däremot drog det ut lite på tiden vilket gjorde så att jag inte hann till middagen. Lite tråkigt, men det spelade inte så jättestor roll då det visade sig att Emma ändå jobbade. Istället blev det en sushimiddag med pappa och än en gång lite framtidsplaner. Nu måste jag ta tag i lite gubbskivegrejer. Orutinerad som jag är så har lite problem uppstått. Typiskt mig. Aja, det löser sig nog!


Hectic Monday

Imorse fick jag det fina beskedet om att mina bröst vuxit hela två storlekar under natten. Så det kan gå. Jag bugar och bockar åt freebra! Haha, nej men innan skolan drog jag som sagt till västermalmsgallerian för att fixa lite inför balen och studenten. Drog sedan till en lektion som snabbt gick över till studentplanering. Efter den stannade jag och några andra kvar och fixade lite med flaklistan. Den börjar minsann ta sig!

Nu är jag på väg mot MakeUp Store för en timmes sminkkurs plus lite shopping. Ska bli riktigt kul! Ännu roligare kommer det bli att dra på spansk middag med spanskaklassen som om jag ska på fest. Kommer antagligen vara en del frågetecken.


to do's



latest



6x min vecka. En bild på min otippade festoutfit - stövlar. En bild på en fin vän över en skvallerfika.
En bild på ett misslyckat försök till en sangria. En bild som beskriver hur vädret varit den senaste veckan.
En bild på mig själv. En bild på fyllotLukins och partyFabbe.


awesome work

Jobbet var verkligen roligt idag då jag fick jobba med härliga människor. Har annars mest fått jobba med äldre, vilka jag har ganska svårt att få bra kontakt med. Nu fick jag äntligen jobba med personer som är lika gamla som mig och har samma intressen. Ser mycket lovande ut.

Annars så ska jag bara ta det lugnt ikväll. Ska skriva en lista med massa to do's inför nästa vecka. Har jag sagt att den ser äckligt ljus ut?! Senare blir det mästarnas mästare final och sen ska jag faktiskt läsa lite mer ur min bok som jag påbörjade i veckan. Första gången någonsin som jag läser en bok på fritiden av egen vilja. Annars har jag bara läst på sommaren. Hör och häpna.

crystal necklace


ICA

Nu är det dags för mig att spendera sju timmar på jobbet. Ett ganska så slitit pass men ändå väldigt värt i slutändan. När jag kommer hem ikväll ska jag bara tagga inför kommande vecka! Den ser så jäkla förbannat bra ut! Har dock massor som måste fixas.


fullständigt kär


topp - H&M Trend


personer som har en speciell plats i mitt hjärta


People surprise me

Hade väldigt roligt igårkväll. Dock blev det en relativt tidig kväll då jag blev tvungen att ta hem lite grabbar, haha. Började hur som helst hemma hos Kristine med lite vin och annat mumsigt. Efter ett tag kom även Malin och joinade. Sedan blev det den sista skivan, den sista måltiden, vilken var utomhus. Trots vädret blev det riktigt lyckat och jag dansade mig varm.

Imorse vaknade jag än en gång till spöregn. Orkade inte göra så mycket mer än ligga kvar och slappa med Robin. Har dock alltid roligt med honom så det var väldigt värt. Nu är jag på väg till stan, med en väldans bra känsla i magen, för att träffa upp Sonnie. Riktigt länge sedan!


Den sista måltiden


1 juni

Sex grader och regn. Helt sjukt. Det borde inte få vara det i juni. Tycker så synd om alla som tar studenten idag, och jag håller verkligen tummarna för min egen! En vecka kvar bara!

Gårkvällen spenderades med Robin slappandes och tittandes på film. Mycket mysigt. Imorse när han drog till skolan stannade jag kvar och tog sovmorgon. Det är någon speciell känsla att stanna kvar i hans hus utan honom. Haha jag gillar det verkligen. Vid tolv kom Robin och väckte mig och vi låg och kollade klart på filmen.

Nu är jag på väg hem, men ska snart tillbaka till Hässelby igen. Ikväll är det nämligen sista skivan! Dock ska vi vara ute vilket ger mig lite ångest då jag varken vill frysa eller bli sjuk till studenten. Men jag tror i alla fall att det kommer bli riktigt kul!


RSS 2.0